BuzzerBeater Forums

BB Crna Gora > Reprezentacija

Reprezentacija

Set priority
Show messages by
This Post:
00
60774.663 in reply to 60774.662
Date: 12/27/2016 9:55:34 AM
Overall Posts Rated:
184184
Čestitam na dobrom startu i jučerašnoj pobijedi!

This Post:
11
60774.664 in reply to 60774.663
Date: 12/27/2016 11:06:28 AM
Overall Posts Rated:
77
Hvala puno, čestitke i tebi i srećno u nastavku takmičenja!

From: GladijatoR

To: ...
This Post:
11
60774.665 in reply to 60774.664
Date: 1/10/2017 8:06:38 AM
Overall Posts Rated:
77
Crna Gora 79 - 101 Bjelorusija (40181)

Posle iznenadjenja protiv Njemaca uslijedio je ubjedljiv poraz od selekcije Bjelorusije.Nismo imali nikakve sanse.Bili smo hendikepirani bez povrijedjenog Marka Stefanovica i Sase Vesovica zbog lose forme, njih dvoje nismo imali ni u predhodnim mecevima dok je za ovaj mec i Mile Cvijetic bio u losoj formi.

Hrvatska 85 - 82 Crna Gora (40184)

Vodili smo od pocetka druge cetvrtine do zadnjeg minuta kada je Hrvatska preokrenula trojkom.Na momente smo imali i prednost od petnaestak razlike i imali dva suta za produzetak ali je nas najbolji igrac Micunovic promasio obje trojke.Presudila je duza klupa selekcije Hrvatske, bolja forma igraca i takodje su nam zaustavili Micunovica.Steta sto Obrad Novakovic nije bio u boljoj formi jer bi smo izvukli pobjedu i imali solidne sanse za dalji plasman.Kontaktirao sam Vesoviceg menadzera u vezi njegove forme ali on ne odgovara tako da mozda bude koristan za nas kada ispadne iz kupa.

U nastavku nas cekaju Vels,Moldavija i Slovacka koja je vise nego neugodna reprezentacija i iznenadila je Italiju u zadnjem kolu.Novak Jovovic jos uvjek pruza sjajne partije i pored toga sto je dosta nazadovao,a jos vise od njega je nazadovao Marovic cak 5 skilova i sada mu je spoljna odbrana 14 steta.

Last edited by GladijatoR at 1/10/2017 8:15:43 AM

This Post:
00
60774.666 in reply to 60774.665
Date: 1/23/2017 4:47:24 PM
Overall Posts Rated:
77
Wels 98-120 Crna Gora (40190)

Crna Gora 76-59 Moldavija (40194)

Dvije ocekivane pobjede protiv Welsa i Moldavije. Stefanovic i Cvijetic su popravili formu kao i Vesovic ali njegova forma jos uvjek nije dovoljno dobra da bi igrao. Protiv Moldavije se istakao veteran Novak Jovovic a protiv Welsa su svi bili podjenako dobri iako smo nastupili u tom mecu bez par vaznih igraca. Nemamo sanse za prolazak ali nas ceka mec sezone protiv selekcije Slovacke gdje trazimo pobjedu za kraj uspjesne sezone.

This Post:
00
60774.667 in reply to 60774.666
Date: 1/30/2017 4:01:19 PM
Overall Posts Rated:
77
Slovacka 108 - 96 Crna Gora (40198)

Poraz od reprezentacije Slovacke, tijesan mec do zadnjeg minuta u kome smo usli sa 2 poena minusa i do kraja meca nismo dali ni poen dok smo protivniku dozvolili ubjedljivu pobjedu saljuci ih na liniju slobodnih bacanja. Obje ekipe su igrali mec sezone odlucio sam se da igram na nase najbolje oruzje igru pod kosem sto su oni stavili u predvidjanje. Hendikepirani smo bili zbog ranih 6 licnih Mila Cvijetica koje Bogicevic nije kvalitetno zamjenio i dozvolio je Zlinciku dosta lakih poena. Tesko je bilo suprostaviti se Slovackoj sa ovim timom jer je Novak Jovovic mnogo nazadovao kao i Slobodan Marovic dok su neki skilovi opali i Milu Cvijeticu i Obradu Novakovicu. Opet smo nastupili bez Sase Vesovica kojeg je ponovo zamjenio Todor Tadic.

