BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > NT Debatai

NT Debatai (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208878.66 in reply to 208878.65
Date: 2/8/2012 1:00:55 PM
Overall Posts Rated:
150150
Ką paliko? Jaunius, kuriuos pats prižiūrėjo, kuriems sudarinėjo planus ir visi jį už tai gerbė ir palaikė. Kazlėkas išėjo, o kodėl jis pabrukęs uodegą pabėgo, o netęsė darbo? Atsakysiu, nes neprestižas kad treneris MJO. Ir tai jau ne vien BB reikalai, čia jau kažkokios asmeninės simpatijos/antipatijos. jei jau taip "trokštama gero" U21, kaip skelbiama garsiai ir viešai, kodėl tai turi užgožti kažkokie asmeniniai santykiai? Tai kas garantuotas, kad taip neatsitiks ir su NT? Šaus į galvą, kad puola nematomi priešai ir pabėgs, o žinant iš forumų kaip nemoka priimti kritikos ponas PauliusV, viskas gana realu.

This Post:
00
208878.68 in reply to 208878.66
Date: 2/8/2012 1:15:26 PM
Overall Posts Rated:
1717
Koks dar čia prestižas? Galvoji Kazlėkas! čia buvo gerbiamas? Visi ji laikė tokiu pat durneliu kaip MJO ir jis laimėjo vien dėl Pauliaus. O kaip tu gali dirbti su žmogumi kurio tu visai negerbi ir dar nesutampa planai. Nueik į u21 tema ir paskaityk ten aiškiai parašyta kad:
Tiesiog kaip komanda neimanoma dirbti su jais, nes nera bendros politikos.4 zmones ir visi priziuri skirtingas amziaus grupes ir nieko neaptarta kas ka nores tas ta patarines ir savaip jaunius lieps trenint
(204183.182)

Last edited by Nerka at 2/8/2012 1:17:37 PM

From: Nerka

This Post:
00
208878.69 in reply to 208878.67
Date: 2/8/2012 1:20:23 PM
Overall Posts Rated:
1717
Gal nori dar ir NT treneriu pabūt? Tikrai prabalsučiau už tave, nes linksma kai nueini į forumą, o ten visi ant vieno važiuoja kaip dabar ant Pauliaus. O Paulių tada jau pr prievartą į U21 stumam :DDD

This Post:
00
208878.71 in reply to 208878.50
Date: 2/8/2012 1:30:23 PM
BC Wazoo
II.4
Overall Posts Rated:
399399
Second Team:
BC Nikita
POPULISTAMS NE. santasi atrodo rimčiausias kandidatas iš visų esančių. Taip, kad mano balsas skirtas jam. Sėkmės

Nesvaik populiste tu. Jis sneka daug, bet ir dirba daug vardan to buzzerio, jei jau gaus rinktines vairininko pareigas, isspaus is sudo varske)

This Post:
00
208878.72 in reply to 208878.66
Date: 2/8/2012 1:37:16 PM
Overall Posts Rated:
561561
1) Is Nt neimanoma pabegti jei ir noreciau :)) Nes einu ne i staba, o i trenerius. Tai skirtingi dalykai. Ir is U21 neimanoma pabegti jei buciau kada nors buves jos treneriu, deja, niekad nebuvau.
2)Siulau tau paciam eiti ir dirbti su zmonemis kurie jau buvo pradeje skautinti sezo gale visa albania :D:D Zadejo visas salis skautint ir ieskot lietuviu jauniu :D:D:D Tu supranti kad tai apgailetina ar nesupranti ir pats toks pats kaip jie esi ? :))) Kaip galejau toliau dirbti, jei nebebuvau to stabo nariu ? Jei jokios bendros pozicijos nera ir jokiu planu ko norima pasiekti. Man siule Mjo pasilikti ir galvojau tai daryti, net ju stabo chate buvau pora dienu ir bandziau juos suprasti ir paaiskinti kad darom viska kaip as sakau ir bendromis gairemis einam visose grupese vienodai(mjo pasirodydavo i diena 1 min pasakydavo kokia nesamone ir dingdavo ir neprisisauksi jau jo) kadangi ten jokio vado nera, tai visi eme savo nuomones destyti kur kuriam buves nutikimas V lygoje su katastrofiskais skilais troica pataikes zaidejas ir pan...Nu zodziu absurdas kazkoks, kiekvienas vienas uz kita protingesnis, vado nera, tad nera ko klausyti. Bandziau juo pabuti, nx pasiunte ir tiek. Teko iseiti is to stabo. Pasneketi kaip tu sugeba kiekvienas nezinodamas aplinkybiu. Esme yra kad aiskiai isejes parasiau kodel iseinu ir kad ten nesugebejau rast bendros kalbos ir dirbti. Tik tiek. Tad ir nekisk man to U2.
Dar absurda galiu atskleisti is U21 :D Apie savaite laiko gaudziau Mjo siuliau, prasiau kad paimtu zaideju sarasus mano ir vaido skautintus visu amziaus grupes ir nustotu kliedet apie skautinimus visu zaideju...Atsijungdavo nekreipdamas demesio ir galu gale forume juokeli numete, kad galvojes jog galiu virusa siust...Tarkim juokinga...pasijuokiam is jo juokelio visi... isejes susiradau protingiausia is visu stabo zmogus Cosmas skype, nzn kaip zaidime nikas, berods jis musu su kazleku stabe skautu dirbo. Tai jam igrudau vos ne per prievarta savo jaunius visus nuskautintus + vaido jaunius, kad visgi bent jis butu protingas ir itikintu zmones nebeskautinti visu saliu :)))) Kad turetu beveik visus geriausius jaunius ir pradetu susisiekyneti ir darbuotis ties jais.
Gal tu nori i toki staba eit padirbeti mano darbo testi ? :))

