BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > U21 Milli Takım

U21 Milli Takım (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Melo

To: GES
This Post:
77
290828.672 in reply to 290828.667
Date: 11/13/2021 2:18:19 PM
Overall Posts Rated:
1919
Ben sana bok demem. Boklar duyar ar eder. Bir zerren düşse boka. Onu da mundar eder.

Utanmaz herif daha hala pislik peşindesin...

This Post:
22
290828.675 in reply to 290828.674
Date: 11/16/2021 2:19:42 PM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
TÜRKİYE 115-35 Kazakistan

Çok zayıf bir rakibe karşı oynadığımız mücadeleden 80 sayı farklı bir galibiyet elde ettik. Her anlamda rakibi kolaylıkla kitledik. Bu maçı 80 sayı farkla kazanmamız neticesinde de puan tablosunda averajla liderliğe yükseldik. Umarım kalan maçları da kazasız belasız atlatarak turnuvanın bu kısmını 1.likle atlatırız. Önümüzdeki maç Romanya ile olacak. Rakibin bize gelmeden önce rakibinin Sırbistan olması ve o maçta Romanya'nın efor sarf etmesi bizim lehimize oldu.

Bunun dışında, haksız şekilde kadroya alınan oyuncuyu kadromdan çıkarıp, yerine rotasyonumda yer verebileceğim bir oyuncu aldım.

Sevgilerimle
Obradovic

This Post:
22
290828.676 in reply to 290828.675
Date: 11/29/2021 3:30:11 PM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
Romanya 82-106 TÜRKİYE

Romanya, fikstür içerisinde oynadığımız en zor rakipti. Rakibin MGH'de içeriden hücum edeceğimizi doğru tahmin etmesine rağmen Utku, Ozan ve benchteki uzunlarımızdan çok iyi katkı aldık. Rakibin 3-2 Alan savunma stratejisi sayesinde ribaund anlamında da üstünlük bizdeydi. 1. ve 3. çeyreklerde Romanya karşısında çok yetersiz kalmamıza rağmen 2. ve 4. çeyrekteki performansımız bize maçı getirdi.

Belarus 69-116 TÜRKİYE

Romanya maçı sonrası Yunanistan'ın averajla üstümüze çıkmasından dolayı son maç öncesi bu maçta averaj kasmamız gerekiyordu. Bundan dolayı en doğru hücum taktiğini ayarlamaya çalıştım, ve bunun yanında da rakibin dar rotasyonu sayesinde oyuncularını da elimden geldiğince kitlemeye çalıştım. Murauski dışında rakibin tüm oyuncularını kitledik. Ozan'ın sıradışı performansının dışında, takıma sonradan katılan Ertürk'ün de kenardan gelip çok ciddi katkı sağlayıp maçın bizim adımıza skoreri oldu.

Hem Romanya, hem de Belarus maçlarında istediğimiz şekilde galibiyeti aldık. Alınan farklı galibiyetler sayesinde son maçta alacağımız farklı galibiyet bizi lider yapabilir. Bir sonraki tura lider olarak çıkıp ev sahibi avantajını almayı çok istiyoruz. Bu yolda mevcut kadromuzda bulunan oyuncuların formlarına dikkat eden hocalarımıza teşekkür ederim.

Sevgilerimle
Obradovic

This Post:
00
290828.677 in reply to 290828.676
Date: 12/4/2021 5:01:29 PM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
Merhaba arkadaşlar. Atik Velid (49177171) adlı 20 yaşındaki milli oyuncumuz satışa çıkarılmıştır. Formuna ve idmanlarına dikkat edecek Türk arkadaşlarımdan birisinin almasını temenni ediyorum. Herkese iyi günler dilerim.

