Stawiasz tezę, że wyciągam zdania z kontekstu, aby później na podstawie mojego posta stwierdzić, że tylko jedno moje zdanie z trzech jest wyciągnięte z kontekstu, ciekawe.
Ale ok, zagłębmy się w temat. CAŁE ZDANIE TWOJE ODNOŚNIE MOJEGO AKAPITU:
Jestem w sztabie to fakt i wiem jakie są oczekiwania wśród graczy względem skili ale się odezwałam bo padały opinie, że żaden z tych zawodników nie ma szans , a z tym do końca zgodzić się nie mogę.
Sama przed chwilą przyznałaś, że:
Ze słowem żaden przesadziłam ale po postach niektórych userów można było tak sądzić.
Podkreśl jeszcze, że według Ciebie po niektórych postach można było tak sądzić. Sam przeczytałem tą dyskusję i w moim odczuciu nie można było takiego wniosku wyciągnąć. Owszem, padały konkretne nazwiska, ale nie całość. Co do tego, że jesteś w sztabie nie ma chyba co komentować.
Idziemy dalej, podkreśliłem zdanie, które według ciebie wyciągnąłem z kontekstu:
Co do trzeciej części to wiem , że wielu userom zależy na kadrze lecz wydaję mi się , że zbyt szybko jest ta krytyka i wielkie halo .
Dla mnie wiele wskazuje na to , że nie jest to spowodowane myślą "zapobiegawczą" lecz jednak czymś innym.
Jeśli możesz to wytłumacz mi teraz gdzie tu wyciągnąłem zdanie z kontekstu? Sama na początku pisałaś coś o narzekaniu i aby dać sobie spokój. Później piszesz że takie a nie inne posty są spowodowane "czymś innym" więc chyba mogłem dojść do wniosku, że mówisz o narzekaniu? I skoro piszesz, że wielu użytkownikom na kadrze zależy to na pewno masz na myśli konkretne nicki i fajnie by było, abyś napisała tu, kto według Ciebie narzeka, a kto dba o dobro kadry, bo nie wiem jakie kryterium teraz brać pod uwagę :)
Na szczęście w ostatnim zdaniu nie wziąłem nic z kontekstu... :)
Last edited by Thurin at 10/3/2013 5:05:23 PM