BuzzerBeater Forums

Hellas - III.1 > Season 18

Season 18

Set priority
Show messages by
From: DukeG

This Post:
00
200680.66 in reply to 200680.64
Date: 12/8/2011 5:51:18 AM
Overall Posts Rated:
00
Κάποια στιγμή θα βρω και γω χρόνο να συμμετέχω στις κληρώσεις σου.

Πάντως μου αρέσει που όλοι στοιχηματίζετε στον αντίπαλό μου.

Φιλική συμβουλή να μην το κάνετε συνέχεια. Τα παιχνίδια που θέλω να πάρω, θα τα πάρω.

Η ομάδα μου πρέπει πρώτα να εξασφαλήσει τους οικονομικούς της στόχους, προκειμένου να μπορεί να συντηρήσει τον Εθνικό μας SG, που είναι και ο σκοπός ύπαρξης μας.

Για να το κάνει αυτό θα πρέπει να κερδίσει και μερικά παιχνίδια για να μείνει στην κατηγορία σχετικά άνετα, τελειώνοντας με ένα ρεκόρ 11-11 ή 12-10, αρκετό για να βγω 5ος που είναι και η επιδίωξή μου.

Αν περάσω και στο κύπελο 1-2 γύρους ακόμα, καλό θα ήταν.

From: DukeG
This Post:
00
200680.67 in reply to 200680.66
Date: 12/8/2011 7:27:48 AM
Overall Posts Rated:
00
Α και ένα τελευταίο, που είναι παλιό, αλλά το διάβσαα σήμερα.

Η ομάδα είναι ΣΟΠΚΕ, δηλαδή έχει σκοπό την προπόνηση παικτών Εθνικής ή συντήρηση και καλυτέρευση ήδη υπάρχοντων.

Αυτό το λέω γιατί διάβασα ότι η αγορά του Μπρίνη ηταν ακατανόητη.

Φυσικά και έαν ήθελα να κάνω πρωταθλητισμό, σε καμία περίπτωση δεν θα αγόραζα παίκτη με μισθό 150 χιλιάδων.

Ανέβηκα τρίτη κατηγορία και έφτιαξα σχετικά καλό γηπεδάκι για να μπορώ να αντέξω παίκτη με υψηλό μισθό, υπακούοντας σε συγκεκριμένες εντολές.

Αν οι εντολές που λάβω είναι κάποια στιγμή να πουλήσω τον Μπρίνη για να πάρω κάποιον άλλο, θα το κάνω στη στιγμή.

Επίσης αν χρειαστεί να βγω 7ος για να πάρω καλό ντραφτ, πάλι θα το κάνω.

Είμαστε μία ομάδα 10 χρηστών που ασχολούμαστε με την Εθνική και έχουμε από μία ΣΟΠΚΕ ο καθένας.

Καλό πρωτάθλημα να έχετε και θα προσπαθώ να συμμετέχω περισσότερο στην προσπάθεια που κάνετε να κρατάτε ζωντανό το Forum.

ΥΣ. Πάντως ειλικρινά λυπήθηκα που κέρδισα τον Σπύρο (Lazy Mamas).
Τυχαίνει να έχω μιλήσει και εκτός παιχνιδιού μαζί του και τον συμπαθώ ιδιαίτερα.

From: Piperman

This Post:
00
200680.68 in reply to 200680.67
Date: 12/8/2011 10:58:18 AM
Overall Posts Rated:
2626
Θειε αστα αυτα,κοιταξε μονο να φτιαξεις ενα 12ωρο πλανο απο board games γιατι η Παρασκευη πλησιαζει.....

This Post:
11
200680.69 in reply to 200680.66
Date: 12/8/2011 1:14:32 PM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Φιλε, θα σου πω μερικα πραγμαται σχολιαζοντας τα οσα ειπε. Το τι κανει ο καθενας με την ομαδα του ειναι δικαιωμα του. Το ιδιο ισχυει για ολους και προφανως εγω και εσυ δεν ειμαστε εξαιρεση.

Το οτι καποιος σχολιασε καποια μεταγραφη που εκανες, δεν ειναι κατι κακο. Ειναι απλα ενα σχολιο στο φορουμ. Οπως μπορεις να το κανεις και εσυ αλλωστε. Καποιοι απο εμας μπορει να τα συζηταμε μεταξυ μας και να μη τα γραφουμε ποτε, καποιοι αλλοι τα γραφουμε γιατι θελουμε να τα μοιραζομαστε.

