Daniel imao 5 faulova posle 11min, a Relja 3 faulova posle 6min, vec sam krenuo da razmisljam da li ce trener da ubacuje Eklemovica ili Micovica na PF, kada ovi iskrljace. Ipak, krenuli su da igraju odbranu u 2. poluvremenu i nisu nijedan faul vise napravili.
Francuzi su dali vise koseva od Poljaka, mislim da se to gleda, mada su ih dobili i u medjusobnom susretu. Prizeljkivao sam Francuze jer nam Poljaci ne leze, mada imali su dosta vece rejtinge juce od Poljaka, moguce da imaju veci entuzijazam od njih.
Mada ni Francuzi nam nesto ne leze, za razliku od nas, imaju igrace i za spoljne i za un. taktike, dobro se poznajemo, igrali smo i u prijateljskoj ove sezone
(35492), ali oni tada nisu izveli svoj najjaci tim. Popunjen tim imaju i odlicne igrace na svim pozicijama, nije im npr. pozvan Rolle
(27508678) koji bi kod nas bio pozvan, tako da imaju verovatno jos jacu konkurenciju nego mi.
Sve 4 reprezentacije koje su se plasirale u 1/2 finale imaju sanse za zlato. Blagi favoriti za prolazak u finale smo Slovaci i mi, jer imamo malo veci ent od nasih protivnika. Ipak, ako nam forma bude losa kao ove nedelje, Francuzi ce postati favoriti.
Polufinale se igra u petak, za 3 dana, u 18:00h.