This Post:
33
290828.678 in reply to 290828.677
Date: 12/13/2021 2:50:24 PM
Fenerbahçe.
III.7
Overall Posts Rated:
197197
Herkese merhaba. Bu akşam 2. turda Meksika ile oynadık ve maalesef ki kaybettik. Geçmişteki 1-32 eşleşmelerine baktığım zaman, 25-32 arasındaki takımlar arasında en yüksek istekliliğe sahip ve en iyi takımlardan biri. Oyuncuların koçlarıyla konuşmama rağmen formları istediğim gibi gelmedi. Burada oyuncuların koçlarını suçlama anlamında söylemiyorum sonuçta oyuncuların sahibi onlar ve istediği şekilde oynatırlar.

Sezon genelinde kısa oyuncular anlamında dar bir rotasyona sahiptik. Buna formların kötü gelmesi de eklenince kadroyu kurmakta zorlandık. Sezon genelinde kısa oyuncularda yaşadığımız sıkıntıyı bu maçla birlikte uzunlar için de yaşadık ve bunun akabinde de yedekten katkı çok düşük seviyelerde kaldı. Kadro mühendisliğinin yanlış yapıldığını düşünüyorum. Maçlarda oynayabilecek seviyede olan oyuncuların kadroya dahil edilip, geri kalan boşluğun da veri tabandaki oyuncuların gelişimine ve takımdaki formsuz veya sakatlanan oyunculara bağlı olarak dahil edilmesini mantıklı buluyorum. Bu yönden de elim ayağım bağlıydı ve sadece 1 oyuncu değiştirebildim.

Neden içeri bak taktiğini de seçtiğimi anlatmak isterim. Maç öncesinde dengeli veya içerden oynamak konusunda kararsız kalmıştım. Dengeli taktiklerden birini seçseydik, takımımızdaki oyuncuların pas özelliği yeterli olmadığı için başarılı olacağımı düşünmemiştim. Ev sahibi avantajımızı kullanarak, uzunlarımızın da gerçekten çok iyi olmalarından ötürü karşı takımın MGH yapma riskini göze alarak hücumda içeriden oynamayı tercih ettim. Taktik açısından hatalıyım bundan dolayı da gerçekten üzgünüm.

Maça rakip 1 uzun ile çıkmayı tercih ederken biz 2 uzunla çıktık. Rakip MGH'yi bilmesine rağmen tek uzunla sahada olması benim başta içimi rahatlatmıştı. Ama MGH dışında tüm avantajlar benim elimdeyken böyle bir oyunun oynanması bana mantıklı gelmiyor. Mantıken rakibin uzunlarımızı savunan oyuncuları kısa olmasından ötürü savunmaları ne kadar iyi olursa olsun Ozan ile Onur'un bu kadar kötü performans göstermeleri saçma geldi. Bunun yanında yine tek uzunla oynayan Meksika'nın 13 hücum ribaundu alarak bizden 1 fazla hücum ribaundu alması da eklendi. Asist, top kaybı, top çalma ve özellikle serbest atışlarda performansımızın çok kötü olduğunu söyleyebilirim. Bu olanlara rağmen maç reytinglerinde neredeyse kafa kafaya hatta biz 1 tık öndeyiz diyebilirim. Reytinglerle skorun çok farklı şeyleri işaret etmesi garip.

Onur (48k) - Pereira (24k)
Ozan (84k) - Villafuentes (16k)
Celalettin (17k) - Fabregas (17k)
Vefa (23k) - Fuente (15k)
İlker (37k) - Alamilla (12k)

Maaş üzerinden karşılaştırma yapmak doğru olmaz elbette ama elimizde bunlar olduğu için bunlar üzerinden konuşacağım. Burada 2 bölgede ciddi üstünlüğümüz var ve bu üstünlüklerimiz de uzun oyuncular arasında, ben de buna güvenerek içeri bak oynadım. Tüm bunları geçiyorum ve farklı bir noktaya geçiyorum. 9k maaşlı Chavez, İlker'e karşı 1. çeyrekte 3/4 üçlükle oynayarak maçı 14dk 13 sayı ile oynadı. 9k maaşlı bir oyuncunun böyle ciddi bir katkı sağlaması için sansasyonel bir olay yaşanması gerekiyor. Burada da oyun motorunun devreye girdiğini düşünüyorum.

