BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
240885.660 in reply to 240885.659
Date: 4/2/2014 3:32:44 AM
Overall Posts Rated:
4747
Παιδιά, αυτή τη στιγμή από τους υποψηφίους δεν ξέρω κανέναν (το prisoner κάτι μου λέει) και δεν έχουμε και καμί ομιλία υποψηφίων!!!
Μπορούν οι αγαπητοί GM να χορηγήσουν hacking tools για τα μυαλά των υποψηφίων για να έχουμε μια Α άποψη πριν ρίξουμε το ψηφοδέλτιο;

From: Kon
This Post:
11
240885.661 in reply to 240885.660
Date: 4/3/2014 9:18:32 AM
L e g e n d
III.14
Overall Posts Rated:
191191
Δυστυχώς η γενικότερη απαξίωση που υφίσταται το ΒΒ, απ΄ότι φαίνεται έχει κολλήσει και στο κομμάτι της εθνικής. Από τις προηγούμενες εκλογές είχε διαφανεί η κατάσταση αλλά το έσωσε την τελευταία στιγμή το pazinok.
Τώρα δεν υπάρχει σωτήρας, ακόμα τουλάχιστον. Οι υπάρχοντες υποψήφιοι δεν πείθουν, δεν μιλάνε. Αλλά και όταν μιλάνε πείθουν ακόμη λιγότερο.
Ας ελπίσουμε ότι φέτος δεν θα γίνουμε ο περίγελος του ομίλου...

This Post:
22
240885.662 in reply to 240885.661
Date: 4/4/2014 4:09:52 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα σας,

Σαν παλιός χρήστης θα ήθελα να πώ και εγώ την άποψή μου. Θεωρώ ότι δεν είναι θέμα απαξίωσης του παιχνιδιού, αν και είμαι από τους πρώτους, που έχουν επικρίνει ανοιχτά τους προγραμματιστές για τις τελευταίες σπασμωδικές τους κινήσεις να σώσουν το παιχνίδι. Όταν πρίν 5-6 σεζόν είχες 2500 χρήστες στην Ελλάδα και γύρω στις 61000 συνολικά και τώρα έχεις 1350 στην Ελλάδα και 29000 συνολικά, τότε μάλλον κάνεις σοβαρά λάθη.

Ένας νέος χρήστης που παίζει 3-4 σεζόν και δεν βλέπει την παραμικρή σοβαρή αλλαγή στο παιχνίδι, ιδίως αν δεν έχει και ιδιαίτερες ικανότητες, επαρκή χρόνο και βαριέται εύκολα, θα παρατήσει σίγουρα το παιχνίδι. Όταν παλαιότερα είχες μια δεξαμενή 2500 ενεργών χρηστών, είχες και περισσότερες -μαθηματικά- πιθανότητες να έχεις καλές ή επαρκείς υποψηφιότητες.

Ένα άλλο σοβαρότατο πρόβλημα που παρατηρείται στην Ελλάδα είναι ο τομέας της κάκιστης ψυχολογίας. Εγώ που ξεκίνησα το 2008 να παίζω (με την 1η μου ομάδα) είμαι τελείως διαφορετικός από τότε. Τί εννοώ; Γάμος, 2 παιδιά μικρά, συνεπώς έλλειψη χρόνου, δουλειά που δεν πάει καλά, άλλα γενικότερα προβλήματα που σου ρίχνουν κατακόρυφα την ψυχολογία και απλά το παιχνίδι στην βελτιώνει λίγο. Αν οι αλλαγές ήταν πραγματικά σοβαρές -κατ' εμέ πάντα-, τότε θεωρώ ότι η κακή ψυχολογία θα ήταν λιγότερο εμφανής, συνεπώς οι υποψηφιότητες θα ήταν πιο καλές, οι συμμετοχές και οι βοήθειες στα τίμ πιο συνεκτικές. Τώρα η κάκιστη ψυχολογία μας έχει κλείσει όλους στο καβούκι μας και δεν μιλάμε παρά μόνο 20-25 άτομα στο φόρουμ.

Είχα κάνει μια πρόταση κάποτε ότι θα πρέπει 5-6 καλύτεροι χρήστες -πάντα κατ' εμέ- να δώσουν κάποιον επαρκή μπούσουλα για την κατασκευή παικτών. Να φτιάξουν ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΝΗΜΑ, στο οποίο να λένε π.χ.

Θέλουμε να παίξουμε ΚΙΝΗΣΗ. Τί θα πρέπει να έχουν μίνιμουμ και οι 5 παίκτες της 5άδας; Αυτό, αυτό και αυτό.
Αυτό θα έπρεπε να γίνει για όλα τα συστήματα, να γίνει sticky, ώστε κάθε χρήστης που θέλει να προπονήσει παίκτη Εθνικής να έχει έναν οδηγό για το πώς θα προπονήσει. Ίσως θα ήταν καλό, διότι ο κάθε χρήστης που πιθανόν να ήθελε να προπονήσει παίκτη για μικρή, μεγάλη ή αμφότερες Εθνικές, να μην έχει καμιά δικαιολογία ότι δεν είχε επικοινωνία από τον προπονητή -διότι ορισμένοι φέρνουν αυτό το επιχείρημα κακίστως-, συνεπώς και αυτοί που προπονούν λανθασμένα θα μπορούσαν να φανούν και να έχουν οδηγίες από τους προπονητές, ώστε ή να αλλάξουν ρότα ή να πουλήσουν τον παίκτη για να μην τον κάψουν.

