BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým U-21 II

Národní tým U-21 II (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
119616.674 in reply to 119616.673
Date: 9/1/2010 1:19:33 PM
Overall Posts Rated:
3030
Myslim ze je to presne recene, jen uvedu pro predstavu, ze mam na starost 20lete hrace a mam jich na starost po nedavnem promazani jeste 50 i kdyz ne vsichni maji sanci se pristi sezonu dostat do repre a to nekteri majitele maji samozrejme i hrace v nizsich rocnicich

This Post:
33
119616.675 in reply to 119616.653
Date: 9/2/2010 4:59:19 PM
Nový Jičín - Planá
III.3
Overall Posts Rated:
6161
Já tu nejsem dlouho,ale sleduji už několikadení debatu a myslím si,že trenéři U21 se snaží aby tým šlapal a byl co nejlepší.Jsem fanoušek basketu a žákovsky hráč .Tato hra se mi líbí až na nějaké maličkosti.Mám taky hráče vširší nominaci a jsem v kontaktu s asistentem a musím říct,že jeho názory se mi líbí a vím jakou představu mají o tom co hráč potřebuje aby se hráč dostal do repre.Není to jednoduché véct U21 a zavděčit se všem a určitě musí u toho strávit hodně času. Přeji trenérum U21 hodně zdaru v dalším působení.

This Post:
22
119616.676 in reply to 119616.668
Date: 9/5/2010 11:19:43 AM
Overall Posts Rated:
3636
Zdravím,

Jak jsem slíbil, tak se teď vyjádřím ke svému dalšímu působení na BB. Jedná se sice o osobní vyjádření, ale píšu ho sem, protože se tu vedla většina „diskuze“ a budu odpovídat na mé možné působení jako skauta U21. Pokud s tím bude mít Wix nebo jakýkoliv jiný GM problém, ať to smázne, přesune, dělá si s tím co chce.

Začnu tím, jakým způsobem budu dál hrát tento manager. Sám jsem měl před sebou 4 možnosti jak dál pokračovat.
1)Skončit úplně
2)Pokračovat jako farma
3)Vzít si k srdci Mimriho radu a hrát jen tak pro zábavu
4)Nic neměnit

No původně jsem chtěl použít hlášku C je správně, ale páč jsem použit čísla tak je to za 3). Těch pár dnů „volna“ mi BuzzerBeater až tolik nechyběl, takže mu už určitě nebudu věnovat to ohromné kvantum času. V tréninku hráčů budu pokračovat, ale některé zápasy vynechám trénink a postavím hráče na svých optimálních pozicích = hlavní bude vyhrát.

Teď k mému potencionálnímu působení jako skauta U21. Když jsem tu zprávu poprvé viděl, tak mě regulérně srazila do kolen. Bral jsem to jako parádní fór. Pak mi to, ale začalo vrtat hlavou. Ne nemíním být skautem pro 18-leté hráče. Na to máme s Amarem rozdílný pohled na věc a těžko vytvoříme efektivní tým. Kulantně řečeno, dál to nemíním rozebírat (těm pár lidem co mi napsali mail, ale odpovím).

Rád bych dostal k dispozici 18-leté hráče s vyšším potenciálem a trénoval je primárně pro účely NT. Pro NT to může mít výhodu v tom, že s mojí pomocí se vytrénují speciálně zaměření hráči, kteří nám umožní hrát něco jiného než jen Push the Ball. Je mi jasné, že úplně ty Top hráče do pracek nedostanu, ani se nemíním starat o nějak velký počet (viz můj plán s omezením času na BB). Podle mě to za to riziko stojí, záleží ale na Vás.

Pro majitele takto trénovaných hráčů, to má tu neskonalou výhodu, že by mohli přeskočit tu hromadu klonů před nimi a zahrát si tak NT dřív. V nejhorším případě prodají hráče za balík peněz.

Já riskuji ztrátu dobré pověsti, ale jelikož tu dobrou pověst stejně nemám, tak je to taky OK.

Rozhodnutí, ale není na mě.

Tak nebo tak se tu budeme ještě nějaký pátek setkávat, u mě už ale v značně redukované formě. Všem přeji hodně zdaru a ještě jednou děkuji za povzbuzující zprávy/maily. Diky.

