Da bude zapisano za sve, poruka New York Basketa kao odgovor Vrbanima nakon NEVJEROJATNE pobjede protiv KK Gromovnika u kupu:
''Molim!?
Nisam ja nikakvu trgaonu igrao protiv KK Gromovnika.Rekao sam ti da ta ekipa nije vrijedna pozornosti.Apsolutno protiv nikoga neću igrati trgaonu u ovoj ligi,a protiv tebe ću igrati sa drugom postavom.Kalkulirao sam da bih te mogao dobiti sa drugom,uskoro ćemo i to vidjeti.Pozornost mi je privukao Shepson Boys koji se pojačao sa novim playom.Naizgled je to play dobrog dodavanja(po mojoj procijeni negdje oko titanski.Ali plaća mu upućuje na mnogo manje skillove,što znači da je na drugim pozicijama vjerojatno oslabljen.Najvjerojatnije mu je vanjsaka u banani.Probat ću tu informaciju izvući od njegovog bivšeg menađera :)''
Iznio je gotove činjenice, sigurno, igrao je laganicu protiv njih, samo je jedna stvar, KK Gromovniku nije igrao nijedan od glavnih igrača
(45475521):)
Ljudi, znači on APSOLUTNO protiv nikog od nas neće igrati trgaonu. Dobro za znat. Molio bi ostale menadžere ako bi mi poslali na PM, nemorate na forum da se ne sramoti više, ako odigra trgaonu.
Najljepše zahvaljujem unaprijed i puno sreće svima!