BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.2 > Sezona 14

Sezona 14 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Moa1

This Post:
00
159382.673 in reply to 159382.670
Date: 1/2/2011 1:10:46 PM
Overall Posts Rated:
637637
moa uso si u krivu ligu al stvarno i evo ja nakon 5 sezona se pozdravljam odavde idem u 3 malo tamo tuc sve zaradit pare i sljedece opet nazat u 2 mozda jedno 2 pojacanja vidit draft nesto prodat i dat ce se

i u velikh 8 dolaze 3 nova :D bit ce opet kantanja :D

a dobro, jesam upa sam u jednu od gorih (čitaj jačih) liga, možda bi i uspija ostat u nekoj drugoj al i onak nisam računao na ulaz jer sam bia totalno nespreman. a u 3. šta bude. neće mi ni smetat i da ostan 2 sezone u 3. ligi.

3 nova, tri laganice puno enta za njih, milina...

This Post:
00
159382.674 in reply to 159382.671
Date: 1/2/2011 1:17:29 PM
Overall Posts Rated:
637637
Hmm...koliko se ja sjećam imperija je na kraju dobila po njupalici =))

Gledal sam cijene i ako ih spustim za cca 20% moral bi večinu igrača rasprodati...ako ne i sve...

Ma jednostavno bi se moral pomiriti sa sudbinom i ko Kostelić baciti se 'na glavu'...

Kaj se kritike tiće, kužim da ako dajem savjete kojih se ni sam nisam pridržavao, da me nitko neće shvačati ozbiljno...vjeruj mi da mi je največa kazna što moram učiti na vlastitim greškama...jbg.

o imperija je fasovala svjetski u vašoj ligi. ima da boli još koju sezonu. teško i sjedim, boli znaš... :)))
imperija je mislila na ovo prcanje na forumu ali očito sam morao i ja povući tešku artiljeriju i dublje pogledati u svoj arsenal uvreda :)))

al vratit će vam imperija i za ovo guženje u tekmama ove sezone ak se ikad vratim u 2. ligu i to baš u ovu ligu i ako vi budete još tu. al naći ću ja vas di god bili, 1. 2. 3... ispadat ću iz liga i napredovat samo da vam vratim :)))

naravno, na vlastitim je greškama najbolje učiti, zato pustite me da naučim lekciju u vezi tih fosila...

From: ibarix

To: Moa1
This Post:
00
159382.675 in reply to 159382.674
Date: 1/2/2011 1:36:05 PM
Overall Posts Rated:
706706
naravno, na vlastitim je greškama najbolje učiti, zato pustite me da naučim lekciju u vezi tih fosila...

A ja preuzimam Wengerov model. Samo maloljetne nabavljam, nema više starkelja. :)

Razvio sam genijalan plan prema kojem sam prvak u prvoj ligi za 10 godina (ne sezona već godina). Haha. Možda i ranije ako netko odustane. Prema tom planu bi trebao imati oko 20 milijuna $ na početku svake sezone čisto za tekuće troškove :)))))

This Post:
00
159382.676 in reply to 159382.675
Date: 1/2/2011 1:41:03 PM
Overall Posts Rated:
637637
u pa tvoj je bolji plan. ja sam imao neki od 50g, de jel imaš detaljno razvijen da vidim kako ide? tvoj je puno brži. nešt u excel-u razrađeno? :)))

From: ibarix

To: Moa1
This Post:
00
159382.677 in reply to 159382.676
Date: 1/2/2011 1:43:20 PM
Overall Posts Rated:
706706
Zapravo, da. Trebam samo neke formule ubacit s rekurzijama. Mačji kašalj. :))))))))))

This Post:
00
159382.678 in reply to 159382.677
Date: 1/2/2011 1:46:20 PM
Overall Posts Rated:
637637
ajd kad definiraš funkcije u kojima se definirajuća funkcija primjenjuje unutar definicije javi mi. :))

This Post:
00
159382.679 in reply to 159382.672
Date: 1/2/2011 1:55:02 PM
Overall Posts Rated:
22452245
Ono bez uvrede al jesi ti prirodno glup ili ideš na tečajeve?))
šta, si slijep ili šta?! ili nisi bio u školi kad su se učila slova: A, Č, Ć, E, K, L, LJ, P, S, U?! piše ti:SAKUPLJAČ PLAĆE - i ti pitaš šta će mi?! ajd Č i Ć razumije, s time imaš problema od kako te znam.

PS: ja nisam bio u školi kad se učilo slovo A pa imam problema s vlastitim imenom, ne znam reći DARKO neg izgovaram DRKO.

