Ještě na tohle jsem chtěl reagovat, tohle vyloženě nesnáším, taktiku má po dle mého názoru dělat jeden člověk.
Tak to samozřejmě je.
Diskuse k ní je možná cená, ale to rozhodně neznamená, že po prohře nemůže přijít kritika a už vůbec ne ve formátu kdy se taktika diskutuje v uzavřeném klubu a podmínkou k té diskusi je tebou udělené členství. Já si smysl diskuse nad taktikou moc představit nedovedu, protože taktika je buď dobrá a vyjde, nebo špatná a nic na tom nemění, že s tebou souhlasilo 15 lidí. Taktika volená širokým fórem bude prakticky vždy horší, než ta, kterou si připravím sám. Tím jsem si naprosto jistej. Nebavím se o ní prakticky ani v realným životě, kde něco odtrénováno mám a nedoporučuju to ani v rámci netovejch her. Můžeš se z mého pohledu zeptat konkrétních lidí na konkrétní otázky a z toho pak pro sebe něco vyvozovat, ale širší diskuse o taktice je z mého pohledu cestou do pekel.
Nic takového jako mnou udělené členství neexistuje, to je Tvůj čistý výmysl, na externí forum nikdy není odmítnuta registrace jakémukoli manažerovi z českých klubů BB.
Ty tu diskuzi o taktice vidíš moc jednoduše. Nejde jen o to, říct budeme hrát tuhle nebo tamtu taktiku. Jde taky o sbírání poznatků o soupeři, o jeho jednotlivých hráčích a s tím může přijít kdokoli, aniž by tím předem říkal, k jaké taktice by to měla vést. I když mi bude 15 lidí říkat, zahraj rychlou střelbu, ale nebudou mít argumenty, které mě dostatečně přesvědčí, tak si zahraju to, co budu chtít. Stejně tak, když budou mít argumenty a já to nakonec zahraju a nevyjde to, nebudu svalovat vinu na ně, ale bude to moje zodpovědnost. Ale to, že by se o taktice nemělo diskutovat, mi nepřijde moc logické. Navíc jakákoli diskuze určitě přispěje k popularizaci NT. Vedení NT s téměř nulovou a když už tak nepříliš vstřícnou komunikací jsem si již zažili.