BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.1 > sezona 10

sezona 10

Set priority
Show messages by
This Post:
00
110281.67 in reply to 110281.63
Date: 11/27/2009 7:27:26 AM
Overall Posts Rated:
22452245
napokon si naucio kako pisat poruke po forumu))))

kaj ti to znaći da do sad nisam pisao dobro poruke,a šta ćeš čovjek se ući dok je živ....))))

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
110281.68 in reply to 110281.67
Date: 11/28/2009 4:06:21 AM
Overall Posts Rated:
2020
a joooooj di si to izvukao, iz naftalina sa početka sezone.....to je bilo u afektu, izgubio sam protiv birota i htio odustati, malo mi je falilo da rasprodam momčad, prodao sam najboljeg igrača, a kanio sam i ostale, eto otud ta izjava.....sezona je bila počela dobro i jbga narasli opet apetiti.....počinje playoff sljedeći tjedan pa ćemo vidjeti šta će biti

This Post:
00
110281.69 in reply to 110281.68
Date: 11/28/2009 5:08:42 AM
Overall Posts Rated:
22452245
dobro dikac veli da ti stalno piliš naopako prićaš jedno kao nije ti važno,dobro ti je u trećoj, kao dikac bu nas sve skupa nakantal, samo ti igraj laganice pa buš zgubil, a u biti ti oćeš mene ,dikca i zolu napaliti jedne protiv drugih......
tak da se međusobno potućemo trgaonama i da tebi dođemo sa oslabljenim entom i da samo lagano prođeš kraj nas u drugu ligu,e nebu to sam tak ti lako prošlo,mislim da sam te skužio tvoju taktiku piljenja naopako, a oćito te je i dikac već odavno skužio a ja bio naivan i vjerovao ti, a ti meni o afektima i poraslim apetitima.

ništa onda se vidimo u play offu i ko god da dođe s naše strane skupo bu prodal kožu, nebu ti bilo lako

Last edited by marijoh (NTscout) at 11/28/2009 5:09:55 AM

This Post:
00
110281.70 in reply to 110281.69
Date: 11/29/2009 8:44:52 AM
Overall Posts Rated:
2020
nevjrojatno je kakav si ti lik..

prva stvar je ta da ja nemam šta napaljivati tebe, dikca i zolu jedne protiv drugih, jer je očito da ćete morati igrati jedni protiv drugih na nož gdje će odlučivati nijanse i taktika, jedino šta mogu preporučiti dikcu i zoli da obojica igraju laganice, zato jer će imati više šanse protiv tebe u finalu,ti to očito ne kužiš....

druga stvar, što se tiče mog piljenja naopako, ja sam pilio naopako sa smiješkom jer sam htio isprovocirati da se posta na ovom forumu, jer i ti sam forsaš non stop da se nešto piše...dikac je to skužio, nažalost ti nisi, mogao si mi poslati poruku na poštu pa bi ti polako to i objasnio....naravno da sam ja najbolji ove sezone i da ću najvjerojatnije i osvojiti, ali je malo glupo da se ja sad razbacujem sa izjavama sva bum vas razbil i takve stvari, očito ni to nisi skužio...

treća i zadnja stvar, ako ti je toliko bitno šta sam na početku rekao i takve gluposti, marijoh ako hoćeš samo šta trebaš na ovom forumu reći da jaaaako želiš ići u drugu i ja ću ti pustiti utakmice, naravno ako se plasiraš u finale...eto koliko mi znači ići u drugu... znači samo me zamoli i ja ti puštam, ali znam šta ćeš sad pomisliti kao pušta me zato jer me nemre dobiti, očigledno ni to nećeš skužiti....

eto toliko od mene na ovom forumu...sretno;)

This Post:
00
110281.71 in reply to 110281.70
Date: 11/30/2009 9:13:20 AM
Overall Posts Rated:
22452245
ma daj stvarno si ti povjerovao u ovo sve što ja napišem na ovom forumu,pa ja sam već davno napisao da si ti ovu sezonu na redu da konaćno uđeš u drugu ligu i da ću ja do kraja igrati sve laganice a to što sam napisao o pili naopako pa moramo se zafrkavati ,evo da to nisam napisao ti ne bi ovako iscrpno napisao na ovom forumu ,i konaćno sam ovaj forum digao iz letargije da se nekaj događa i da se malo zaoštri , a ti se odmah nađeš uvrijeđen ,ak već za ove 4 sezone kaj smo zajedno u ovoj ligi nisi skužio da se ja zahebavam i da sam se recimo prije tri sezone posvadio sa medvešćakom ak se sjećaš isto tako iz zafrkancije, prošlu sezonu smo se ja i boboto klali na noževe i sad smo dobri, pa zato nemrem vjerovati da nisi skužio zafrkanciju ili jesi pa još malo podpiruješ vatru da se ipak nešto događa na ovom forumu....

ja jako dobro znam da si najbolji u ovoj konfi i da sa ovim igraćima koje momentalno imam nemam šanse tebe dobiti pogotovo ne zato kaj igraš dvije tekme kod kuće, a ne vijerujem da bi te ako i dođem do finala uspio dobiti i doma jedino ak se neki jebeni random dogodi, i ak ti se povrijede najbolji igraći ovak drugaćije nemam šanse....

