citao sam Rikovo obracanje nakon ove situacije, i pohvalno cu se izraziti o njegovoj komunikaciji i reakciji na temu, pametan i ponosan covjek ne bjezi od odgovornosti nego se pospe pepelom i prizna svoje greske kao sto je to ucinio i on...sve pohvale
slozija bi se... Riko je bas lik na mjestu.
i sad pazite kad ste stvorili takav krug ljudi koji su ti super, krug ljudi zbog kojih uopce i igras ovu igru, krug ljudi s kojima si se vec par puta i nasao i zapija zajedno... morate priznati da nije tu onda cudno sta smo se mi malo izolirali.
ali i oprostiti cete mi... to je prije svega zato jer vi se niste dovoljno aktivirali... da ste vi ovu temu ranije otvorili, da ste nam prije pokazali taj svoj silni entuzijazam i mi bi se puno vise otvorili prema vama.
nisamo mi takvi kakve nas vi dozivljavate... sve su to ljudine, u toj maloj zajednici, cak bi rekao da smo full otvoreni ljudi, pa primili smo pobogu cak i marijoha u federaciju ;)
nikad mi nismo rekli da smo bolji od nekog od vas, dapace ja sam xy puta im reka kakva smo mi gamad naspram svima vama :) pogotovo onaj kuki, joj da mi se samo njega nekako rijesiti...
sve u svemu kuzite me sta ocu reci... to sta sam ja u sali se izdizao kao nekakvo bozanstvo je blesava sala... nije bitno jeli nekome bila smijesna ili ne, sve u svemu sam racunao da ce bar biti prihvacena kao sala.
ali opet i stoji cinjenica da sam dobar, jebeno dobar izbornik, sigurno i najbolji sta smo imali, imamo ili cemo ikad imati, ali ni sve to neznaci da sam ja zatvoren za pomoc... meni je svaka pomoc i vase misljenje bilo oduvik drago i biti ce ubuduce drago cuti... niti mi je icije misljenje manje vazno od onog drugog... jer na kraju krajeva opet ja znam najbolje ;)