BuzzerBeater Forums

România - II.4 > sezon 15

sezon 15 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: RoSpider

This Post:
00
170677.67 in reply to 170677.66
Date: 4/9/2011 1:49:00 PM
Overall Posts Rated:
44
incredibil meci! mi-am facut nervi urmarindu-l cat pentru 3 sezoane. chiar vorbeam cu Ionutz pe chat si ii spuneam la inceputul ultimului sfert ca aproape sigur vom juca prelungiri ca sa ma enervez si mai mult. la final, desi ar fi trebuit sa ma bucur pentru victorie, pur si simplu nu stiam ce sa mai zic. sunt practic "scarbit" de acest game-engine. de fapt, nu stiu daca engine-ul propriu-zis este problema sau numai viewer-ul. parerea mea este ca engine-ul calculeaza mai intai scorul final si mai apoi, evolutia scorului si fazele de joc sunt total aleatoare, pentru a face meciul mai spectaculos (am afirmat de mai multe ori acest lucru si il sustin in continuare). jocul este intr-adevar mult mai spectaculos in acest fel, dar este si extrem de enervant in acelasi timp si imposibil de inteles (pentru cei care chiar incearca sa-l inteleaga).
cred ca iar nu voi mai urmari meciuri live timp de vreo 2-3 sezoane.

From: andrei_r

This Post:
00
170677.72 in reply to 170677.71
Date: 4/18/2011 5:49:41 AM
Overall Posts Rated:
2222
si gata sezonu 15 .. un sezon foarte interesant dupa parerea mea.
am vazut cum divizia III devine din ce in ce mai puternica si au reusit lucruri frumoase in cupa ..
primu sezon in care castiga o echipa din Big 8 RBBA-ul.
doua echipe din cehia in finala B3 ..

pacat ca nationala noastra nu prea a reusit mare lucru. dar asta e :)

sezonul urmator va fi foarte tare in conferinta noastra :)) 7 echipe raman.. si sunt sigur ca toate vor fi mai bune.

salutare tuturor, ne vedem pe thread-ul sezon 16 ;)