Χαχαχαχα στον συγκεκριμενο αγωνα της πεμπτης παντως πολλες ομαδες δεν φροντιζουν να εχουν παικτες που να μην ειναι φορτωμενοι με λεπτα και δεν πολυ κατεβαινουν. Αν εισαι τυχερος στην κληρωση ισως ο Κυρ-Μητσος αρκει για να περασεις στους ''16'' :P
Βήμα-βήμα λέει ο Κοτίδης!Για να παίξουμε Πέμπτη,πρέπει να νικήσουμε την Τρίτη!Όντως,ειδικά μετά τις 3 παρατάσεις,θα χρειαστώ τύχη στην κλήρωση!Θα δούμε ως τότε!Έχουμε 2 ματς να παίξουμε ως τότε!Είναι και το Β3 στη μέση!
Με το 7αρι ροστερ που εχω πλεον ειναι πολυ δυσκολο (εως αδυνατο) να χτυπαω και τα 3 παιχνιδια την εβδομαδα χωρις να ξεφευγουν τα λεπτα. Αφου δεν πηρα ουτε τωρα την 1η θεση δεν θα την παρω σιγουρα φετος...
Κάτσε ρε!!!Μπορεί την Πέμπτη να σε αποκλείσει ο κυρ-Μήτσος και να έχεις 2 ματς μετά και να μην κάνεις άλλη ήττα!! :-)
Χαχαχαχαχα παντως αφου ξερεις και τον Ιαφετα, που δεν τον εχω βγαλει ποτε για πωληση λογικα ξερεις ολη την ομαδα μου τα σκιλς που εχει :)
Δεν ξέρω τον ψηλό που πήρες πρόσφατα!
Ειναι παικταρας, σιγουρα ο καλυτερος που ειχα ποτε στην ομαδα μου. Καλα που δεν τον χτυπησες τοτε γιατι καιγομουν για παικτη και θα πηγαινε ακομα πιο ψηλα απο τα λεφτα που εφυγε
Νομίζω τον πήρες σε καλή τιμή με τα σημερινά δεδομένα!Έτοιμος να χτυπήσω ήμουν,αλλά γενικά έχω συνηθίσει να παίζω με μικρά μπάτζετ!Είμαι λίγο τσιγγουνάκος λέει ο πάνσοφος!! :-)
Αληθεια με το Β3 τι θα κανεις? Θα ενισχυθεις για να φτασεις μακρια? Νομιζω οτι με το ροστερ που κλεινεις την προκριματικη φαση με τα 8 παιχνιδια τωρα, με αυτους συνεχιζεις μεχρι τον τελικο? δεν εχουν δικαιωμα συμμετοχης αυτοι που αγοραζεις στα νοκ αουτ?
Και που να ξέρω εγώ?Μήπως έχω ξαναπαίξει???χαχχαχαχα!!!!
Νομίζω ναι πάντως!Δεν μπορείς να πάρεις παίχτη μετά!
Το πιο πιθανό είναι να μην πάρω παίχτη!Παίζει να τερματίσω με 8-0 και να αποκλειστώ στο 1ο νοκ-αουτ!Δεν έχει και καλές περιπτώσεις στην αγορά αυτή τη στιγμή!Αλλά πάντα κοιτάω,μήπως βρεθεί κάτι που αξίζει!
Γενικά έχω τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα με τις ηλικίες και τα pop down!Αν ξοδέψω χωρίς μέτρο,είναι θέμα χρόνου να πέσω κατηγορία σε 2-3 σεζόν!
Ο Κοτίδης πάντως λέει με περηφάνια ότι οι Legends είναι η μοναδική αήττητη Ελληνική ομάδα στην ιστορία του Β3 και ερευνά το ενδεχόμενο,αν τυχόν είμαστε η μοναδική ομάδα παγκοσμίως αήττητη στην ιστορία του (εντάξει,6 παιχνίδια έχουμε παίξει ως τώρα!) :-)