Recimo uzivam da gledam Dimeta, jer sa 20 leta, on je isti kao ovi od 21godine, zamisli onda kakvog zvera ima da imamo sledece sezone, e to ce biti uzivanje. hvala hvala :)))Mislio je, "ukoliko bude dobijao adekvatne i najbrze treninge" :P :PHehe
Recimo uzivam da gledam Dimeta, jer sa 20 leta, on je isti kao ovi od 21godine, zamisli onda kakvog zvera ima da imamo sledece sezone, e to ce biti uzivanje. hvala hvala :)))
Recimo uzivam da gledam Dimeta, jer sa 20 leta, on je isti kao ovi od 21godine, zamisli onda kakvog zvera ima da imamo sledece sezone, e to ce biti uzivanje.
Mislio je, "ukoliko bude dobijao adekvatne i najbrze treninge"Hehepa sta je tu problem??? Jel ti mozda znas nesto sto ja ne znam???:):):)
Mislio je, "ukoliko bude dobijao adekvatne i najbrze treninge"Hehe
Mislio je, "ukoliko bude dobijao adekvatne i najbrze treninge" :P :PHehepa sta je tu problem??? Jel ti mozda znas nesto sto ja ne znam???:):):)Ma ne, primeti smajlija na kraju poruke ...A situacija je upravo obrnuta; ti sigurno znas mnogo toga sto ja ne znam :P :P
Mislio je, "ukoliko bude dobijao adekvatne i najbrze treninge" :P :PHehepa sta je tu problem??? Jel ti mozda znas nesto sto ja ne znam???:):):)
Mislio je, "ukoliko bude dobijao adekvatne i najbrze treninge" :P :PHehe
Tek videh da smo pali na 27. mesto, mnogo lose, veze nemamo
Da video sam i iznenadio se, izgleda da nam je selektor neki veoma zajeban tip :PJos samo da dobijemo Hrvate i Svedjane i da se izbor za selektora vise ne obavlja svake 2 sezone, vec 10 :))