BuzzerBeater Forums

Srbija - II.3 > Sezona 31

Sezona 31

Set priority
Show messages by
This Post:
00
269614.66 in reply to 269614.65
Date: 5/17/2015 7:54:23 PM
Overall Posts Rated:
113113
A dobro, ovo nikako nije pravi odnos snaga. Odmorio si ceo tim. Mada sam se i ja sokirao kad sam video rezultat na kraju prve. :-) Ipak se to iznivelisalo do kraja. Bio bih zadovoljan i sa 1p razlike u moju korist, samo da se pise pobeda. Psiho me iscedio prosle nedelje, forma mi uzas, a ni moral nije na vrhunskom nivou posle onakvog poraza. :-D

This Post:
00
269614.67 in reply to 269614.66
Date: 5/18/2015 3:49:04 AM
Overall Posts Rated:
1616
A dobro, ovo nikako nije pravi odnos snaga. Odmorio si ceo tim. Mada sam se i ja sokirao kad sam video rezultat na kraju prve. :-) Ipak se to iznivelisalo do kraja. Bio bih zadovoljan i sa 1p razlike u moju korist, samo da se pise pobeda. Psiho me iscedio prosle nedelje, forma mi uzas, a ni moral nije na vrhunskom nivou posle onakvog poraza. :-D

Ma Magicni se spremao za mene sutra pa je odmarao ekipu al nije racunao na to da ja imam tesku kup utakmicu u cetvrtak :)

This Post:
00
269614.69 in reply to 269614.67
Date: 5/19/2015 3:48:17 AM
Overall Posts Rated:
5757
e citas me kao bukvar.Ako i treba u kupu da se gura sto dalje kada vec nismo ambicionzni u ligi.Kako stvari stoje za sada neverotvatnici su ti koji sigurno ispadaju u 3cu ligi.tako da nam je on makar koliko toliko olaksao tu borbu za opstanak u ovoj sezoni(nadam se da sam u pravu).

This Post:
00
269614.70 in reply to 269614.69
Date: 5/19/2015 8:28:20 AM
Overall Posts Rated:
113113
3 odlicne novajlije u nasoj konferenciji, kojoj je znacajno podignut kvalitet. Ranije su ti dobri timovi uvek zavrsavali levo, i sam Gomeljski je konstatovao da im je ove sezone dosta lakse. Zato ce kod nas biti verovatno najzesce otkad sam ja dosao u ovu ligu, a ima od tad. :-)
Za mene neprijatno iznenadjenje skor Big Teama, koji mi tradicionalno ne lezi, uvek se mucim. Ocekujem od njega da pobegne iz opasne zone, ali nece mu biti lako, posto se vi novajlije nikako ne salite. :-) On ima isti problem kao i ja, prakticno nema nijednu normalnu rezervu.

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
269614.74 in reply to 269614.70
Date: 5/19/2015 10:13:56 AM
Overall Posts Rated:
5757
E pa bas mi je drago da tako nesto cujem.Sto je tezi put do prve to je na kraju sladja pobeda,barem po meni

Sto se tice big tima po meni ce on jako brzo u ligu nize,zaista premala arena za drugoligaske plate.Dobar je menadzer ali jos dok smo bili kolege u 3coj ligi arena je bila na istom nivou.

Sto se mene tice ja sam vec u ovoj sezoni mogao da narpavim barem konkurentan tim,ali ajde reko da vidim malo kako stoje stvari i da ne srljam odma.Ove sezone je cilj 5mesto.Tako da od mene tek za sezonu-dve ocekujte najbolje izdanje

Takodje Paparesta vidim da gomila pare,od njega u skorijoj buducnosti ocekujem jos opasniji tim.

A Psiho je naravno i dalje po meni prvi favorit za titulu,znam ja da stari lisac ima zalihe u novcu i da mudro ceka zavrsnicu sezone za neko opasno pojacanje,mozda dva.

This Post:
00
269614.75 in reply to 269614.70
Date: 5/19/2015 2:50:09 PM
Overall Posts Rated:
5757
Opa po meni prvo neocekivano iznanedjenje u nasoj konferenciji.Iskreno nisam ocekivao da ce Jaguar vcrs da trijumfuje.
Dodatno si zakomplikovao sitaciju i povecao neizvesnost.Ako se po jutru dan poznaje onda ce ovo biti itekako zanimljiva sezona barem u nasoj konferenciji

This Post:
00
269614.76 in reply to 269614.74
Date: 5/20/2015 3:44:09 PM
Overall Posts Rated:
1616
E pa bas mi je drago da tako nesto cujem.Sto je tezi put do prve to je na kraju sladja pobeda,barem po meni :)

Sto se tice big tima po meni ce on jako brzo u ligu nize,zaista premala arena za drugoligaske plate.Dobar je menadzer ali jos dok smo bili kolege u 3coj ligi arena je bila na istom nivou.

Sto se mene tice ja sam vec u ovoj sezoni mogao da narpavim barem konkurentan tim,ali ajde reko da vidim malo kako stoje stvari i da ne srljam odma :).Ove sezone je cilj 5mesto.Tako da od mene tek za sezonu-dve ocekujte najbolje izdanje :)

Takodje Paparesta vidim da gomila pare,od njega u skorijoj buducnosti ocekujem jos opasniji tim.

A Psiho je naravno i dalje po meni prvi favorit za titulu,znam ja da stari lisac ima zalihe u novcu i da mudro ceka zavrsnicu sezone za neko opasno pojacanje,mozda dva.

Pa pazi ja cenim da sa ovom ekipom mogu i do play off-a ako sve bude kako treba imao sam problem sa povredom jednog bitnog srafcica na pocetku ali sad ce on da udje u ritam malo me je kup zeznuo tezak zreb inace tesko da bi magi dobio lagano ali svesno sam mu prepustio ovu pobedu :)

Advertisement