Ovu sezonu smo tako zavrsili sa 3 pobjede ( Njemacka, Wels i Moldavija) i 4 poraza ( Italija, Bjelorusija, Hrvatska i Slovacka) mogli smo proci i bolje jer smo parirali Italiji, Hrvatskoj i Slovackoj posebno protiv poslednja 2 ali nismo imali srece. Sto se tice tima za sledecu sezonu sigurno nece biti Jovovica, Obradovica i Perisic kojeg sam ubacio jer nisam imao koga da mi igra protiv Bjelorusije sto zbog povreda sto zbog forme ali on nema kvalitet da bude u reprezentaciji. Ostatak tima ce vjerovatno ostati jer nemamo igrace koji bi mogli da ih zamjena a vjerovatno ce jos neko dobiti poziv mozda neko od: Gligo Bozovic, Viktor Cavor, Nikola Vujicic, Tomo Radonjic, Vidoje Kovacevic...

This Post:
11
60774.668 in reply to 60774.667
Date: 5/15/2017 11:44:44 AM
Overall Posts Rated:
77
Zdravo svima,

Zavrsili smo ucesce na utjesnom turniru sa 4 pobjede i 4 poraza.Pobjedili smo Island, Boliviju, Belgiju i Irsku, a porazeni smo od reprezentacije Holandije, Spanije, Slovenije i Makao.Uspjeli smo da iznenadimo Belgiju ali smo isto tako iznenadjujuce izgubili od reprezentacije Makao. Da smo pobijedili Makao u zadnjem kolu opet nebi prosli u dalju fazu takmicenja zbog losije kos razlike.
Tokom sezone imali smo dosta problema.Na kraju prethodne sezone oprostili smo se od dva veoma bitna igraca Novaka Jovovica i Obrada Novakovica. Slobodan Marovic se premjestio na na poziciju krilnog centra mjesto Jovovica dok je Ukropina zauzeo poziciju krila.Na svakom mecu ove sezone ovoga turnira sem u mecu protiv Belgije smo bili losiji u skoku, u nekim mecevima smo imali cak 20 skokova manje od protivnika i to nam je bio veliki problem tokom ove sezone. Jedina dva prava skakaca su nam Gutic i Stefanovic sa skokom 16 i oni se mjenjaju na poziciju centra, dok nam krila nemaju dovoljno dobar skok Marovic 11, Obradovic 10, Ukropina 11.
Takodje smo imali problema sa povredama i formom nekih igraca. Micunovic je bio povrijedjen 2,3 nedelje i promjenio je klub ove sezone cime je doslo do losije forme, Bogicevic je ove sezone bio beskoristan zbog veoma lose forme a ni Vesovic nije imao pretjerano dobru formu. Marovic je ove sezone izgubio 2 skila sto je mnogo bolje nego prethodne kada je izgubio 6 skilova i Mile Cvijetic je izgubio 3 skila ove sezone od kojih su nazalost 2 veoma bitna.

Od mladjih igraca koji su konkurenciji za NT nema nekog znacajnog napretka i tesko da neko od njih moze znacajnije pomoci NT tokom sledece sezone:
Vidoje Kovacevic 114 skilova(ove sezone napredovao 4)
Viktor Cavor 113(napredovao 3)
Slobodan Gojkovic 107(napredovao 3)
Nikola Vujicic 107(napredovao samo 1)-poslao sam poruku njegovom menadzeru ali on nije odgovarao
Stefan Milikic 103(napredovao 4)
Tomo Radonjic 101(napredovao 4)
Cedo Bigovic 99(napredovao 7)
Miljan Abramovic 103(bez napredka ove sezone)
Todor Rujovic 104(napredovao 5)
Slobodan Djinovic 105(napredovao 3)
Bosko Dimic 100(napredovao 3)
Zoran Obradovic 104(napredovao 4)

Last edited by GladijatoR at 5/15/2017 11:45:34 AM

This Post:
11
60774.669 in reply to 60774.668
Date: 5/15/2017 5:51:24 PM
Overall Posts Rated:
2020
Čestitam na postignutom rezultatu, smatram da je i više nego dobar, izvukao si maksimum. Imaš moju podršku, ako se kandiduješ ponovo za selektora naše reprezentacije.

Što se treniranja tiče, moj je Bigović, pa ako imaš neku posebnu želju ja sam otvoren za saradnju, mada vidim da upravo Bigović ima najviše povećanja skilova ove sezone, tako da pretpostavljam da dobro radim.

This Post:
22
60774.670 in reply to 60774.668
Date: 7/25/2018 10:19:02 AM
Overall Posts Rated:
876876
Ovim putem želim da se zahvalim na 2 glasa koliko je bilo dovoljno da postanem selektor reprezentacije Crne Gore.