Αυτος που ειπε την μεταγραφη ακατανοητη, το ειπε γιατι για τη δικη του τακτικη, πραγματι ειναι. Ισως και να μην ειναι ο μονος. Νομιζω πως οι περισσοτεροι την βρισκουν υπερβολικη. Προσεξε ομως τωρα τι γινεται.

Ειναι ομως επισης και ισοτιμα υπερβολικο να δηλωνεις πως δεν θες να κανεις πρωταθλητισμο, αληθεια ποιο νοημα εχει οταν δεν στοχευεις ψηλοτερα? Εμμεσως πλην σαφως λες πως εισαι κατι σαν διακοσμητικο στοιχειο...Ειναι επισης υπερβολη να λες πως εχεις μια ομαδα η οποια ειναι στην ουσια...τηλεκατευθυνομενη! Οταν λες πως παιρνεις εντολες για το τι θα κανεις με την ομαδα σου, και αυτο μαλιστα καθοριζει και το τι θεσεις διεκδικεις, τοτε εχω να σου πω τα παρακατω...

Αυτο που εσυ θεωρεις φυσιολογικο, εγω λεω οτι μπορει να μεταβαλει την ΙΙΙ.1(η οποιαδηποτε αλλη κατηγορια με αναλογη ομαδα) με τροπο οχι πια ακατανοητο, αλλα με τροπο που ακροβατει αναμεσα στο ηθικο και στο ανηθικο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν λεω οτι κανεις κατι μεμπτο. Λεω οτι αυτο που λες οτι κανεις, μπορει σε μια δεδομενη στιγμη να φτασει να ειναι εργαλειο στα χερια καποιου. Με λιγα λογια (γιατι αλλιως θα γραψω πολλα), καποια δεδομενη στιγμη, καποιος που εχει συμπαθεια-αντιπαθεια, καποιος που εχει συμφερον κατα καποιο τροπο, θα ζητησει απο καποιον σαν κι εσενα να μη χτυπησει ενα παιχνιδι, να χτυπησει "μεχρι να χυθει αιμα" ενα αλλο, να κανει ακρη για να βγει αλλος πρωταθλητης, να φροντισει με την αποδοση σου να πεσει καποιος συγκεκριμενος, ακομα και τα εσοδα απο playoff και playout να πανε σε συγκεκριμενους παικτες.

Επειδη λοιπον εχεις δηλωσει δημοσια οτι δεχεσαι εντολες, οποιες και να ειναι αυτες, σου λεω οτι αυτοματα εισαι υποψηφιος για τετοιες καταστασεις. Δεν εχει σημασια αν πιστευεις οτι κανεις καλο ή κανεις κατι για καλο σκοπο. Το παιχνιδι βουϊζει απο φημες και φωνες για κλικες και διαφορα αλλα ωραια, και οταν δηλωνεις τετοια πραγματα το μονο που κανεις ειναι να ενισχυεις την καχυποψια ορισμενων.

Προσωπικη μου γνωμη ειναι πως αφου συμβαινει αυτο, επρεπε να το κρατησεις για τον εαυτο σου και να μην ενδωσεις στα σχολια που διαβαζεις. Γιατι οποιος διαβασει τις απαντησεις σου, ειναι ευκολο να συμπερανει πως εγραψες επειδη καποια σχολια ανεφεραν διαφορα πραγματα που δεν σε εβρισκαν συμφωνο ή δεν ηταν για σενα αληθη και ηθελες να εξηγησεις τι ακριβως γινεται. Με λιγα λογια παλι, εμφανιζεσαι ελαφρα ενοχλημενος.

Και αυτο φιλε μου δεν παει διπλα στο οτι δεν σε ενδιαφερει ο πρωταθλητισμος. Αν δεν σε ενδιεφερε δεν θα σχολιαζες το οτι στοιχηματιζουν ολοι εναντιον σου. Ουτε θα εδινες φιλικη συμβουλη να μη το κανουμε λες και καποιος θα χασει κατι σημαντικο, ενω εδω ολοι περναμε την ωρα παιζοντας.

Να σου δωσω κι εγω τη φιλικη μου συμβουλη τωρα που δημοσιοποιησες το θεμα. Να μη θεωρεις πια δεδομενα τα παιχνιδια που θελεις (και οπως λες οσα θες να τα παρεις, θα τα παρεις). Οσοι διαβαζουν θα ειναι υποψιασμενοι και θα σε αντιμετωπιζουν ετσι. Θα λενε, "ρε λες να θελει αυτο το παιχνιδι" ? Αν περιμενες να βρεις καποιους στο χαλαρο, εχασες το πλεονεκτημα που ειχες με αυτα τα 2 σου μηνυματα. Μην βρεθεις προ εκπληξεως μονο στο τελος της σεζον και δεν εχεις φτασει τον αριθμο των νικων που χρειαζεσαι γιατι τοτε ισως να ειναι πια πολυ αργα για να αλλαξεις γνωμη.

