(29891) - перемогли на меншому настрої ісландців +21. знову таки, як на мене, то трохи замало вийшло. зі стартової п'ятірки, то слабенько якось в атаці зіграли Матюшев та Савченко. хоча і Матюшев єдиний з нашої НЗ заробив дабл-дабл. а найкраще зіграли Гранкін, Невельський та Гончар.
до речі, в матчі не приймали участь 2 найзарплатніших гравців обох збірних: їх Hreinn Mattason
(25458643) та наш Danylo Alexeenko
(18211806). по ісландцю, то я навіть і не можу висунути версію, чому саме його не виставили в заявку. здається, гравець з такою з/п повинен мати хороші скілли та + форма у нього є 8. по нашому Данилу, то не поставив я його в заявку з двох причин:
- форма 7 у нього вже є пару тижнів, його менеджер особливо і не намагається її тримати, заграючи гравця у всіх трьох тижневих матчах.
- не зовсім він підходив під сьогоднішню нашу атакуючу тактику. той же Невельський, який також був у 7-й формі, кращий за Алекса.
по матчу, то ще хочеться добавити, що ми круто відзахищались від дальніх кидків, майже не втрачали м'яча, непогано використовували штрафні кидки. єдине, що трішки розчарувало, так це наші підбирання.
наступного понеділка граємо в Африці проти слабенької збірної Тунісу, але яка вже умудрилась здобути 3 перемоги на турнірі.
ми та ще 7 збірних залишаємось поки що без втрат в очковому доборі. але далі таких команд буде ще менше...
ну і на останок трансферні новини:
1.
(25232233) - теперішньому власнику за місяць часу вдалось уже апнути йому БвП та БЗ.
2.
(21220871).