BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takım

U21 Milli Takım (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
66
290828.666 in reply to 290828.665
Date: 11/8/2021 3:43:27 PM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
TÜRKİYE 98-64 Bulgaristan

Görevine yeni başlayacak her koç, görevine galibiyetle başlamak ister. Her ne kadar rakip bizden birkaç gömlek aşağımızda olsa da hem kendi adıma güzel bir başlangıç oldu hem de Milli Takımımızın hanesine 1 galibiyet daha yazmış olduk. Bu maçta önceki maçlara göre farklı bir oyun planıyla sahaya çıktık. Böylelikle rakibin MGH tahminini kısmen de olsa engellemiş olduk. Ribaund ve asist istatistiklerinde rakibe ciddi üstünlük kurduk. Rakibin de bizden zayıf olmasından dolayı bunlar dışında başka bir şey söylemeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Maç dışında bir konuya da değinmem gerekiyor. Göreve geleli yaklaşık 1 hafta olacak ve veri tabanı ile ilgili isteklerimle ilgili önceki ekipten tam olarak istediğim yardımı alamadım. Elimde sadece 21 yaşların verileri var. Ben ve ekibimin bu verilerin tamamına erişmesi gerekiyor. Umarım kısa zamanda olumlu dönüş alabilirim. Buradan da yazmak istedim.

Ayrıca destek olan ve U21'de oyuncusu olup oyuncusunun formuna dikkat eden hocalarıma teşekkür ederim.

Sevgilerimle
Obradovic

From: Obradovic

To: GES
This Post:
44
290828.669 in reply to 290828.667
Date: 11/13/2021 12:20:39 PM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
Bilgilendirme için teşekkürler.

From: Melo

To: GES
This Post:
77
290828.672 in reply to 290828.667
Date: 11/13/2021 2:18:19 PM
Overall Posts Rated:
1919
Ben sana bok demem. Boklar duyar ar eder. Bir zerren düşse boka. Onu da mundar eder.

Utanmaz herif daha hala pislik peşindesin...

This Post:
22
290828.675 in reply to 290828.674
Date: 11/16/2021 2:19:42 PM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
TÜRKİYE 115-35 Kazakistan

Çok zayıf bir rakibe karşı oynadığımız mücadeleden 80 sayı farklı bir galibiyet elde ettik. Her anlamda rakibi kolaylıkla kitledik. Bu maçı 80 sayı farkla kazanmamız neticesinde de puan tablosunda averajla liderliğe yükseldik. Umarım kalan maçları da kazasız belasız atlatarak turnuvanın bu kısmını 1.likle atlatırız. Önümüzdeki maç Romanya ile olacak. Rakibin bize gelmeden önce rakibinin Sırbistan olması ve o maçta Romanya'nın efor sarf etmesi bizim lehimize oldu.

Bunun dışında, haksız şekilde kadroya alınan oyuncuyu kadromdan çıkarıp, yerine rotasyonumda yer verebileceğim bir oyuncu aldım.

Sevgilerimle
Obradovic

This Post:
22
290828.676 in reply to 290828.675
Date: 11/29/2021 3:30:11 PM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
Romanya 82-106 TÜRKİYE

Romanya, fikstür içerisinde oynadığımız en zor rakipti. Rakibin MGH'de içeriden hücum edeceğimizi doğru tahmin etmesine rağmen Utku, Ozan ve benchteki uzunlarımızdan çok iyi katkı aldık. Rakibin 3-2 Alan savunma stratejisi sayesinde ribaund anlamında da üstünlük bizdeydi. 1. ve 3. çeyreklerde Romanya karşısında çok yetersiz kalmamıza rağmen 2. ve 4. çeyrekteki performansımız bize maçı getirdi.

Belarus 69-116 TÜRKİYE

Romanya maçı sonrası Yunanistan'ın averajla üstümüze çıkmasından dolayı son maç öncesi bu maçta averaj kasmamız gerekiyordu. Bundan dolayı en doğru hücum taktiğini ayarlamaya çalıştım, ve bunun yanında da rakibin dar rotasyonu sayesinde oyuncularını da elimden geldiğince kitlemeye çalıştım. Murauski dışında rakibin tüm oyuncularını kitledik. Ozan'ın sıradışı performansının dışında, takıma sonradan katılan Ertürk'ün de kenardan gelip çok ciddi katkı sağlayıp maçın bizim adımıza skoreri oldu.

Hem Romanya, hem de Belarus maçlarında istediğimiz şekilde galibiyeti aldık. Alınan farklı galibiyetler sayesinde son maçta alacağımız farklı galibiyet bizi lider yapabilir. Bir sonraki tura lider olarak çıkıp ev sahibi avantajını almayı çok istiyoruz. Bu yolda mevcut kadromuzda bulunan oyuncuların formlarına dikkat eden hocalarımıza teşekkür ederim.

Sevgilerimle
Obradovic

Advertisement