Παντα φιλικα,
Δημητρης

This Post:
00
200680.70 in reply to 200680.69
Date: 12/8/2011 1:16:11 PM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Α, και κατι τελευταιο. Ολοι εδω παιζουμε για τη νικη. Τουλαχιστον ετσι βλεπω να κανουν οι υπολοιποι παικτες. Εσυ γιατι δεν κανεις το ιδιο και παραδεχεσαι πως αναλογως των εντολων μπορει να κατσεις και να χασεις? Οχι φιλε μου, δεν μπορω να το χωνεψω. Αυτο θα λεγοταν παραποιηση πρωταθληματος και αν υπηρχε σωστη αντιμετωπιση τετοιων φαινομενων σε αυτο το παιχνιδι, θα ηταν παραπτωμα με τις αναλογες τιμωριες.

Ελπιζω να καταλαβαινεις συνολικα το σκεπτικο μου.

This Post:
00
200680.71 in reply to 200680.70
Date: 12/9/2011 4:01:22 AM
Overall Posts Rated:
2626
nomizo agaphte kurie dukeG oti o dhmhtrhs leei ta pragmata me to onoma tous an uparxei kapoios o opoios diafoni mporei na bgei na to pei dhmosia sto foroum.apo ta legomena sou kai ego ayto to shmperasma elaba.alla pragmatika xwris na exo kati me esena prosophka enooite ayto opos me kanena apo ta paidia edo mesa tha hthela na mas peis an diafonis se kati apo ayta pou eipe o mitsos tha htan endiaferon na to akouso (diabaso),dexome an kati den katalaba sosta h akoma an den to diatiposes sosta esu na to diorthoseis.pragmatika einai megalh malakia na pezoume ena game me klikes kai me oti shnepagete exoune akousth opos eipe o dhmhtrhs diafora tetoia krousmata kai pragmatika lhpame.den kerdizoume kati me ayto antitheta kanoume ena paixnhdh tou paralogou to opoio den exei oute endiaferon oute tipota.

episeis filika andreas.......

This Post:
00
200680.72 in reply to 200680.70
Date: 12/9/2011 4:11:46 AM
Overall Posts Rated:
00
Ναι βρε το καταλαβαίνω.
Αλλά είπα να γράψω κάτι κι εγώ για να γίνει ντόρος.
Επαναστάτησα και πήγα ενάντια στις εντολές και βγήκα από την αφάνεια!

Ενοχλημένος δεν είμαι. Είναι δυνατόν να είμαι σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι με pixelάκια?
Απλά βοηθάω και γω με το λιθαράκι μου στο τζέρτζελο του φόρουμ, παρέα με τον Σπύρο.

Ήμουν συνειδητά λιγάκι εριστικός, αλλά μόνο εσύ τσίμπησες :(
Περίμενα περισσότερο κράξιμο.

Άσε που με γλωσσόφαγες και είχα 3 τραυματισμούς!!!

Όσο για το θέμα των κλικών, αυτό υπάρχει παντού, γιατί να εκλείπει από δω μέσα?
Το αν το κρατάμε σε ιδιωτική βάση ή σε δημόσια δεν αλλοιώνει την ύπαρξή τους.

Όταν μου ζήτησε ο Κάτζα να στήσω μία ομάδα για να βοηθήσω την Εθνική, το έκανα επειδή είναι συνάδελφος και φίλος που παίζουμε συχνά μαζί επιτραπέζια παιχνίδια. Μας έπρηζε στη δουλειά ώρες με το παιχνίδι και ήθελα να με ζαλίζει λιγότερο.

Στην πορεία όμως γνώρισα άτομα μέσα από το παιχνίδι και πλήθυνα τους γνωστούς και φίλους μου, όπως καλή ώρα τον Σπύρο. Οπότε μιας και δεν κάνω πρωταθλητισμό, είπα να κάνω λίγο σαμάτά, έτσι κι αλλιώς μόνο από το γραφείο μπάινω, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων και δεν έχει δουλειά αυτές τις μέρες.