NEXT!!!

kaj te puknulo sad pa si počeo i vrijeđati a mi ti samo savjetujemo....ja ti nisam ponudio ni jednog sakuplača plaće...nego sve vrhunske igrače kad već voliš starije....moraš ti još puno žganaca popapati da buš dorastao ovakvim ligama....kad nečeš slušati kaj ti iskusniji govore...onda se pati pa idi dužim putem...ko te fučka.....ostani ..... do kraja .....i priznaj dostojanstveno poraz.....blah

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
159382.680 in reply to 159382.674
Date: 1/2/2011 3:00:28 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
A čuj, moraš uzet jastuk s guščjim paperjem a ne ove tvrde punjene spužvom...ako ništ drugo bar sad nečeš imati problema s stavljanjem čepića i mjerenjem temperature... ;-)

Ma slobodno ti nas vrijeđaš koliko hoćeš, ak ti je od toga lakše...mi ti svi ionako imamo obraze ko đon vojne čizme...

This Post:
00
159382.681 in reply to 159382.679
Date: 1/2/2011 3:53:55 PM
Overall Posts Rated:
637637
ovaj je izgubljen u prijevodu da ga jebeš. tko je uopće spominja da su tvoji igrači sakupljači palče?! malo čitaj više puta ak poantu ne možeš odmah shvatit. malo je teže nakon ovih novogodišnjih radovanja pa i mozak sporije radi. tako je vjerojatno i kod mene slučaj pa ovaka reakcija.

i da, de nađi taj savjet koji si mi ti dao... onda i nađi di sam tražio savjet... a poslije svega ako išta nađeš od toga (pogotovo savjet) pročitaj taj svoj savjet nekoliko puta pa razmisli jel se na taj način daje savjet nekome. jer kako ti postupaš s drugim tako taj postupa s tobom. ti daš kajlu u svom "savjetu" i onda ne možeš prihvatit kajlu drugoga. onda brate nemoj ni kajlat neg na fini način reci čovjeku da je navodno pogriješio kupovinom tog i tog ili tog poteza pa ćeš i dobiti fini odgovor kaki očekuješ. ak ne shvaćaš zajebanciju nemoj se onda s njom ni bačkati. ja se mogu zajebavat na tuđi i na svoj račun i totalno mi ne smeta, a ti ako ti ne štima jezik za zube i budi fin pa će tako i ljudi s tobom. možeš napisat šta hoćeš ako je u duhu zajebanicje meni neće smetat pa makar mi napisao j... ti mater i staviš smajlija iza bit će ok.

toliko o tome, bar znam kako ću dalje s tobom. na finjaka i sve će biti 5. ok nije ti se svidjelo što sam napisao i moje isprike, nije mi ni bio cilj da se uvrijediš al dobro. sam mene zaobiđi s forama kad ne znaš prihvatit kajlu.

ja prihvatio poraz vrlo dostojanstveno. odmah sam rekao da ste bolji i da sam zalutao ovdje. znao sam što me čeka i kako će to završit tako da me niti jedan poraz ovdje ne boli niti sam razočaran sezonom. krivo brate shvaćaš i kopčaš.

ovdje stajem jer ne želim još nešto reći što ćeš krivo shvatit, protumačit ili šta već ali i nema smisla. sve je ošlo krivim putem al i možda bolje što je tak. bar zapravo otkrijem kakavi su ljudi i kako s njima. ja tebi ništ ne zamjeram a ti kako hoćeš. prijavi me BB-u pa nek me bace van. no bigi. JUST DO IT! ovo je samo igra. ja s tobom nemam problema. dal pričamo i dalje ovisi o tebi.

adio mare.

Last edited by Moa1 at 1/2/2011 4:05:38 PM

This Post:
00
159382.682 in reply to 159382.680
Date: 1/2/2011 4:02:16 PM
Overall Posts Rated:
637637
i šta sad da ja kažem tebi. da popizdim. jok, ne znam da se šališ radi čepića i mjerenja temperature... stvarno jebat ga.
izgubljen u prijevodu negdje ja izgleda. neshvaćen od ovoga svijeta.

e viš, može biti da je radi jastuka, spavam na jastuku koji je punjen spužvom. šteta što me neće neka bolest da iskoristim tu mogućnost bezbolnog stavljanja čepića i mjerenja temperature. sreća u nesreći :)

fala tebi što ti nisi popizdio kad sam bio napisao da "ne znaš" kad je mislim velečasni nešt napisao kako si dugo tu ili tko je već bio.

to vrijeđanje nije trebalo biti u smislu vrijeđanja al dobro, danas sam neshvaćen pa ajd. a i zaboravia sam stavit smajlija kod tog "vrijeđanja". ja sam ne podnosim ak se netko zajebava pa ne može podnjet kad se njega zajebava kakva god zajebancija bila. ak se zajebavaš očekuj svašta inače nek se ne igra s vatrom.

