Skaityti atidziau reikejo :) Ten Kazleko kalba :) Paprase manes kad ja imesciau, nes jis dabar negali pats imesti :) net linka i jo ekipa imeciau :)
1. Kiek isitikinau kad minimalaus kiek gauta praktiskai su pradiniais skilais, uztenka pagrindinius keleta antriniu siek tiek kilstelt kad pasijustu naudos ir tiek. Visiskas multiskilinimas neveiksmingas U21. Matai U21 galima tureti 18 zaideju,jei klystu, pataisyk. Cia ne klubas kai laikom 10-12 del algu taupymo ir formu sugebejimo palaikyti. Tai uztektu tureti vienus artimesnem taktikom kitus tolimesnem. Bet betkokiu atveju abejoms grupems abi gynybos butinos. Aisku tarp ju pasitaikytu ir vunderkingu kurie abejoms tinka kuriu pagrindiniai buvo fantastiniai skilai ir sukilo lb gerai pagrindiniai, tai ir antrini viena kita protingai sukelus taptu abejoms taktikoms tinkamas. Cia daug diskutuoti apie tai galima, jei kas neaisku klausk.
2. I trenerius kandidatuoju kaip vienas asmuo ir jei laimesiu, ziuresiu, kas nores prisijungti ir jei atsiras rimtu zmoniu prijungsiu, nes darbo juodo buna ir vienam nera prasmes viska atlikti, ypac kaip skautinimus per bb-chata pilna zmoniu yra kurie neturi ko veikt. Nenoriu ivardinti dabar zmoniu, kurie ,manau, galetu kazkuom uzsiimti, nes tai butu nebeobjektyvu, ir rinktumete ne vien mane o ir tarkim karandaso gerbejai prabalsuotu.
3. As asmeniskai nieko netraukciau, darbuociaus tyliai ramiai ir po keliu sezonu pradeciau viska laimyneti, stai demesio patraukimas. O del apzvalgeliu ir pan. tikrai pagalvosiu, padarysiu eksperimenta, jei jos bus jums idomios, galesiu parasyti analizes ir spejimus kazka panasaus i ryckos bandyma, bet tik tada jei sulauks demesio.
4. Kiekviena situacija skirtinga ir kiekviena reikia spresti asmeniskai. Pakalbeti ir su menedzeriu, matosi ar rimtas vyras, ar gales padaryti tai ko prasomas ir isauginti talentus, ar visgi jam labiau pergales rupi ir tada daryti kaip naudingiau jam ir gal net U21 parduodant zaideja i tinkamas rankas.
5. Mano gilia nuomone tik tada jei to nores NT treneris. Jei jis nerodys iniciatyvos, nebus niekas derinama, bus siekiami U21 tikslai, pasirodyti kuo geriau, jei kreipsis, gales paderinti, atskirti zaidejus galincius eiti i NT ir zaidejus tinkamus U21, Potencialai skiria siuos dalykus. Derinti praktiskai tereikia tik del MVP ir legendinio potencialo zaideju. Mazesni potencialai butu tik mano pasirinkimas, mano taktikoms ir planams.
6. Tai kad is pradziu nebuvo rimtu kandidatu ir visi pamane, aga, gal kai nera zvaigzdziu ir mane gali isrinkti, galvojo panaudosiu dar pora draugu komandu balsu, per skype pereisiu ir surinksiu balsu kad i kita etapa praeiti, o jei dar kalba parasysiu rimta gal ir isrinks. Deja, daugelis ne jos neparase. Aktyvumas forume atsispindeti turi, o diskusiju beveik nera, taigi, mano nuomone, tai vieni neaktyviausiu rinkimu, kad prisiregistravo ivairiu diletantu, tai aktyvumo neparodo. Rinkejam jie net neidomus, niekas isskyrus tave net klausimu neuzduoda.
7.Mekas, nes toks pats gynybos salininkas kaip ir as.