BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: JohnnyB
This Post:
11
124401.670 in reply to 124401.669
Date: 9/19/2010 9:16:38 AM
Overall Posts Rated:
343343
Παιδιά σας παρακαλώ ηρεμήστε. Το πόσο καλός ή πόσα αξίζει 1 παίκτης είναι θέματα υποκειμενικά, και δεν μπορεί κανείς μας να υποχρεώσει τον άλλον να τον εκτιμήσει. Όπως επίσης κανείς δεν μπορεί να πιέσει τον άλλον να μοιραστεί την όποια γνώση έχει. Προφανώς είναι ενοχλητικό αλλά δικαίωμα του καθενός να πράξει ότι νομίζει εφόσον δεν παραβιάζει τους κανόνες

Τώρα όσον αφορά κάποιες εκατέρωθεν ειρωνείες προσωπικά τις προσπερνάω, έχουμε δει και πολύ χειρότερα. Δεν θέλω να επέμβω για την ώρα. Οι όποιες κακές σχέσεις υπάρχουν μεταξύ διαφόρων ατόμων ας κρατηθούν σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αφορούν την κοινότητα και σας παρακαλώ να μείνουν εκεί. Προφανώς σε μια κοινότητα των 2300 χρηστών περίπου είναι αδύνατον να τα πάμε όλοι καλά μεταξύ μας. Μην ξεφεύγουμε όμως.

Θεωρώ πως το θέμα λήγει εδώ, και όποιο έξτρα ποστ σε σχέση με αυτό διαγράφεται, και αν παραβιάζει τους κανόνες τιμωρείται.

This Post:
44
124401.674 in reply to 124401.670
Date: 9/29/2010 7:27:11 AM
Overall Posts Rated:
279279
France did it, we are in semifinale !

So... Dedicated to you ;)

http://img413.imageshack.us/img413/2484/imgp2720n.jpg

Last edited by Narcisse at 9/29/2010 7:29:44 AM

This Post:
00
124401.675 in reply to 124401.674
Date: 9/29/2010 10:15:43 AM
Overall Posts Rated:
112112
Bon chance mon ami.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
22
124401.676 in reply to 124401.675
Date: 10/18/2010 3:40:26 PM
Overall Posts Rated:
112112
Με νίκες ξεκινήσανε και οι δύο Εθνικές μας.
Καλή και η κλήρωση για τον Λύγκα, κυρίως από θέμα σειρά αγώνων.
Αν πάρουμε το Ισραήλ τότε ίσως περάσουμε.
Οι μεγάλοι έπρεπε να επικρατήσουν πιο άνετα, αλλά τουλάχιστον πήραμε την πολύ χρήσιμη νίκη και μαζέψαμε και ενθουσιασμό.
Πάμε σαν outsider με τη Γερμανία που κέρδισε και εκείνη χαλαρά, αλλά επίσης δύσκολα το Βέλγιο.
Και επίσης συμφωνήσαμε στο πρόγραμμα προπόνησης του καλύτερου ντραφτ που βγάλαμε εδω και 4 σεζόν, οπότε εγώ και ο Λύγκας είμαστε διπλά χαρούμενοι.
Καλή μας συνέχεια!

