Kao sto sam i obecao evo malo opsirniji sazetak sezone
Pri samome ulasku u sezonu plan je bio izgraditi momcad oko ovih 5 igraca
(41978638) - Kruno Kos - jedini pravi centar ove godine koji je po ulasku u sezonu bio daleko ispred ostatka igraca po ocjenama, na zalost forma je bila cijelo vrijeme nedovoljan do prolazan. Pokusao sam stupiti u kontakt s vlasnikom no on nije odgovarao, tjekom sezone promjenio je vlasnika a stvar je ostala ista 110 minuta tjedno a vlasnik neodgovara,
Valter Končarević -
(41978712) Igrac iz mojega kluba, treniran od svoje 18 godine samo s jednim ciljem - ulaska u mladu repku. Nemam sto puno tu napisati ove godine je imao 9 zelinih skillupova formu sam drazo postojanu cijelu sezonu.
Ante Rutar
(41978906) - jedini kandidat za SF-a od prvoga dana pa do kraja, cijele sezone forma mu je bila impresivna a skillovi su uredno skakali. Plan je bio koristiti ga za unutarnje napade na slabije momcadi, no gubitkom Kosa i ozljedama jos par unutarnjih igraca to je na zalost jednostavno postalo nemoguce.
Lucijan "Airball" Marević
(42762806) - Jos prosle sezone se promaknuo u jednoga od najvaznijih igraca u21 repke, forma je bila odrzavana kroz sezonu a trening je vlasnik u dogovoru samnom odradio i vise nego impresivno.
Vjekoslav Sagaj
(41978757) - Kopija Marevica ali sa nesto tuznijim spletom okolnosti, uzet je u repku sa 20 godina, trebao je biti prvi PG ove sezone no onda se dogada ozljeda koja ga je uklonila na 3 utakmice (4 ukoliko racunamo i dizanje forme) iz repke bas u najteze i najpotrebnije vrijeme.
Nakon ovoga spleta okolnosti Kos je udaljen iz tima a uzet je Vjekoslav Smiljanić
(41979397), nazalost jos jedna ozljeda i onda slijedi krpanje.
Prvi tijedan je tako doveden do kraja i onda dolazi do ozljede u to vrijeme drugog PG-a Niko Plavušin
(42763564) srecom na njegovu mjestu smo vec imali spremnoga Grgura Dragića
(42763282) jos jednoga igraca koji je sa 20 godina usao u repku i koristio i proslu sezonu, uistinu nemam nikakvih zamjerka ni na formu i na skillup kroz sezonu.
Kako je momcad bila dosta oslabljena pok kosem odlucio sam malo isprobavati vanjske napade pa sam tako u momcadi poceo korsiti Krunoslava Čoraka
(42762897) na SF poziciji. Momak koji je vec sa 20 godina uzet u repku sa HOF potencijalom i pokazat ce se do kraja sezone i sa daleko najvecim brojem skill upova. Corak je kroz sezonu uistinu izrastao u igraca koji ce u buducnosti ciljati na ulazak u stariju repku a ja bi se ovim putem jos jednom zahvalio vlasniku na vrhunskoj brizi o igracu.
Od ostalih igraca u momcadi ostaknuo bih Živka Parlova
(42763336) ciji je vlasnik u kontaktu samnom od moga dolaska na kormilo nasega tima. Igracu je tek 20 godina a vec sada na kraju sezone je prosao ocjenama 3 trenutna igraca na PF/C poziciji.
Ostatak repke sacinjavali su Ilija Janeš
(41978937) igrac kojega sam u vrijeme uzimanja u repku vidio kao prvog SG/SF-a momcadi no kako je sezona odmicala obrana i forma su razocarali, 3 skillupa kroz cijelu sezonu.
Branimir Pastor
(41978622) odlican igrac na zalost malo slabija verzija Sagaja i Marevica tako da iako je cijelu sezonu imao postojanu formu jednostavno nije mogao doci do mjesta od njih dvojice.
Ljubomir Sorić
(41978817) mrcina od igraca ali na zalost ocjene jednostavno nisu bile na nivou kao u nekih igraca proslih sezona, Maks Pečnik
(42762909) kopija sorica opet dosta nize ocjene u odnosu na proslogodisnje igrace.
Karlo Timarić
(42762963) zamjena za Končarevića, igrac koji u 2 tjedna zna promjeniti 3 razlicite ocjene forme, sve u svemu dobro razviijena no forma je znala u kljucnim trenutcima zastekati.
Last edited by Jukic at 3/21/2018 4:21:36 PM