Én "kosáredző" akarok lenni és nem pénzügyi igazgató a klubomnál.
Ez egy menedzser játék és nem edzőknek készült szakmai játék.
Vannak problémák a rendszerben. Ettől még jó. Kikapcsolódást jelent. A szabadidőd áldozod rá. Vannak akik fizetnek is érte!
Zsörtölődhetsz és mindenféle új dolgot találhatsz ki a játékkal kapcsolatosan. Ez jó dolog. Sajnos már egy ideje a saját szemléleted szajkózod egyfolytában. Nem igazán érted meg azt a tényt nem a játék van érted.
Szépen látod a rossz dolgait illetve hátrányait a játék rendszerének. Igazán értékelném és több felhasználót fogna meg a játék élményéről, hangulatáról szóló írás.
Azt kéne minden játékban elérni- ez globális probléma mindenütt-, hogy a játékosoknak maradjon meg az értéke és ne olcsójánosként, ingyen kelljen árulni egy pl számomra közepes, de egy kisebb csapat számára esetleg húzóembert.
Inkább ezzel a játékkal foglalkozzunk és ne másikkal. Példára reagálva: számodra közepes játékos kisebb csapat számára kezdő játékos. Számodra ez a közepes játékos olcsó a kisebb csapat számára drága. Miért is vegye meg a Te általad a csapatodból kirakott nem kezdő játékosodat? Neked nem kell, másnak kelljen. Nevel a csapat számára.
Másutt van, hogy van egy rakás pénzed (10 milliós nagyságrendű) mégis tudsz szinte "ingyen" párszázezerért is vásárolni.
Idézném magam "Inkább ezzel a játékkal foglalkozzunk és ne másikkal."
Ha van pénzed (sok) az be lehet ügyesen osztani, de ha nincs vagy csak kevés, akkor egyetértve RedWing kollégával ez bizony gazdálkodj okosan és nem kosármenedzser!
Igen abban az esetben, ha minél gyorsabban szeretnél bajnokságokat megnyerve feljebb jutni. Nem csak ezt a célt lehet követni. Én még emlékszem, hogyan is kezdtem. Sosem voltak anyagi gondjaim a klubban. Addig nyújtózkodtam ameddig a lehetőségeim engedték.
Remélem sikerült felpiszkálnom Téged a Rivális klubom és a cseresort küldöd majd a pályára a bajnokin. :-P