Počele su kvalifikacije za EP i solidno smo odigrali protiv Slovenaca.
(47200)Pozitivno su iznenadili Šljukić i Obradović i sigurno možemo računati na njih u narednim sezonama kao dobre izmjene. Skok nam je bio užasno loš, kao i čitava odbrana u prvom poluvremenu. Dok je šut za 3 poena bio fantastičan i to je dobro u nekim taktičkim nadmudrivanja, ali protiv slabijih reprezentacija od Slovenije.
Inače sam ubacio 4 mlada igraca u NT da bih mogao pratiti njihov napredak u treningu, iako jos nisu dovoljno dobri za NT. Ne želim da dozvolim da nam potencijalni reprezentativci propadnu zbog lošeg treninga. Ne možemo dozvoliti taj luksuz, jer nam je baza mladih igraca jako mala.
Izdvojio bih 2 mlada igraca koji mogu biti superstarovi, a to su Predrag Gušić i Vojin Vasković. Za sada su u treningu i to je dobro. Pogotovo me raduje što je Gušić kod našeg menadžera i bilo bi dobro da se što više menadzera iz CG opredijeli za trening domaćih igrača. U tome i jeste poenta.
Apelujem da ko može neka uplati suporter i napravi Utopia tim za trening ili da uzme bar jednog mladog igraca da trenira. Takodje, najgore bi bilo da mlad igrac sa dobrim potencijalom ne dobija trening, pa bih i te menadzere zamolio da se jave pa da "udomimo" kod menadzera koji bi ih trenirao.
Ja sam uplatio suporter samo zbog CG i ove sezone skupljam novac da kupim 2 dobra draftera iduce sezone.
Toliko za sada. Nadam se da nisam naporan, a trudim se da prikupim sto vise informacija o mladim igracima i njihovom treningu, pa ako zelite učestvovati u kreiranju neke bolje NT Crne Gore, budite slobodni da se uključite.
Pozdrav iz Banja Luke
Paribrejkers