Ha tudtál volna, akkor nem kérdezed meg a közösséget, drága barátom...........
Leírtam már 3x, de mivel csökött vagy leírom 4x. Én nem vagyok olyan ostoba mint te, és tudom, hogy több ember több tapasztalat. Lehet, hogy valaki még többet tud róla mint én. Mivel nem vagyok Isten mint te, én tanulhatok a jobbtól okosabbtól. Én képes vagyok erre, nem úgy ahogy te.
Minek kéne összehasonlítani?
Minek összehasonlítani? LOL ezt csinálod 1 hete. A 2:3-at hasonlítod a belső vegyeshez. Végre rájöttél, mekkora ökörség amit csinálsz 1 hete. Gratulálok.
kidobja gép a végeredményt.
Na végre. Szóval neked kidobta a gép a pontos eredmény a 2:3-ra. Na mond már, mi lett a meccs pontos vége. Most már tényleg érdekel.
Ha 2-3-mal pl kisebb bukás jön ki (szerintem ÉS Charlie szerint IS!!)
Ha te mondod..........! Gondolom mindketten programozók vagytok. Ez esetben én kérek elnézést. És kérem a végeredményt 2:3-ra. Végre tudsz valami értelmest is csinálni. Na ne csigázz......... mindenkit érdekel!
Arról beszéltem ,hogy te klubot akartál összemérni az u21-gyel! Az neked alma vs alma?? Hát nem! Alma vs körte
Pár órája magyaráztam el, csak túl primitív vagy, hogy megértsd. A klubbot a klubbal kell összehasonlítani, nem a klubbot a válogatottal. De hiába is magyarázom, olyan szellemi szinttel mint ami neked van sose fogod ezt megérteni. Írtam már, mintha egy majmot próbálnánk olvasni tanítani.
Last edited by JoeBlack at 1/19/2015 9:57:59 AM