From: Kajabbar

This Post:
22
124401.678 in reply to 124401.677
Date: 10/20/2010 11:18:26 AM
Overall Posts Rated:
112112
Κοίταξε στα δύο τελευταία Look inside ο Πρίγκας δεν έχει πιάσει υψηλή απόδοση.
Στο δυάρι έχουμε τον Τσόκανη, σαν καθαρό δυάρι και τον Γούτινο που δοκιμάζεται φέτος.
Σε κοίτα μέσα όμως δεν θέλω καθαρό δυάρι, θέλω δεύτερο PG. Έτσι έπρεπε να επιλέξω μεταξύ Πρίγκα και Κουφοντίνα, μιας και ο Κοκκαλίδης έχει μείνει πίσω αμυντικά σε σχέση με όλους τους προαναφερθέντες.
Έπέλεξα τον Πρίγκα που είναι ο τρίτος καλύτερος αμυντικός μας, μαζί με τον Φιλιπακόπουλο και τον Πολυμενάκο.
Ο καλύτερος αμυντικός μας είναι ο Δουκάκος, που έχει ενηλικιωθεί στην άμυνα, αλλά δεν θέλησα να τον δοκιμάσω ακόμα μιας και τα εκτελεστικά του φέτος προπονούνται και θα είναι έτοιμος από τα μέσα της σεζόν και μετά.
Ίσως θα έπρεπε να παρατάξω Πρίγκα στον άσσο και Φιλιπακόπουλο στο δυάρι ή τον Κουφοντίνα απ' ευθείας στο δύο κι ας είναι υποδεέστερος αμυντικός του Πρίγκα.
Η ουσία πάντως είναι πως έπρεπε να επικρατήσουμε πιο εύκολα επί της συγκεκριμένης Τσεχίας. Είχαμε σαφώς πληρέστερο και ποιοτικότερο ρόστερ και από τη στιγμή που κατεβήκαμε με ίδια διάθεση, έπρεπε να το πάρουμε το ματσάκι με 10+ διαφορά.
Δεν ξέρω αν έφταιξα εγώ ή υπάρχουν κι άλλα μυστικά του παιχνιδιού που ακόμα δεν γνωρίζω (Θυμίσου και την περσινή μας πρεμιέρα με την Ιρλανδία, που χάναμε μέχρι και με 22 πόντους!!!), αλλά τουλάχιστον θα φτάσουμε στους υπόλοιπους 4 αγώνες με το μεγιστό δυνατό αποτέλεσμα. 1 νίκη, 1 ήττα και 9 ενθουσιασμό. Ακριβώς δηλαδή ο αρχικός μου στόχος όταν είδα την κλήρωση μας. (Εκτός αν η μηχανή μας κάνει κανένα ανέλπιστο δώρο απέναντι στη Γερμανία).
Τέλος επειδή έχω διαβάσει και τα παραπάνω post κατά καιρούς, θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους τους χρήστες της κονότητάς μας πως δεν έχω κάνει "χάρη" σε κανένα χρήστη, χωρίς να το αξίζει ο ίδιος και ο παίκτης του.
Ο Πρίγκας πχ είναι στην Εθνική επειδή δεν υπάρχει καλύτερός του.
Ο Καλλίτσης ήρθε στην Εθνική, ανέτοιμος τότε, για να βοηθήσω οικονομικά και ψυχολογικά, το χρήστη του για να συνεχίσει να προπονεί ένα παίκτη που μπορεί να μας βοηθήσει από φέτος και στις επόμενες σεζόν.
Για τον Δουκάκο φέτος ισχύει το ίδιο. Πριμοδοτώ τον Εθνικό προπονητή της Λιθουανίας, που μίλαγα μαζί του από την περσινή σεζόν, τόσο για τον αγώνα μας, όσο και για τον Έλληνα πάικτη του για να κερδίσω ένα εξαιρετικό δυάρι την επόμενη σεζόν που ο Τσόκανης θα γίνει 28.
Γενικά κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τους χρήστες που θα βοηθήσουν και κείνοι εμένα με τη δουλειά που θα κάνουν στους παίκτες τους.
Κάθε σεζόν ανανεώνω το λίστα με τους παίκτες μας και όπως θα έχετε δει κάθε σεζόν έρχονται 2 με 3 νέοι παίκτες.
Πιστεύω πως επιλέγω το καλύτερο δυνατό υλικό κάθε σεζόν, αλλά πρέπει να φέρω και τα ανάλογα αποτελέσματα για να στηρίξουν τις επιλογές μου.
Μακάρι να το πετύχω και φέτος, μιας και ο στόχος μου είναι να πλασαριστώ στην 20η θέση.

Message deleted
This Post:
00
124401.680 in reply to 124401.678
Date: 11/1/2010 1:16:38 PM
Overall Posts Rated:
112112
http://www.buzzerbeater.com/match/12655/boxscore.aspx

Κύριοι, η κίνηση απέτυχε παταγωδώς. Ακούω τις απόψεις σας ως προς το γιατί.
Κυρίως γιατί ένα τεσσάρι με εξαιρετικά στοιχεία σκόρερ, τόσο εσωτερικά, όσο και περιφερειακά πήρε μόνο 5 προσπάθειες και να σημειωθεί πως έχει και 19-20 μπάσιμο!
Κατά δεύτερον πως γίνεται ακόμα και εντός έδρας με ίδιο ενθουσιασμό και ίδια διάθεση να χάνουμε τα ριμπάουντ και ας παίζουμε 2-3.
Τέλος γιατί στην κίνηση που επικεντρώνεται περισσότερο στα δίποντα, τραβήξαμε δυσανάλογα πολλά τρίποντα, από τη στιγμή που στις θέσεις 1 έως 4 είχαμε πολύ καλούς παίκτες στο μπάσιμο.
Ο αγώνας ίσως είναι καταδικαστικός για την πρόκριση της ομάδος μας φέτος κι ας είναι πολύ νωρίς, αλλά θα ήθελα τουλάχιστον να διορθώσω ότι μπορώ εν όψη της πιο δύσκολης συνέχειας.

Advertisement