Hrvatska vs. Italia 92 - 106 (
(26522))
Poraz...mada sam ga nekako očekivao ipak mi je teško pao...
Zanimljivo da smo opet izgubili s boljim momčadskim ocjenama...jako smo se mučili u napadu, a onda su počeli i promašivati slobodna bacanja kad se lomilo i to je bilo to...uspjeli smo se približit na -5 u zadnjoj četvrtini, i tu je stalo...jednostavno nismo imali konkretnih rješenja u napadu kad je trebalo i još su nas izdominirali u skoku i to je bilo uglavnom to...
Koliko god solidno odigrao u napadu, gledano prema ostalima naravno, Ivanković je puštao ko cjedilo u obrani...preko KC pozicije su nas filali ko božićnu puricu...
Nekako mi se opet čini da bi dobili bez problema da smo uspjeli parirati u skoku...naravno, bez oba najbolja skakača u ekipi to je bila neostvariva misija...
Probajte izdržati s uzornom minutažom još bar ovaj tjedan, volio bih dobiti Portugal pod svaku cijenu, čisto poradi rankinga...pošto su bolje rangirani od nas pobjeda nad njima bi nam donijela više nego pobjeda nad Litvom...koja se oprostila od bilo kakvih ambicija s trgaonom protiv tog istog Portugala...izgubili su za dlaku...
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...