ma daj stvarno si ti povjerovao u ovo sve što ja napišem na ovom forumu,pa ja sam već davno napisao da si ti ovu sezonu na redu da konaćno uđeš u drugu ligu i da ću ja do kraja igrati sve laganice a to što sam napisao o pili naopako pa moramo se zafrkavati ,evo da to nisam napisao ti ne bi ovako iscrpno napisao na ovom forumu ,i konaćno sam ovaj forum digao iz letargije da se nekaj događa i da se malo zaoštri , a ti se odmah nađeš uvrijeđen ,ak već za ove 4 sezone kaj smo zajedno u ovoj ligi nisi skužio da se ja zahebavam i da sam se recimo prije tri sezone posvadio sa medvešćakom ak se sjećaš isto tako iz zafrkancije, prošlu sezonu smo se ja i boboto klali na noževe i sad smo dobri, pa zato nemrem vjerovati da nisi skužio zafrkanciju ili jesi pa još malo podpiruješ vatru da se ipak nešto događa na ovom forumu....
ja jako dobro znam da si najbolji u ovoj konfi i da sa ovim igraćima koje momentalno imam nemam šanse tebe dobiti pogotovo ne zato kaj igraš dvije tekme kod kuće, a ne vijerujem da bi te ako i dođem do finala uspio dobiti i doma jedino ak se neki jebeni random dogodi, i ak ti se povrijede najbolji igraći ovak drugaćije nemam šanse....
evo ak ne vjeruješ meni pošalji bb mail kivanu pa ga pitaj o mom mišljenju o tebi i tvojoj ekipi,zato još jednom bez ljutnje,a što se tiće onog o izjavama ja bum vas razbil i sve bum vas pobijedil baš bi mi bilo drago da si to napisao, jer bi još više aktivirao forum ,pa sve je ovo jedna zafrkancija da se odmaknemo od stvarnih problema i da se opustimo,i zabavimo svi skupa ...
zar nije bolje ovak kad svaki dan otvoriš buzzer i vidiš da je neko napisao neš na forumu,nego ono na poćetkun sezone kad sam svaki dan pokušavao vas aktivirati da poćnete nekaj pisati i da se nekaj događa...
a ono o tvoji rijećima koje si i kad si izgovorio pa to je bilo samo da dignem atmosferu , svi mi svašta kažemo pa se predomislimo ,ali nemoj se odmah uvrijediti i ko osnovnoškolac evo sad sam to napisao i više se neću družiti sa vama,,,,,,,
ja jako dobro znam da a ovom ekipom i da kojim slućajem uđem u drugu ligu nemam tamo kaj tražiti a ak se sjećaš kaj sam napisao prije par postova da ak jednom odem u drugu ligu nebum se više vraćao nazad a to još nije za sada vrijeme, jedino ak se dogodi luda sreća ,pa da prođem dalje, jer i ovak i onak još moram odigrati ili sa crvenim yorkom ili sa dikcem prije nego i dođem do tebe,znaći sve one moje rijeći još jednom da ti kažem su bile iz zafrkancije a ne zato da tebe uvrijedim.....
ne kužim zakaj te tomoje laprdanje tak pogodilo ko da sam te ne znam kak vrijeđal pogledaj forume drugih liga pa buš vidio prava vrijeđanja a ne ova zafrkancija..
i zato ti se još jednom isprićavam ak sam te nekom rijeći povrijedio,jer mi je to bila najmanja želja i ja ću ti prvi ćestitati prolazak u drugu ligu, jer znam da bi onda konaćno možda mogao doći i red na mene ak uspijem izboriti se sa crvenim yorkom i dikcem slijedeće sezone
evo toliko za sada od mene i svima sretno u pley offu i nek pobijedi najbolji pa makar to bio i ja.......ha,ha,ha,šala još jedna na kraju
pozdrav svima iz 3-1 lige i nemojte se ljutiti na mene nikog ja ne želim,niti ću u buduće vrijeđati ali zafrkaval se bum i dalje
bokkk......
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!