Rozwieje Twoje wątpliwości mam nadzieje;]
Podczas wyborów było tylko 2 kandydatów z prawdziwego zdarzenia chodz z 30 osob się zglosiło do wyborów. Tymi najpoważniejszymi kandydatami byli Mr.President(osoba znana z forum bez znaczących osiągnięc) i hatchet lub jak kto woli szalony_mag(PLK, zdobywca Pucharu Polski, uczestnik BBB, były selekcjoner u-21). Sam widzisz ze przed wyborami w ciemno można było postawic na wysokie zwycięstwo hatcheta ale Mr.President nie był znowu taką przypadkową osobą, był on skautem C w reprezentacji, wiec znał troszkę kadre "od środka". Jest on managerem bez sukcesów to prawda ale tylko dlatego ze zaczął grać chyba z tego co pamietam od 4 czy 5 sezonu od 4 ligi wiec troszke czasu trzeba aby stworzyć drużynę gdzie inni np. Ci z PLK mieli juz druzyny poskładane. Udzielał sie on na forum, pomaga nowym managerom, zajarzył oco w tej grze chodzi i swoim zaangażowaniem pokonał hatcheta. hatchet popełnił moim zdaniem błąd w tej kampanii ale za bardzo go lubię i za bardzo go szanuję aby o tym tu mowić;]. Mr. to wykorzystał przekonał ludzi, napewno nie można powiedzieć ze miał znajomości, ze spamił ludziom po BB-skrzynce, bo tak napewno nie było, poprostu jego pomysł na kadrę spodobał się reszcie społeczeństwa i dzięki temu wygrał. A że to był dobry wybór to świadcza o tym jego wyniki;]
Tylko że ja nie jestem obiektywny bo sam go do tej kandydatury nakłoniłem;p hehe wiec niech się ktoś niezależny wypowie:]