Cemu pravdanje?!!!!
Za ovih 5-6 sezona koliko igram ovu igru, nikada nisam odigrao CT u regularnom delu sezone... Odigrao sam CT iz vise razloga... Prvi je, jer mi se centar koji je skoro 1/3 ekipe, povredio i bez njega nema sanse da bilo sta ovi ostali slepci urade na TIE ili Normal, jer sam napravio reformu ekipe i sve se zasniva na centrima... a kao drugo, entuzijazam mi je bio takav, da ako sam stavio normal iducu utakmicu bi imao intuzijazam 6, a ovako cu imati 5, vrlo mala razlika, pa sam hteo da vidim da li ce CT nesto pomoci... utakmica je odlucena u poslednjoj cetvrtini... a i nisam ocekivao da ces ti na gostujucem terenu da odigras normal =) cestitam na pobedi!
Cemu pravdanje?!!!! :)Jel` te neko nesto pitao?
Cemu pravdanje?!!!! :)
Cemu pravdanje?!!!!Jel` te neko nesto pitao?Sam sam sebi dao za pravo da se javim... sto, oces da me bannujes?
Cemu pravdanje?!!!!Jel` te neko nesto pitao?
Izvinjene Cetniku zbog povrede..:( A nerado ocekujem nas duel, ali sve sto se mora...Jedno novo iskustvo...Valjda je tu sva draz ove igre:))
Predlazem ti da drzis svoje kvalitetne igraci na klupi..da se ne bi posle i tebi izvinjavao..:P
Predlazem ti da drzis svoje kvalitetne igraci na klupi..da se ne bi posle i tebi izvinjavao..:PThat`s the spirit Sirko! ;)Samo budi oprezan protiv "Losih Momaka", da tu ne bude kuku-lele! :)