Jeżeli będziesz w stanie w każdym mecz w tygodniu zapewnić zawodnikowi 48+ to lepszym rozwiązaniem będzie trening wyłącznie 3 zawodników. Raz, że nie obciąży zbytnio budżetu w przyszłości (4x ok 20 000 to nie mały wydatek, a to jest koszt zawodnika po 2 sezonach treningu), dwa nie wiem kogo masz zamiar trenować, jeśli odpowiedni wiek do treningu to 18-19 lat, żeby coś z niego wyrosło w przyszłości. Oczywiście trening w wieku 20-21 lat też jest możliwy, ale podobno jest wolniejszy (ja nie zauważyłem znaczącego spowolnienia treningu, może 1 w porywach do 2 skoków na sezon). Przeglądając Twoją kadrę widzę jedynie 3 zawodników pod taki trening, chyba że masz zamiar trenować Makulskiego, albo masz zamiar dokupić jeszcze jakiegoś młodego zawodnika. Radziłbym jednak trening jedynie 3 zawodników. Zawsze będziesz miał jakąś rotację w kadrze: 2 w s5 i jeden zmiennik, równie wartościowy co reszta. Pamiętaj, że trenując w ten sposób 1 pozycję raczej uzyskasz 3 centrów, a nie pełnowartościowego centra, pfa i zmiennika pf/c. Powód? Będziesz zapewne trenował jedynei zbieranie, rzut z bliska i obronę pod koszem, a PFowi potrzeba dodatkowo rzutu z wyskoku, obrony na dystansie, wejścia pod kosz i najlepiej, aby każdy z trenowanych zawodników miał jakieś podania.