Το πρόβλημα της έλλειψης χρόνου είναι σαφές για πολλούς. Εγώ λ.χ. είμαι 35 χρονών, με 2 παιδιά, δουλειά που σχολάω αργά, δεν έχω ακόμα μετά από τόσες σεζόν την απαραίτητη γνώση συστημάτων και κάποιων κόλπων, συνεπώς δεν θα συμμετείχα σε καμιά περίπτωση στην Εθνική. Επίσης, αυτό το "χάσμα γενεών" μεταξύ των 30-40 που είμαστε οι περισσότεροι που ασχολούμαστε σοβαρά το παιχνίδι με τους έως 18-20 και μικρότερους ενέχει το εξής πρόβλημα. Εμείς που έχουμε πιο πηγμένο μυαλό και βλέπουμε το παιχνίδι πιο σοβαρά υποφέρουμε από έλλειψη χρόνου, ενώ οι πιτσιρικάδες απλά βάζουν υποψηφιότητα από ενθουσιασμό, χωρίς να μπορούν να διανοηθούν ότι ακόμα και σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι η ανάληψη της Εθνικής ομάδας είναι ύψιστη τιμή, αφού γίνεται μετά από δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής και οφείλουν να έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά πρίν, κατά τη διάρκεια και μετά τις εκλογές.

1) Εμπειρία στο παιχνίδι
2) Δυνατό βοηθητικό τίμ με γνώσεις σε πληροφορίες κατασκοπείας, προπόνησης, συστημάτων, επικοινωνίας
3) Προσωπικές γνώσεις συστημάτων και παιχνιδιού γενικότερα
4) Κατάλληλα εφόδια για να δουλέψει σωστά η Εθνική όπως συνεργασία με τον προπονητή της μικρής Εθνικής, την λεγόμενη κατ' εμέ "ομάδα σοφών" την οποία πρέπει να αποτελούν 5-6 έμπειροι χρήστες και πρώην προπονητές των Εθνικών -κυρίως της μεγάλης σαφώς-, πλήρη ηλεκτρονικό οδηγό με τους παίκτες που προπονούνται και την πρόοδο τους ή μη

Συνεπώς αυτό το χάσμα δύσκολα καλύπτεται, εκτός και αν βρεθεί κάποιος από 16-25 που να έχει πολύ χρόνο και καλές καταβολές από τη δουλειά που κάνει στη δική του ομάδα.

Last edited by epanastatis79 at 4/4/2014 4:43:39 AM

From: tapoutos 7

To: manu
This Post:
00
240885.666 in reply to 240885.665
Date: 4/7/2014 2:39:02 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
αντε καλοριζικος Μανο!!Η εθνικη συνεχιζει να βρισκεται σε ασφαλη χερια!!
Συγχαρητηρια για την εκλογη σου!

From: The Aussie

This Post:
00
240885.667 in reply to 240885.665
Date: 4/7/2014 3:16:49 AM
Blue Parrot
III.3
Overall Posts Rated:
301301
Καλή δύναμη κόουτσ. Μη μασάς...προσωπικά σε στηρίζω και πιστεύω πως θα αναθερμάνεις και το ενδιαφέρον όλων μας για την Εθνική...

Over and Out !!!
This Post:
11
240885.668 in reply to 240885.667
Date: 4/7/2014 5:07:12 AM
Overall Posts Rated:
7979
Καλή επιτυχία στο τιμόνι της Εθνικής Μάνο!!Με σκληρή δουλειά είμαι σίγουρος πώς θα επιτευχθούν οι στόχοι που ανάφερες..
Όπως είχα πει και πριν θα ήθελα να βρίσκομαι στο team έτσι ώστε να μάθω περισσότερα πράγματα...
Είμαι έτοιμος να αναλάβω όποια αρμοδιότητα μου αναθέσεις...

Καλή συνέχεια

From: Meteoritis

This Post:
00
240885.669 in reply to 240885.668
Date: 4/7/2014 6:11:38 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
830830
Second Team:
Avengers B.C.
Συμφωνώ σε όλα όσα λες. Άλλα πρόσεχε. Η μια ψήφος του κουφού δεν είναι αδικία. Είναι από τον εαυτό του άρα δεν τον ψήφισε κάνεις.

Συγχαρητήρια για την εκλογή. Ακόμα ένα μεγάλο ταξίδι ξεκίνησε

This Post:
00
240885.670 in reply to 240885.669
Date: 4/7/2014 6:33:33 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Καλή επιτυχία Μάνο

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
Advertisement