This Post:
00
159382.683 in reply to 159382.681
Date: 1/2/2011 5:12:42 PM
Overall Posts Rated:
22452245
ovaj je izgubljen u prijevodu da ga jebeš. tko je uopće spominja da su tvoji igrači sakupljači palče?! malo čitaj više puta ak poantu ne možeš odmah shvatit. malo je teže nakon ovih novogodišnjih radovanja pa i mozak sporije radi. tako je vjerojatno i kod mene slučaj pa ovaka reakcija.

i da, de nađi taj savjet koji si mi ti dao... onda i nađi di sam tražio savjet... a poslije svega ako išta nađeš od toga (pogotovo savjet) pročitaj taj svoj savjet nekoliko puta pa razmisli jel se na taj način daje savjet nekome. jer kako ti postupaš s drugim tako taj postupa s tobom. ti daš kajlu u svom "savjetu" i onda ne možeš prihvatit kajlu drugoga. onda brate nemoj ni kajlat neg na fini način reci čovjeku da je navodno pogriješio kupovinom tog i tog ili tog poteza pa ćeš i dobiti fini odgovor kaki očekuješ. ak ne shvaćaš zajebanciju nemoj se onda s njom ni bačkati. ja se mogu zajebavat na tuđi i na svoj račun i totalno mi ne smeta, a ti ako ti ne štima jezik za zube i budi fin pa će tako i ljudi s tobom. možeš napisat šta hoćeš ako je u duhu zajebanicje meni neće smetat pa makar mi napisao j... ti mater i staviš smajlija iza bit će ok.

toliko o tome, bar znam kako ću dalje s tobom. na finjaka i sve će biti 5. ok nije ti se svidjelo što sam napisao i moje isprike, nije mi ni bio cilj da se uvrijediš al dobro. sam mene zaobiđi s forama kad ne znaš prihvatit kajlu.

ja prihvatio poraz vrlo dostojanstveno. odmah sam rekao da ste bolji i da sam zalutao ovdje. znao sam što me čeka i kako će to završit tako da me niti jedan poraz ovdje ne boli niti sam razočaran sezonom. krivo brate shvaćaš i kopčaš.

ovdje stajem jer ne želim još nešto reći što ćeš krivo shvatit, protumačit ili šta već ali i nema smisla. sve je ošlo krivim putem al i možda bolje što je tak. bar zapravo otkrijem kakavi su ljudi i kako s njima. ja tebi ništ ne zamjeram a ti kako hoćeš. prijavi me BB-u pa nek me bace van. no bigi. JUST DO IT! ovo je samo igra. ja s tobom nemam problema. dal pričamo i dalje ovisi o tebi.

adio mare.

ma ak ja ne shvačam zajebanciju onda sve nek ide do vraga , samo ja tebe jesam zajebaval ali nisam te vrijeđal ....moja zajebancija je na drugi način ---očito nas dvjica imamo drugačiji pogled na zajebanciju ...

ja nikad za tebe nisam napisal da si glup ni da moraš iči na tečajeve da se nekaj naučiš...nego samo da ak voliš stare igrače kupiš ovu moju dvojicu i da ču ti dati popust ak ih kupiš oba.....a ti si se odmah uvrijedio.....

i uvijek sam ti rekao da se ne predaješ nego da pokušaš što skuplje prodati svoju kožu...i da si pokušao mogao si i ostati u ovoj ligi ...ali ti si se odmah na početku sezone pomirio sa sudbinom da buš ispal i sad smo ti mi krivi i sad te mi zajebavamo a ne prihvačamo tvoju zajebanciju.....

ima velike razlike između zajebancije i " zajebancije" vidiš da te niko ne razumije ,bar ne taj način zajebavanja kojim si se sada počeo koristiti .....

nikad ,alim stvarno nikad nisam očekivao od tebe takav način zajebancije....na rubu vrijeđanja...

nemam te razloga prijaviti bilo kome ....ali ak shvatiš da si ipak malo pretjerao u izljevima svoje zajebancije...

ko što ti je Rey rekao ... Ma slobodno ti nas vrijeđaš koliko hoćeš, ak ti je od toga lakše...mi ti svi ionako imamo obraze ko đon vojne čizme...i možemo svašta istrpit....ajde prošlo bu to tebe ....i shvatio buš da si pogriješio....i vrati se ti nama još jači sa što više entuzijazma ...a ne ovak pun gorčine...i neshvačen ...ko pale sam na svijetu....

OK!!! i ne duri se bespotrebno....ko mlada pred vjenčanje:::)))

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
Advertisement