Latvija vs. Hrvatska 109 - 99 (
(26521))
Kaj da velim...uspjeli smo izgubiti od najslabije momčadi u skupini...
Vrtjele su mi se po glavi neke ideje s nekim vanjskim napadom, ali nisam se usudio experimentirati, sad čujem da su još neki imali iste ideje...
Dobro, s njihovim 2-3 sad svi znamo da bi dobili s vanjskim napadom...
Opet me GE neugodno iznenadio...u prošloj utakmici je moj Ivanković s formom 8 igrao najviše minuta, sad je s formom 9 odigrao desetak minuta manje...Magaš je s najboljom formom od svih bekova odigrao 2 minute, Padovan je najviše minuta proveo na playu umjesto da ga se stavi na SG a da se na PG rotiraju Magaš, Bihač i Nastasić...pa ko je ovdje lud...GE sigurno, a bogami i ja zbog takvog sortiranja igrača...
Ah, nema veze...Poljska je ostala jedina neporažena momčad u skupini, znači da nije još sve izgubljeno...ako se saberemo mogli bi dobiti još pokoju utakmicu i konkurirati za famozno 3. mjesto za dodatne kvalifikacije...
Ali to ja ne mogu sam...pa bi molio još bar jedan tjedan koncentriranog paženja na minutažu...
A kaj to ja drobim, pa svi pazite na minutažu...svaka Vam čast na tome...problem je u tome što su se transferi Krnčevića, Rosande i Orlića dogodili u istom tjednu...svaki transfer pojedinačno nebi ni osjetili, ovako je to sve kulminiralo porazom...mislim, kako god da se gleda, kaj očekivati od ekipe u kojoj fale najbolji igrači...možemo očekivati to što se i dogodilo...poraz...
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...