Sonuç olarak takımın başında ben varım ve bunları ben ayarlıyorum. En kötü ihtimali göze alarak düşünmem lazımdı. Taktiksel anlamda dediğim gibi riske rağmen elimdeki avantajların daha güçlü olduğunu düşünerek bu kararı verdim. Bu maçı geçebilseydik çok büyük bir başarı elde edeceğimizi öngörüyordum ama maalesef ki başaramadık. Destekleyen, yardım eden ve oyuncusuyla ilgilenip ben ve ekibime bilgi veren ve yardım isteyen herkese teşekkür ederim. Özel bir teşekkür de Ozan'ın koçuna etmek isterim. emre15 adlı arkadaş gerçekten U21 adına isteklerimi geri çevirmedi ve eksiksiz uyguladı. Bundan dolayı gerçekten kendisine teşekkür ederim. Bulunduğum süre zarfında görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Gemiyi en iyi şekilde kıyıya yanaştırmak istemiştim ama olmadı. Herkesten özür dilerim. İyi oyunlar.

This Post:
44
290828.679 in reply to 290828.678
Date: 12/13/2021 3:34:44 PM
Çevik Adamlar Basketbol
III.9
Overall Posts Rated:
225225
Herşeyi anlarımda eleme maçında rakibin bariz çiğneme zamanı çıkacağı belli, biz niye rahat ol çıkıp maç kazanmayı bekleriz anlamam. Taktik masasında kaybettiğimiz bir maç olmuş. Geçmiş olsun.

This Post:
11
290828.681 in reply to 290828.680
Date: 12/13/2021 6:25:03 PM
Afyon Bld Gençlik
TBL
Overall Posts Rated:
7171
Second Team:
BC Ferref
Yazık...Evlere şenlik Meksika’ya elenmeyle sözün bittiği yerdeyiz desene Koç. Bu bildiğin itibarsızlaştırmadır. Zamanında u-21 yetersiz diyorduk bahane bulmayın diyordu senin ekip. O olmayan kadro bile grupta galibiyet alıyordu. 1vs32 eşleşmesi kaybetmiyordu. Ki bu takım daha nitelikliydi ona göre. Ben artık kimin ne nane olduğunu biliyorum da bu ülkede bazı şeyleri kamuoyunun gözüne sokmazsak anlaşılmıyor ve değişim kolay olmuyor. Benim gördüğüm en başarısız u-21 koçu oldun. Bu kadar erken havlu atmanı İnan ki beklemiyordum ve üzülüyorum u-21 ‘in şu çaresiz haline.

This Post:
1111
290828.682 in reply to 290828.678
Date: 12/14/2021 1:28:21 AM
Overall Posts Rated:
155155
Merhaba hocam,

Düz bir oyuncu olarak, neden elendiğimizi uzun ve güzel bir şekilde açıkladığın için teşekkür ederim. Kendi adıma verilen cevaplardan tatmin oldum. Tek hatanın meksikanın çz çekeceği bir maçta ro ile çıkman olduğunu düşünüyorum. Tabi bir de rakip mghyi tutturunca işler istediğimiz gibi olmamış. Olsun deneyim olmuştur, bir sonraki turnuvada daha iyi işler yapacağından eminim. Bu üslupta ve dürüstlükte kaldığın sürece tarafsız oyuncuların da senin yanında olacağını düşünüyorum.

Son olarak takıma sırf kar etmek için kendi oyuncusunu alan ve halen banlanmadığı için özgüven kazanan kullanıcının yorumlarını takmaman gerektiğini biliyorsundur ama tekrardan hatırlatmak istedim. Kendisinin buraya her yazdığı mesajda bunu tekrar hatırlatacağım ki belki utanma duygusu kazanarak hayatına daha verimli devam eder, bunu görev edindim

Advertisement