Nema sad tu smisla dizat tenzije zbog ovog podbačaja...mislim da se moramo okrenut idućoj sezoni i što prije zaboravit ovu...
Prostora za neke kozmetičke promjene u momčadi i nema previše...volio bih ubaciti par igrača koji dolaze u ekipu iduće sezone, ali ako nisu spremni ionako se neće naigrati i neće biti od nikakve pomoći...
To se zorno može vidjeti po maloj minutaži Nastasića, Selestrina, Rosande, Krnčevića...jedini način da mlađe igrače dovedemo u prvi plan je da maknemo stare, a tako dugo dok mlađi nisu bolji od starih to nema smisla...opet s druge strane zanemarivanje Krnčevića od strane GE mi je totalno bezveze...
Krnčević ima daleko najbolje unutarnje skilove od svih naših igrača, i kad je u formi morao bi imati bar 30 minuta pod košem u svakoj utakmici...
Ali izgleda da GE selektira igrače prema iskustvu...s jedne strane to je i donekle logično, ali da je to daleko najjači kriterij mi je malo bezveze...forma bi ipak morala biti prvi kriterij, a onda sve ostalo...
Od svih igrača koji su u rosteru Krajina je zasad jedini kojeg sigurno nećemo gledati iduće sezone...naravno ako promjeni vlasnika sve je moguće...a i još je iduća sezona jako daleko...
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...