BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Το ελληνικό φόρουμ τα σπάει. Ας το συζητήσουμε (και ανώνυμα και με ονόματα)

Το ελληνικό φόρουμ τα σπάει. Ας το συζητήσουμε (και ανώνυμα και με ονόματα)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
262883.66 in reply to 262883.65
Date: 10/14/2014 12:00:26 PM
Overall Posts Rated:
1313
Συμφωνώ σε όλα! Ειδικά όσον αφορά τα θέματα ομορφιάς και επανασχεδιασμού του σαιτ, κάτι τέτοιο εννούσα όταν έλεγα για ποπαπς και κατευθυντήριες γραμμές. +1 μπαλάκι από μένα και εννοείται πως είμαι μέσα αν υπάρξει ένα πιο οργανωμένο μεντορ σύστεμ

Last edited by SideUnderSpin at 10/14/2014 12:01:17 PM

This Post:
00
262883.67 in reply to 262883.66
Date: 10/20/2014 1:54:21 AM
Overall Posts Rated:
3636
Κάτι άλλο που δεν είμαι σίγουρος αν αναφέρθηκε... επειδή έχετε γράχει πολλά off topic (κοιτάξτε λίγο τον τίτλο), είναι ότι παρότι είναι παιχνίδι, υπάρχουν κάποιοι χρήστες που προσπαθούν να κατευθύνουν τον τρόπο παιχνιδιού άλλων παιχτών. Και δεν εννοώ σαν μέντορες.
Εννοώ:
α. σαν κριτές προπονητών εθνικής
β. σαν προπονητές εθνικής που θέλουν ντε και καλά να προπονήσεις τον τάδε παίχτη κλπ.
γ. σαν κριτές σχολίων στο φόρουμ, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι μέρος του παιχνιδιού.
δ. αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει για άλλα.

Τέλος πάντων, δε θα πω εγώ σε αυτούς να παίζουν αλλιώς, δηλαδή να μη λένε σε χρήστες πώς να παίξουν το παιχνίδι τους.
Αλλά να υπενθυμίσω πως ο χορός θέλει 2. Προφανώς κάποια στιγμή θα μείνουν (σχεδόν) μόνοι οι φωστήρες και θα τα παρατήσουν και οι ίδιοι.

Όχι πως θα τους χαλάσει απαραίτητα. Ο καλός "συνταξιούχος" ξέρει πώς να φορτώνεται, το ίδιο και ο καλός τελειομανής. Και όταν τελειώσει το μέλι από κάπου μπορούν εύκολα ή δύσκολα να πάνε αλλού.