evo ak ne vjeruješ meni pošalji bb mail kivanu pa ga pitaj o mom mišljenju o tebi i tvojoj ekipi,zato još jednom bez ljutnje,a što se tiće onog o izjavama ja bum vas razbil i sve bum vas pobijedil baš bi mi bilo drago da si to napisao, jer bi još više aktivirao forum ,pa sve je ovo jedna zafrkancija da se odmaknemo od stvarnih problema i da se opustimo,i zabavimo svi skupa ...

zar nije bolje ovak kad svaki dan otvoriš buzzer i vidiš da je neko napisao neš na forumu,nego ono na poćetkun sezone kad sam svaki dan pokušavao vas aktivirati da poćnete nekaj pisati i da se nekaj događa...

a ono o tvoji rijećima koje si i kad si izgovorio pa to je bilo samo da dignem atmosferu , svi mi svašta kažemo pa se predomislimo ,ali nemoj se odmah uvrijediti i ko osnovnoškolac evo sad sam to napisao i više se neću družiti sa vama,,,,,,,

ja jako dobro znam da a ovom ekipom i da kojim slućajem uđem u drugu ligu nemam tamo kaj tražiti a ak se sjećaš kaj sam napisao prije par postova da ak jednom odem u drugu ligu nebum se više vraćao nazad a to još nije za sada vrijeme, jedino ak se dogodi luda sreća ,pa da prođem dalje, jer i ovak i onak još moram odigrati ili sa crvenim yorkom ili sa dikcem prije nego i dođem do tebe,znaći sve one moje rijeći još jednom da ti kažem su bile iz zafrkancije a ne zato da tebe uvrijedim.....

ne kužim zakaj te tomoje laprdanje tak pogodilo ko da sam te ne znam kak vrijeđal pogledaj forume drugih liga pa buš vidio prava vrijeđanja a ne ova zafrkancija..

i zato ti se još jednom isprićavam ak sam te nekom rijeći povrijedio,jer mi je to bila najmanja želja i ja ću ti prvi ćestitati prolazak u drugu ligu, jer znam da bi onda konaćno možda mogao doći i red na mene ak uspijem izboriti se sa crvenim yorkom i dikcem slijedeće sezone

evo toliko za sada od mene i svima sretno u pley offu i nek pobijedi najbolji pa makar to bio i ja.......ha,ha,ha,šala još jedna na kraju

pozdrav svima iz 3-1 lige i nemojte se ljutiti na mene nikog ja ne želim,niti ću u buduće vrijeđati ali zafrkaval se bum i dalje

bokkk......

This Post:
00
110281.72 in reply to 110281.71
Date: 12/1/2009 3:53:09 PM
Overall Posts Rated:
22452245
evo s jedne strane u finalu oćekivano žirafe i resident evil a s druge jugoplastika i dugave...

bit će to prave polufinalne tekmice relaksirajućeg karaktera jer smo svi opušteni i više nismo pod stresom jer smo ispunili oćekivanja navijaća plasmanom u polufinale play offa a sve više od toga uprava će znati bogato nagraditi a i vidi se po posjećenosti utakmica da je vladalo veliko zanimanje...

sretno svima u polufinalu 3-1 lige

pozdrav od marijoh

This Post:
00
110281.73 in reply to 110281.72
Date: 12/2/2009 2:12:14 AM
KK Jugoplastika
II.2
Overall Posts Rated:
227227
da sada kreće zabavica, jedva sam prošao ali da nisam zujanje od 2 tjedna bez napetih tekmi bi me bacilo u očaj čak bih počeo možda i piti)

From: Zola_25

This Post:
00
110281.74 in reply to 110281.73
Date: 12/2/2009 1:24:46 PM
CRVENI YORK
II.3
Overall Posts Rated:
22
čestitam na pobjedi i sretno u nastavku

From: dikac

This Post:
00
110281.75 in reply to 110281.74
Date: 12/3/2009 4:33:53 AM
KK Jugoplastika
II.2
Overall Posts Rated:
227227
hvala bilo je gusto kao i uvijek

This Post:
00
110281.76 in reply to 110281.75
Date: 12/7/2009 8:02:18 AM
Overall Posts Rated:
22452245
PA KAD NEĆE NIKO NIŠ NAPISATI NA OVOM FORUMU ,NEĆU NI JA NIŠ NAPISATI, AHA KAK VAM JE SAD KAD NI JA NEĆU VIŠE NIŠ PISATI, ILI SE SAD SVI LJUTITE NA MENE KO KOLEGA ŽIRAFE KOJI ĆE I UNATOĆ LJUTNJI PROĆI U DRUGU LIGU A JA ĆU MU PRVI ĆESTITATI SAMO DA GA USPIJEM JEDNOM POBIJEDITI A NE DA ISPADNE TOTALNI DEBAKL DA ME RASTURI U DVIJE TEKME,JEZIK PREGRIZO OPET SAM PUNO TOGA NAPISAO A LIJEPO SAM REKAO DA VIŠE NIŠ NEĆU PISATI

POZZDRAV

This Post:
00
110281.77 in reply to 110281.76
Date: 12/7/2009 1:25:09 PM
Overall Posts Rated:
3838
chill chill

Advertisement