ovaj je izgubljen u prijevodu da ga jebeš. tko je uopće spominja da su tvoji igrači sakupljači palče?! malo čitaj više puta ak poantu ne možeš odmah shvatit. malo je teže nakon ovih novogodišnjih radovanja pa i mozak sporije radi. tako je vjerojatno i kod mene slučaj pa ovaka reakcija.
i da, de nađi taj savjet koji si mi ti dao... onda i nađi di sam tražio savjet... a poslije svega ako išta nađeš od toga (pogotovo savjet) pročitaj taj svoj savjet nekoliko puta pa razmisli jel se na taj način daje savjet nekome. jer kako ti postupaš s drugim tako taj postupa s tobom. ti daš kajlu u svom "savjetu" i onda ne možeš prihvatit kajlu drugoga. onda brate nemoj ni kajlat neg na fini način reci čovjeku da je navodno pogriješio kupovinom tog i tog ili tog poteza pa ćeš i dobiti fini odgovor kaki očekuješ. ak ne shvaćaš zajebanciju nemoj se onda s njom ni bačkati. ja se mogu zajebavat na tuđi i na svoj račun i totalno mi ne smeta, a ti ako ti ne štima jezik za zube i budi fin pa će tako i ljudi s tobom. možeš napisat šta hoćeš ako je u duhu zajebanicje meni neće smetat pa makar mi napisao j... ti mater i staviš smajlija iza bit će ok.
toliko o tome, bar znam kako ću dalje s tobom. na finjaka i sve će biti 5. ok nije ti se svidjelo što sam napisao i moje isprike, nije mi ni bio cilj da se uvrijediš al dobro. sam mene zaobiđi s forama kad ne znaš prihvatit kajlu.
ja prihvatio poraz vrlo dostojanstveno. odmah sam rekao da ste bolji i da sam zalutao ovdje. znao sam što me čeka i kako će to završit tako da me niti jedan poraz ovdje ne boli niti sam razočaran sezonom. krivo brate shvaćaš i kopčaš.
ovdje stajem jer ne želim još nešto reći što ćeš krivo shvatit, protumačit ili šta već ali i nema smisla. sve je ošlo krivim putem al i možda bolje što je tak. bar zapravo otkrijem kakavi su ljudi i kako s njima. ja tebi ništ ne zamjeram a ti kako hoćeš. prijavi me BB-u pa nek me bace van. no bigi. JUST DO IT! ovo je samo igra. ja s tobom nemam problema. dal pričamo i dalje ovisi o tebi.
adio mare.
ma ak ja ne shvačam zajebanciju onda sve nek ide do vraga , samo ja tebe jesam zajebaval ali nisam te vrijeđal ....moja zajebancija je na drugi način ---očito nas dvjica imamo drugačiji pogled na zajebanciju ...
ja nikad za tebe nisam napisal da si glup ni da moraš iči na tečajeve da se nekaj naučiš...nego samo da ak voliš stare igrače kupiš ovu moju dvojicu i da ču ti dati popust ak ih kupiš oba.....a ti si se odmah uvrijedio.....
i uvijek sam ti rekao da se ne predaješ nego da pokušaš što skuplje prodati svoju kožu...i da si pokušao mogao si i ostati u ovoj ligi ...ali ti si se odmah na početku sezone pomirio sa sudbinom da buš ispal i sad smo ti mi krivi i sad te mi zajebavamo a ne prihvačamo tvoju zajebanciju.....
ima velike razlike između zajebancije i " zajebancije" vidiš da te niko ne razumije ,bar ne taj način zajebavanja kojim si se sada počeo koristiti .....
nikad ,alim stvarno nikad nisam očekivao od tebe takav način zajebancije....na rubu vrijeđanja...
nemam te razloga prijaviti bilo kome ....ali ak shvatiš da si ipak malo pretjerao u izljevima svoje zajebancije...
ko što ti je Rey rekao ... Ma slobodno ti nas vrijeđaš koliko hoćeš, ak ti je od toga lakše...mi ti svi ionako imamo obraze ko đon vojne čizme...i možemo svašta istrpit....ajde prošlo bu to tebe ....i shvatio buš da si pogriješio....i vrati se ti nama još jači sa što više entuzijazma ...a ne ovak pun gorčine...i neshvačen ...ko pale sam na svijetu....
OK!!! i ne duri se bespotrebno....ko mlada pred vjenčanje:::)))
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!