Jak jsem avizoval už v sobotu ve volebním vlákně, byl jsem pár dní mimo. Sestava byla Pepanova. Nechtěl jsem do toho už zassahovat na poslední chvíli, protože moje časové možnosti důkladně vše zvážit byly menší. Nic to nemění na tom, že já jako nový NT kouč už jsem nesl odpovědnost za nominaci. Pepanovi tímto moc děkuji za sjednaný přátelák a sestavu.
Samozřejmě soupisku hodně proměním. Do soboty mám spoustu času. Pokud tedy bylo smazané externí forum, nebudu mít možnost se podělit s ostatními o sestavu před zápasem a případné rozbory taktiky, s jakým budeme hrát přístupem apod.
Maxsone promiň, ale uzavřít externí forum kvůli kontroverzi mezi některými manažery, když ani jeden z nich už 4 sezóny není NT trenérem je fakt úlet.
Ještě k volbám. Pro mě jde o absolutně nepochopitelnou věc, jak někdo může dát hlas manažerovi, který nenapsal ani řádku o tom, jak si představuje chod NT. Je to jako vystavit biankošek. Jako kdyby ve volbách kandidovala strana bez volebního progamu. Proč třeba neusiloval i o můj hlas? Kdyby mě oslovil, mohl jsem mu dát svůj hlas.