From: Amare

This Post:
00
119616.677 in reply to 119616.676
Date: 9/5/2010 11:53:23 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
Já bych jen rád podotkl, že si nemyslím, že bychom měli nějak diametrálně rozdílný pohled na trénování mladých hráčů, Vrzáček toho byl příkladem, a jeho jedinou smůlou bylo to, že dostal už do vínku nízké inside skilly.
Jak již jsem dříve několikrát napsal, podle mě není realistické mít "speciální" hráče v U21. Když kvůli ničemu jinému, tak kvůli omezenému počtu míst na soupisce. Výměna několika hráčů v každém zápase tak, abychom mohli hrát tu podle nás nejvhodnější taktiku, prostě bez ztráty nálady není možná.

Vzít si na starost mladé hráče, a trénovat je přímo s výhledem pro seniorský NT, to by jistě mohlo mít smysl. Ale bude to chtít dohodu mezi oběma repre trenéry, které hráče s vysokým potenciálem programově, ihned po draftu, obětujeme pro tyto účely. Obětujeme samozřejmě v tom smyslu, že pro U21 nebudou použitelní, ne že bys je snad měl zkazit. Byl bys tedy spíše skautem rwystyrka, nikoli členem týmu kolem U21.
Nemohu ale samozřejmě nyní mluvit za budoucího trenéra U21, protože já jím jistě nebudu.

From: Morous

This Post:
00
119616.678 in reply to 119616.676
Date: 9/5/2010 12:25:07 PM
Overall Posts Rated:
8181
Zdravím,

Jak jsem slíbil, tak se teď vyjádřím ke svému dalšímu působení na BB. Jedná se sice o osobní vyjádření, ale píšu ho sem, protože se tu vedla většina „diskuze“ a budu odpovídat na mé možné působení jako skauta U21. Pokud s tím bude mít Wix nebo jakýkoliv jiný GM problém, ať to smázne, přesune, dělá si s tím co chce.

Začnu tím, jakým způsobem budu dál hrát tento manager. Sám jsem měl před sebou 4 možnosti jak dál pokračovat.
1)Skončit úplně
2)Pokračovat jako farma
3)Vzít si k srdci Mimriho radu a hrát jen tak pro zábavu
4)Nic neměnit

No původně jsem chtěl použít hlášku C je správně, ale páč jsem použit čísla tak je to za 3). Těch pár dnů „volna“ mi BuzzerBeater až tolik nechyběl, takže mu už určitě nebudu věnovat to ohromné kvantum času. V tréninku hráčů budu pokračovat, ale některé zápasy vynechám trénink a postavím hráče na svých optimálních pozicích = hlavní bude vyhrát.

Teď k mému potencionálnímu působení jako skauta U21. Když jsem tu zprávu poprvé viděl, tak mě regulérně srazila do kolen. Bral jsem to jako parádní fór. Pak mi to, ale začalo vrtat hlavou. Ne nemíním být skautem pro 18-leté hráče. Na to máme s Amarem rozdílný pohled na věc a těžko vytvoříme efektivní tým. Kulantně řečeno, dál to nemíním rozebírat (těm pár lidem co mi napsali mail, ale odpovím).

Rád bych dostal k dispozici 18-leté hráče s vyšším potenciálem a trénoval je primárně pro účely NT. Pro NT to může mít výhodu v tom, že s mojí pomocí se vytrénují speciálně zaměření hráči, kteří nám umožní hrát něco jiného než jen Push the Ball. Je mi jasné, že úplně ty Top hráče do pracek nedostanu, ani se nemíním starat o nějak velký počet (viz můj plán s omezením času na BB). Podle mě to za to riziko stojí, záleží ale na Vás.

Pro majitele takto trénovaných hráčů, to má tu neskonalou výhodu, že by mohli přeskočit tu hromadu klonů před nimi a zahrát si tak NT dřív. V nejhorším případě prodají hráče za balík peněz.

Já riskuji ztrátu dobré pověsti, ale jelikož tu dobrou pověst stejně nemám, tak je to taky OK.

Rozhodnutí, ale není na mě.

Tak nebo tak se tu budeme ještě nějaký pátek setkávat, u mě už ale v značně redukované formě. Všem přeji hodně zdaru a ještě jednou děkuji za povzbuzující zprávy/maily. Diky.

To je ale dlouhé psaní:))
Proč by se ti do pracek neměli dostat TOP hráči?

