Za početak srdačan pozdrav svim ligašima uz čestitke svima koji su se plasirali u plejof.
Ove sezone sam imao nameru upotrebim staru taktiku (namernu ili slučajnu) predhodnih pobednika ove lige i neuzimanjem učešća u forumu da se zaštitim od svih malera i zle sreće. Ona mi je na samom kraju ušla u trag (da li uz nečiju pomoć u bilo kom obliku - realnu ili nadrealnu - svejedno) i mučki me dotukla. Čak nije imala poštovanja prema mom uloženom trudu i zabola nož u leđa, kao što je donekle pravično, ona me je pljunula direktno u lice i pustila me da na kolenima posmatram njen pakosni osmeh. Računam da je ovim moja ambicija za osvajanjem titule ubijena i da mogu samo da čekam neka bolja vremena.
Dalje, pozz kolegi Gdinu Insane-u i ne mogu da ne kažem da mi je drago što te je povreda mog igrača toliko obradovala i donela veće šanse za plasman u finale. Želim ti puno sreće u istom, još ako te zla sreća drugih posluži, a daće Đavo (ne)sreće (tj. Bog), još koji put - otvoren ti je put ka višem rangu (ipak htedoh reći Đavo). Veliko je zadovoljstvo biti okružen srećnim ljudima jer ta sreća nekako uvek pređe i na nas, tako da se nadam povredi još nekog svog igrača do finala zarad sveukupne sreće.
Za kraj još jedna drevna poslovica jednog našeg prosvetitelja: "Ko Đavolu noge pere zarad neke dobiti, pre će ili kasnije o glavu mu se obiti."
Za kraj svima želim pre svega kvalitetne tekme u plejofu, što manje povreda (iako sam sebi poželeo suprotno, drugima to ne bih imao hrabrosti) i neka pobedi najbolji. Srećno!
Last edited by Bluesman Texas at 2/17/2013 2:51:36 AM