From: Nerka

This Post:
00
208878.73 in reply to 208878.71
Date: 2/8/2012 1:42:38 PM
Overall Posts Rated:
1717
Baik jau baik iš šudo varškės nepadarys bt kaip sakė darys viską kas įmanoma. Nes ta tavo frazė tikrai nuskambėjo kaip populizmas :D Faktas kad reikia nieko nežadėti per rinkimus nes nežinai kokia ten situacija, nes kiek jau turėjom skambių frazių kur žadamas auksas ir pan. Ką tu gali žadėk kai nežinai situacijos? Atsimenu kai UcanUwill sudarinėdavo algų top turėjom ir Bertą Šeproraitį tarp centrų ir berods Degulį tarp gynėjų ir visi puolė kodėl mes nieko nepasiekiam? O pasirodo kad jie tik algų monstrai su išpustais keliais skilais iš kurių naudos kaip iš ožio pieno. Taip kad man Pauliaus kalboje labiausiai ir patiko kad žmogus žada stengtis o ne žada neįmanomą.

This Post:
00
208878.74 in reply to 208878.73
Date: 2/8/2012 2:04:49 PM
Pensionatas ''Atgrubnagiai''
II.1
Overall Posts Rated:
324324
Second Team:
Pensionatas Atgrubnagiai II
Zodziu,taip visiems pasakysiu:balsuojam visi pagal savo simpatijas,bet tauta vistiek isrinks geriausia.Gal net antro turo nereiks ;)

This Post:
00
208878.75 in reply to 208878.62
Date: 2/8/2012 2:07:08 PM
Overall Posts Rated:
182182
Kas ką bando užmest? Tu gal man uždrausi nuomonę išsakyt ar ką? Aš sakiau, kad įsivaizduoju Paulių žymiai daugiau labo padarant U-21, negu NT. Gražiais argumentais išdėsčiau savo nuomonę ir vsio. Palinkėjau darbuotis sėkmingai NT. Aš gi jam neliepiau pizdink į U-21. Čia jo reikalas.

From: Kirkas

This Post:
00
208878.76 in reply to 208878.65
Date: 2/8/2012 2:14:19 PM
Overall Posts Rated:
182182
Pilnai sutinku su tavimi puola čia visi Paulių dėl to U21 bet gi jis kandidatuoja į NT tai ir reikia vardint jo pliusus ar minusus susijusius su NT, o ne U21. Aš gali daug ką matyt geriau pavyzdžiui Kirkas gal geriau tiktų uždarbiaut kaip žigolo, o ne rašyt straipsnius į http://www.basketnews.lt ir pan. :D

Ką tu čia vapše svaigsti? Kas tau čia ką puolą? Gal tu nežinai kas yra puolimas? Paulius yra mano mokytojas, kuriam kaip BB žaidėjui jaučiu didelę pagarbą, nes jam turiu nemaža dalimi būti dėkingas, kad šitą žaidimą pradėjau lošti. Normaliai bendraujam ir skype, ir realybėje. Pasiginčijame dėl krepšinio, bet tikrai pult dėl tokio šūdo NT ar U-21 eiti nesiruošiu. Kartoju dar kartą, kad aš argumentuotai išdėsčiau savo nuomonę ir man pritarė sajuka, dar keli uždėjo +1, tai reiškias nebuvo nusišnekėjimas tai kažkoks. Manau, BB klausimais esu pakankamai kompetetingas, kad galėčiau savo nuomonę forume viešai reikšti. Be to, tokį šūdiną pavyzdį su "BasketNews.lt" ir žigolo vs. NT ir U-21 jau seniai nebuvau girdėjęs...

Last edited by Kirkas at 2/8/2012 2:15:56 PM

Advertisement