Συγχαρητήρια για την νίκη και εύχομαι καλή επιτυχία στον τελικό!
Νομίζω είναι καλό κιόλας για τους χρόνους σου που δεν έγινε blow το ματς!
Ίσως η επιλογή του patient δεν ήταν η βέλτιστη λύση απέναντι σε άμυνες σαν τις δικές σου,αλλά η απουσία του Μιλίκιν και η κακή κατάσταση του Κινέζου δεν μου έδιναν πολλές επιλογές!Επειδή με αυτά τα δεδομένα ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα διπλομαντέψω και το φανταζόσουν αυτό,επέλεξα να μην διπλομαντέψω στην τύχη,έχοντας 1/8 πιθανότητες να πιάσω διπλομάντεμα!Περιμένοντας ότι ο Λοβάτο θα ήταν εκτός αποστολής,πιο πολύ στηριζόμουν στο να στραβώσει το ματς πολύ για σένα(τραυματισμοί,φάουλ),παρά περίμενα να έχω ελπίδες στα ίσια!
Η ομάδα που έχω είναι ίδια με πέρσυ,αλλά είναι μια κλάση κάτω από πέρσυ,αφού έχει πάρα πολλά και σημαντικά pop down!Μόνο ο Καρίδης που είναι 33,έχει ήδη 4 και τα 3 μάλιστα σε core!O Vanoni έχει διπλά pop down και στις 2 άμυνες του πέρα από τα άλλα!
Ίσως έπρεπε να πουλήσω όταν σώθηκα,αλλά δεν μου έκανε η καρδιά να αφήσω το κύπελλο και γενικά μου αρέσει να παίζω τα ματς!
Καλή επιτυχία και πάλι!Σε περιμένει δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και σε τιμάει που δεν προτίμησες την εύκολη λύση να παρατήσεις ένα θεσμό!Τώρα αν θα σου βγει σε καλό ή κακό,θα φανεί στο μέλλον!!! :-)