Dotak'o sam dno tabele i pakao i ponore...cvajta, cvajta, cvajta ...Kome zakon lezi u topuzu, tragovi mu smrde necovjestvomKoga britka sablja Zaba posece, cvajta njemu rane izleciti nece))))))))))))))))Oj drugovi pogledajte tabelu, Dumbarajku za petama uzimam meru!Kos razlika jedan poen bolja, zato EX-a sada muci glavobolja.Da l' to od nekog novog gripa, ili zato sto je njemu voda mnogo plitkaPravi zabac ne pita za cenu, nego gazi i svima uzima meru!2034-ta se blizi, a nas Dumba sitnu knjigu pise,pise knjigu, i trofeje skuplja,jer je i njemu jasno da ce Zabe karati tad strasno :*Dzaba Konstantin ulaznice deli, ali koloseum napuniti nece.Dok se zablji Lokvanj svakim danom gradi,i svaki put sve vise ljudi u njem' diseSa Grkom na celu Zaba svima uzima meruA tu su i nove nade, domace i inostrane BB-estrade.Cuvajte se Zaba svi, mnogo smo BRE mi krastavi ;))))))p.s.ovo ninpho nije slucajno, jer sam, majke mi, svaki put to citao Ninphoman, i tako mi ostalo upamceno
Dotak'o sam dno tabele i pakao i ponore...cvajta, cvajta, cvajta ...
Ladno se ljudima ne svidja ni moja pesmica... cela liga cuti. TISINA! :)(cast i slava izuzecima!:)C,c,c,c,c... a ja se toliko potrudio da se svidim ljudima, i posle kazu da ja sve mrzim :(Cak se ni cika Bil ne javlja, a i njega sam spomenuo u desetercu :(
Ti genije nikada ne bi izgubio da te "endzin" ne mrzi...
Ti genije nikada ne bi izgubio da te "endzin" ne mrzi... :)