Last edited by DukeG at 12/9/2011 4:13:34 AM

This Post:
00
200680.73 in reply to 200680.72
Date: 12/9/2011 10:21:53 AM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Κυριε Δουκα,

Αλλη φορα μη παιζετε με τετοια θεματα. Καποιος μπορει να καθοταν με το mouse πανω απο το κουμπι αναφορας!
Πλακες κανουμε αλλα εδω χοντρυνε αποτομα και αυτο μπορει να εχει συνεπειες. Αν εχουμε εξελιχθει τοσο σαν φορουμ που αυτες οι πλακες ειναι νορμαλ, ας το λεγατε ολοι νωριτερα και θα σας εστελνα ολους αδιαβαστους με το 50% τουλαχιστον των ομαδων της ΙΙΙ.1 να με αναφερουν.
Πιστεψε με, υπαρχει τροπος.
Προταση μου πως πρεπει να βρεις τροπο να επανορθωσεις τη βλαβη που προξενησες. Μια κοινωνικη σου προσφορα για το φορουμ (αντι φυλακας ή ψυχιατρικης κλινικης) θα ηταν να σε μαθει ο Piperman πως βγαζεις τις προσφορες του ωστε να αρχισεις και εσυ να προσφερεις αναλογα ελκυστικα πακετα. :P:P:P

Αναμενω νεα σου.

This Post:
11
200680.74 in reply to 200680.73
Date: 12/9/2011 11:19:05 AM
Overall Posts Rated:
2626
Ο κυμπαρης Προεδρος των Lazy Mamas,σαν απο μηχανης θεος,προσφερει ενα extra-ελκυστικο δωροπακετο στους Προεδρους των Ομαδων Aliens,Minoan Bulls και Cartomania.
Περιγραφη Της Προσφορορας:
By night Ξεναγηση στα στεκια της Πολης.Ξεκιναμε απο το κουτουκι του Παναγου οπου θα εχουμε τη δυνατοτητα λαικων και ρεμπετικων ακουσματων απο τον Παναγο αυτοπροσωπος και συνοδεια δευτερης φωνης απο την Εξωτικη Κυρα Σουλα.Στο τραπεζι θα μας περιμενει φρουτο πεπονι-μπανανα για ξεκινημα καθως και ποτο υποδοχης κρασι χυμα βαρελισιο αρετσινωτο.Το χορευτικο τριο <<Οι Απεθαντοι>>,θα αναλαβει την χορευτικη μας ψυχαγωγια στο χασαπικο θυμιζοντας παλιες καλες στιγμες και η Τουρκαλα χορευτρια belly dance θεια Μελιχα,θα μας υπνωτισει με τα ατμοσφαιρικα και ονειρικα της στριφογυρισματα στα Σμυρνεικα και στον Χορο των Δερβισαδων.Καθ΄ολη τη διαρκεια του προγραμματος θα εχουμε ασυρτικο Αργιλε με ποιοτητα απο τα καλυτερα χωραφια της Αλικαρνασσου,καθως και πιπα της ειρηνης εισαγωγης απο το Grand Canion ξυλινη-σκαλιστη φτιαγμενη στο χερι,με ειδικη παραγελλια απο τον Ινδιανο Chief <<Πεινασμενο μυρμηγκι>>.Εν συνεχεια,η διαδρομη μας στα στεκια της πολης θα καταληξει στο πασιγνωστο σε ολους σολιναδικο <<Hot Breath>>,με προνομιακη θεση V.I.P στο ιδιωτικο κοκκινο σαλονι με θεα την πιστα και τα καμαρινια.Η Ρωσσιδα Μετρ Ραισσα Ουσλανοβα Ταπερνοβα,θα αναλαβει την εξυπηρετηση μας σε ολα.Και οταν λεμε σε ολα εννοουμε σε ολα!Στο τελος του προγραμματος και οσοι εχουν ακομα αντεξει,θα τους περιμενει στην εξοδο του κεντρου το ιδιωτικο πουλμανακι Σακης ο Γλυκας για να μεταφερει τον καθε κατεργαρη στον παγκο του.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!

This Post:
00
200680.75 in reply to 200680.73
Date: 12/10/2011 9:22:58 AM
Overall Posts Rated:
112112
Ο Δούκας θα παταχτεί παραδειγματικά για τις πρωτοβουλίες του με αγγαρίες καθαρισμού του εργασιακού μας χώρου.

Τι περιμένεις από 42 χρονών παιδί?

Δεν βρήκε τη σοβαρότητα έως σήμερα, θα τη βρει ξαφνικά τώρα?

Στείλτε τον στην V να μάθει μπάλα το παιδί...

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
200680.76 in reply to 200680.75
Date: 12/10/2011 12:03:09 PM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Και εγω παιδι 40 χρονων ειμαι αλλα δεν κανω ετσι...:P

Advertisement