Ta práce je někdy náročná, hlavně na čas, zejména v některých nárazech, jako po draftu nebo při kompletní aktualizaci databáze. Oni teda navíc nepsali, že ji nezvládají, ale že to prostě někdy chce veliké úsilí. A já naopak nepsal, že to zvládáme levou zadní, ale že to zvládáme.
Jistě i Ty pamatuješ doby, kdy jsem prakticky celou agendu kolem U21 vedl prakticky sám, myslím, že od té doby nastal velmi výrazný posun.
Že je nás dost, jsem myslel spíše v tom smyslu, že máme každý ročník až do 21 let pokrytý jedním skautem. Nevím, jestli by bylo dobré tohle ještě více tříštit, i když si dovedu představit ještě v rámci ročníku rozdělení třeba na vnější a podkošové hráče mezi 2 skauty (ale to si myslím, že je hlavně na skautech, aby si případně řekli, že toho je na ně více, než zvládnou). Plus máme aktuálně jednoho navrátivšího se skauta, kterého máme zatím v "záloze" a uvidí se, jaké bude jeho využití.
Navíc zejména tím, že systém je udělán tak, že jeden skaut si táhne ročník od 18 do 21 (nebo minimálně do 20, pokud v 21 není trenérem), tak to vychází, že nový člen týmu většinou dostane hned na začátek tu nejtěžší práci - 18 leté hráče. Na jednu stranu je výhoda, že je plný elánu a odhodlání, na druhé straně není připravený na to, že polovina manažerů mu ani neodpoví a další čtvrtina sice odpoví, ale slova nejsou následována činy. My zkušenější a otrlejší je sice samozřejmě předem upozorňujeme, čemu budou vystaveni, ale dokud si to na vlastní kůži nezažijí, tak to není ono a první neúspěchy bývají slušným náporem na psychiku a berou odhodlání do další práce, když vidíte, jak největší klenoty draftu chřadnou.
Last edited by rwystyrk at 9/1/2010 10:00:33 AM