... ja san smisljeno djelova na svom domacem forumu u svojoj ligi ... jer tu sve znam, naravno virtualno, a samim time i lakse je nekom takvom davat neki savjet, a da ne bude shvacen kao " koji si sad ti i sta ces ti nam pametovat" ... jer upravo san to dozivio kad san od strane jednog forumasa zamoljen da snimin njihovu ligu, pa kad san to ucinio i za svakog pojedinacno nesto napisa, onda je bilo krivo shvaceno ...
... naravno jesan li moga pisat i na general - jesan ... ali smatran da takvo sto mora bit iscenirano od strane obadvaju izbornika, pa cak i vas skauta ... a onda ja nebi ima problema pisat oko nekih stvari, pa izmjenjivat misljenja oko funkcioniranja nekih detalja vezanih za igu ... svoja viđenja oko taktickih zavrzlama, svoja iskustva sa istima i sline stvari ...
... al eto meni je bas drago sta san potega okidac ove rasprave ... vrime je da svi, nravno u skladu sa mogucnostima i svak na svoj nacin, doprinesemo nasoj BB zajednici ... bez podjela na pametne i glupe, na podobne i nepodbne, na iskusne i neiskusne ...
... sta se tice Rika, reka san 5 puta , coviku sve najbolje, nedao Bog nikakva zla ... o tome nadam se vlada konsenzus .... bar u necemu jel ...
... zdravi i veseli bili ...