(16223)Україна 108
Білорусь 81
+27
Ну що тут скажеш, експеримент удався, але от є сумніви чи покатить він на більш сильніших командах.
Щодо матчу то тут перші дві четверті відрив був не більше 5 -6 очок в нашу сторону , але на перерву ми пішли з рахунком 50-50.
А от в другій половині гри почалося все саме цікаве, запрацювало те , на що я ставив тобто на відносно слабі вторинні навики Білоруських центрів(Білорусь прогнозовано зіграла Щит і персоналку).Так ми програли підбори,(54 на 36), АЛЕ 43 точні кидка загалом, 12 триочкових, 30 асістів, 21 перехоплення і 6 втрат на такому рівні дають результат.У білорусів при ближній тактиці по перше більше фолів, в чотири рази більше втрат , одним словом в другій половині матчу ми їх рознесли.Переломною стала 3 чверть де наша збірна зробила ривок 36 проти 14 очок противника:)Та і по фолах все дуже добре, заробити 10 фолів за матч при пресингу і гру в 4 малих проти 3 великих , я вважаю шикарним.Також ще до плюсів можна віднести рівний ентузіазм , а також нейтральний майданчик, тобто по суті ми були в рівному становищі.Радує те що, як і основа так і запас відіграли на високому рівні , і нема такого що основа накидала до +30 , а запас пропускає до 15.Приблизно два рівні склади, хотя по зарплаті так не скажеш, дуже добре себе проявили (Буріменко, Веремко,Платонов,Левицький,Рябов,)Трошки гірше зіграли Буряковський,Кармаліта , Наумчевський , Гливінський.НУ і трошки роззчарував Горностаєв,не йде йому гра на ЛФ ніяк:( Велика подяка всім менеджерам гравців , за тренування і підтримування їх у формі.
Сьогодні був цікавий матч, і я думаю ми заслужили перемогу.
Успіху нам в груповому турнірі.