Prisistačius kandidatams kol kas mano nuomonė apie juos:
nmarius pandelys
(178676) Visiškai neaiškus tipas ir čia atsidūrė tik dėl to kad stengėsi, nors neaišku ar jam tai pačiam išėjo į naudą nes per vieną dieną sugebėjo pažeisti pora rinkimų taisykles:
Komentavo
U21 National Team Speeches temoje kurioje gali būti tik kandidatų kalbos;
Prašė rinkėjų balsų
(243002.58).
Ir dar turiu įtarimo kad gerbiamasis turi ne vieną komandą
(237782.9), o patys puikiai žinome kuo tai baigiasi.
Enpi(Ptyca) KK Imbradas
(177660) Kol kas mano favoritas, bet tikrai nestipriai lenkia kitus rimtus kandidatus. Mano manymu jo pagrindinis minusas silpnas taktikose. O didžiausias pliusas geros lyderio savybės, nes vien pažiūrėjus ką jis padarė su rinktine perėmęs ją iš MJO ir net nepakeitęs štabo narių įspūdinga. Taigi minusą mano nuomone galėtų susimažinti į štabą priėmęs kokį patyrusį žaidėją iš aukštų lygų kuris padėtų pasiruošti taktiškai kad ir pagrindinį kritiką minde.
MiG BC Mitsubishi Galant
(94997) Tikriausia vienas realiausių pretendentų laimėti rinkimus kaip matosi iš žaidėjų palaikymo, bet man nelabai patiko tai kad po pirmų jo pranešimų forume sugebėjau susidaryti nuomone jog jis yra lengvai paveikiamas komentarų o tai nėra gera savybė.
Arnas BC BUCAS
(95686) Kandidatas klaustukas. Prieš pat rinkimus lyg ir pasitraukęs iš štabo ir perleidęs savo darbus Ž.Obradović, nes neturėjo pakankamai laiko kaip pats rašė
(236095.229). Taigi automatiškai kyla klausimas ar tik nebus taip kaip buvo išrinkus Vaidą?
Ž.Obradović KK Uraganas
(95653) Įdomi persona neduok Dieve kas forume parašys šiam vyrukui kritikos strėlių tuoj pakyla uraganas :D Kitas labai keistas faktas kad pas kandidatą į u-21 trenerius, kuris forume liepė patylėti tiems kas nėra nieko treniravę dėl u-21 ar NT, jauniausias žaidėjas yra 31-ių metų amžiaus, o vis tik treneris turėtų rodyti pavyzdį.
Last edited by Nerka at 6/11/2013 2:05:53 PM