Vidim da je interesovanje zajednice za NT na niskom nivou, to se vidi i na forumu i po igračima koji nadolaze, tako da ce moj fokus biti da interesovanje za trening i ozivljavanje foruma bude na sto većem nivou.

Krecem u akciju udomljavanja mladih igrača za trening i tu ce mi dosta pomoci U21 selektor Evaristo. Ako ima menadžera zainteresovanih za trening ili imaju mlade igrace koje ne treniraju neka me kontaktiraju da nadjemo kupca za trening.

Ja sam napravio Utopija tim i posveticu se treningu 2-3 mlada CG igrača.
Nadam se da ce za 5-6 sezona slika biti puno bolja.

Sto se tice nase grupe za Evropsko, mogu reci da nismo baš imali sreće. Jako teški protivnici. Iz svakog šešira smo izvukli skoro pa najtezeg protivnika. Realnost su 2 pobjede, ali rezultat bar u ovoj i iducoj sezoni nije toliko bitan, kao mogucnost da za 6-7 sezona napravimo dobru bazu da vratimo CG u Top 40 rerezentacija na svijetu.

Ko ima mogucnost za Utopija tim neka ga napravi, kupi trenera sa Iv5 i idemo praviti jednu respektabilnu reprezentaciju. Jesmo mala zemlja, ali i na BB se mozemo promovisati i pokazati da smo u mnogim stvarima bolji od puno većih zemalja.

Message deleted
This Post:
11
60774.672 in reply to 60774.9
Date: 7/30/2018 4:01:29 PM
Overall Posts Rated:
876876
Počele su kvalifikacije za EP i solidno smo odigrali protiv Slovenaca. (47200)

Pozitivno su iznenadili Šljukić i Obradović i sigurno možemo računati na njih u narednim sezonama kao dobre izmjene. Skok nam je bio užasno loš, kao i čitava odbrana u prvom poluvremenu. Dok je šut za 3 poena bio fantastičan i to je dobro u nekim taktičkim nadmudrivanja, ali protiv slabijih reprezentacija od Slovenije.

Inače sam ubacio 4 mlada igraca u NT da bih mogao pratiti njihov napredak u treningu, iako jos nisu dovoljno dobri za NT. Ne želim da dozvolim da nam potencijalni reprezentativci propadnu zbog lošeg treninga. Ne možemo dozvoliti taj luksuz, jer nam je baza mladih igraca jako mala.

Izdvojio bih 2 mlada igraca koji mogu biti superstarovi, a to su Predrag Gušić i Vojin Vasković. Za sada su u treningu i to je dobro. Pogotovo me raduje što je Gušić kod našeg menadžera i bilo bi dobro da se što više menadzera iz CG opredijeli za trening domaćih igrača. U tome i jeste poenta.
Apelujem da ko može neka uplati suporter i napravi Utopia tim za trening ili da uzme bar jednog mladog igraca da trenira. Takodje, najgore bi bilo da mlad igrac sa dobrim potencijalom ne dobija trening, pa bih i te menadzere zamolio da se jave pa da "udomimo" kod menadzera koji bi ih trenirao.

Ja sam uplatio suporter samo zbog CG i ove sezone skupljam novac da kupim 2 dobra draftera iduce sezone.

Toliko za sada. Nadam se da nisam naporan, a trudim se da prikupim sto vise informacija o mladim igracima i njihovom treningu, pa ako zelite učestvovati u kreiranju neke bolje NT Crne Gore, budite slobodni da se uključite.

Pozdrav iz Banja Luke
Paribrejkers

This Post:
00
60774.673 in reply to 60774.672
Date: 8/11/2018 2:51:48 PM
Overall Posts Rated:
876876
Šteta za NT Crne Gore i tim Avangardu. Povredio se ponajbolji igrač Bigović. I sa njim imamo male šanse za pobjedu u naredna dva susreta protiv Engleza i Litvanaca. To nema šta ni komentarisati. Bitno je neobrukati se, a naš fokus treba biti da odigramo poslednje tri utakmice što bolje i probati dobiti bar dvije da ne rušimo rejting NT na rang listi.

Pred te tri tekme ću i napisati malo oko tih utakmica, a bilo bi odlično da se još neko priključi u diskusiji i predlozima oko igrača, taktike. Da oživimo forum i intetes za NT.

Ponavljam, i vjerovatno postajem dosadan, volio bih kada bi 50% mmenadžera u CG imali bar jednog mladog igrača u treningu sa dobrim potencijalom i da napravimo dobru reprezentaciju za 5-6 sezona. (evo me ko oni političari što obećavaju "biće bolje")

Advertisement