From: Amare
This Post:
00
119616.679 in reply to 119616.678
Date: 9/5/2010 12:32:10 PM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
V repre federaci a na NT fóru je info o zítřejším zápase playoff Turnaje útěchy s Bosnou.
Kdo se třeba ani na jedno místo nemůžete mrknout, tak mi napište.

This Post:
00
119616.680 in reply to 119616.676
Date: 9/5/2010 5:15:57 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Abych pravdu řekl, vidím v Tvé zprávě na první pohled 2 části, které mi do sebe nezapadají, ale možná jsem to špatně pochopil a jednalo se o 2 samostatné části k různým variantám Tvého působení ve hře.

V tréninku hráčů budu pokračovat, ale některé zápasy vynechám trénink a postavím hráče na svých optimálních pozicích = hlavní bude vyhrát.

Rád bych dostal k dispozici 18-leté hráče s vyšším potenciálem a trénoval je primárně pro účely NT.

Tak bych rád požádal o vysvětlení, jak to bylo myšleno.

This Post:
00
119616.681 in reply to 119616.676
Date: 9/6/2010 9:20:29 AM
Overall Posts Rated:
3030
Zdar, moji kandidaturu na trenera repre U21, jsem zminil a pokud budu uspesny ve volbach vidim tvou sanci na trenerovani hracu 18 letych jako minimalni, nebranim se jine spolupraci ale na peci o 18lety rocnik jsou pripraveni 2 manazeri a 3 manazer by byl myslim zbytecny

Message deleted
This Post:
00
119616.683 in reply to 119616.681
Date: 9/6/2010 12:39:01 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Pročti si tohle forum, ta nabídka na skautování 18 letých MVP byla myšlena jinak. Pokud by ji přijal, připravení skauti by se jim nevěnovali. Ale je samozřejmě v plně kompetenci budoucího U21 trenéra, aby si vybral skauty.
Plus teda co se týče 18 letých, tak ti budou důležití až pro trenéra, která vzejde až z těch dalších voleb, ale tak daleko zatím asi nikdo nevidí, abychom řekli, kdo se bude pak ucházet o křešlo trenéra U21.

This Post:
00
119616.684 in reply to 119616.683
Date: 9/6/2010 12:42:38 PM
Overall Posts Rated:
44
Amare dnes nemá čas, je někde na akci, a tak mě požádal, abych sem přeposlal jeho zprávu z federace, kde informuje o zápase s Bosnou:

Playoff Turnaje útěchy pro nás dnes začne zápasem s Bosnou a Hercegovinou. BiH má tým, složený čistě z 20-letých hráčů, budovaný pravděpodobně za účelem úspěchu v kvalifikaci ME v příští sezoně. Skillově jsou tedy jejich hráči za našimi trochu pozadu, ale je to soupeř, který se nedá podcenit. Navíc má v průměru o něco lepší formu než my, protože bohužel hodně našich hráčů sklouzlo na 7. V předposledním zápase ale BiH hrála CT, takže jistě máme lepší náladu, a hovoří pro nás i domácí prostředí.
Přehled taktických variant, používaných soupeřem, je celkem pestrý v útoku i obraně. V útoku je nejčastější "střelba z výskoku" (Motion), dále "rychlá střelba" (R+G), ale i "přes pivoty" (Low Post). V obraně hrají Bosňáci nejčastěji osobku, ale v několika zápasech hráli i zónu 2-3 (!), jednou i 1-3-1 (!!). Zajímavé.
Jak již jsem výše naznačil, měl jsem trochu problémy se sestavou kvůli formě našich hráčů, a to zejména na pozici SF. Příznivá zpráva je ta, že už je uzdravený PF/C Malár, tak doufejme, že rychle formu nabere zpět.

Předpokládaná sestava:
PG - Lípa, Vokoun, Dokoupil
SG - Prášil, Chadraba, Dokoupil
SF - Ulč, Jeníček, Chadraba
PF - Urbánek, Czudek, Vejvara
C - Dzurko, Liska, Vejvara

Vzhledem k pestrosti taktik u soupeře nebudu nic vymýšlet, budeme hrát klasiku - "rychlá hra" (Push the Ball) + osobka.

Last edited by Ludánek at 9/6/2010 12:45:23 PM

Advertisement