Dakle zadnja tri tjedna se nisam javljao s izvjestajem po pitanju mlade repke
Dakle sve je krenulo krivo s onim nesretnim porazom od belgije, nakon toga za moguci prolazak u iduci krug smo trebali pobjede protiv kolumbije i danas andore, na zalost niti jedna nije ostvarena.
Prvi problem koji zelim adresirat ovdje javno je jednostavno zanemarivanje minutaze mladih reprezentativaca, sa svim managerima sam bio u kontaktu tjekom ove i prosle sezone od njih 40 komada uspio sam dobiti odgovor od 37 i svi su pozitivno odgovorili sto se tice i treninga i odrzavanja stalne forme.
Na zalost po nasu mladu repku sve je ostalo na ljepim zeljama (cast iznimkama kojih uistinu ima.)
Dalje sto se tice ove sezone stvarno nismo imali srece sa ozljedama, startni play pa zatim sg i krilo da bi ovaj tjedan stradao centar. Forma katastrofalna, i uz sve to protiv ove nesretne andore smo i dalje i uz tie dominirali i imali kvalitetniju momcad ali na kraju se umjesao rng i mi smo porazeni.
Sezona je stvarno bila katastrofalna rezultatski, preuzeo sam svo skautiranje i komunikaciju sa vlasnicima na sebe i nadao sam se da cu uz malo zrtve uspjeti i ubrati neke plodove ali izgleda da nece ici kako sam naumio.
Ova sezona u kos i u iscekivanje iduce, dolaze nam mladi igraci tipa PARLOV koji je vec sada zvijer dostojna starterske pozicije, CVRLJAK itd.
Upravo tim vlasnicima koji ulazu u buducnost i koji su u kontaktu zelio bih ovim putom zahvaliti