BuzzerBeater Forums

Srbija - II.1 > Sezona 29

Sezona 29

Set priority
Show messages by
From: Nemac

To: Ogi
This Post:
00
263234.676 in reply to 263234.675
Date: 1/3/2015 11:32:54 PM
Overall Posts Rated:
110110
Ko kaze da ce biti kranca uopste :)

Moram zapaziti jednu stvar od danas....
Danas sam dao najvise poena od postojanja mog malog kluba... :)

Ne znam da li je to forma ili ipak slaba odbrana protivnika, ali ipak 152 poena, mnogo je...

Ogi pripremi se za kraljev povratak... Imas sve , i entuzijazam i domaci teren, ali ipak imam pravo da se nadam bar malo... :)

Sve najbolje svima u zavrsnici prvenstva... :)

From: Blue Angel

This Post:
00
263234.677 in reply to 263234.670
Date: 1/4/2015 4:35:40 AM
Blue Angels BC
II.4
Overall Posts Rated:
2828
Moj protivnik (black arrows) u play-out-u se zesce pojacao, a pojacanja je skrivao, tj. nije igrao s njima do sada. Dakle, sprema mi neko veliko i neprijatno iznenadjenje. Njemu je zaista stalo da ostane u ovoj ligi, iako je imao uzasnu sezonu iza sebe (samo 3 pobede). Strategija - stekuj pare do pred play-off/out, a onda kupi zverke, je veoma produktivna u BB-u. Videcemo, Black-arrows je blagi favorit, da je sa ovom ekipom igrao celu sezonu, bio bi u finalu...

Srecno svima!

From: Ogi
This Post:
11
263234.678 in reply to 263234.677
Date: 1/4/2015 10:26:51 AM
Overall Posts Rated:
172172
posto su zavrseni transferi evo da ja dam neke prognoze za plejof, s kratkom analizom timova.
Ici cu sa timovima onim redom po kojem mislim da su rasporedjene sanse za osvajanje lige.

1. KK Crvica -fantastican tim u defanzivi, ima laganu prvu utakmicu sto ce mu sasvim sigurno doneti veliku prednost u entuzijazmu pred finale konferencije. Na svim pozicijama dobro pokriven, raznovrsnost u napadu i zaista svim protivnicima tesko pronaci kako igrati protiv njih i u napadu i u odbrani-sansa za osvajanje lige - 25%

2. Capedunum Angels - i do kupovine krila odlican tim, ali ne i konkurentan za najvisa dostignuca...sa tom kupovinom masinerija u napadu i odlican u odbrani. Tesko mu predvideti kako ce igrati-raznovrstan napad...jedina slabost mu je losa pocetna pozicija u plejofu i sa tim i dosta tezi raspored, ipak po meni dosta visoko kotiran na listi favorita -sanse 23%

3. Kompozitori -ubitacan tim u napadu-dosta je tesko pronaci resenje protiv njega u defanzivi-uostalom u ligaskom delu je postigao najvise poena. Mana tima -nesto losija defanziva pa zbog toga nesto manje sanse za osvajanje lige - 20%

4. Dinara -balansirano i u napadu i odbrani, ipak i pored prednosti domaceg terena i startne pozicije pred pocetak plejofa sanse su poprilicno umanjene u odnosu na vodeci trojac - 12%

5. Insomnia Bust3rs -kao i moj tim-izbalansiran i napad i odbrana...prednost domaceg terena i nesto laksa prva utakmica(ipak ne i laka) su dovoljne ipak samo za minimalne sanse - 11%

6. Dorcol - dosta izmenjen tim sa uvek opasnim resenjima u napadu. Ipak nesto losija odbrana kao i izmene u igrackom sastavu su drasticno umanjile sanse ovog tima za neki bolji plasman - 5%

7. LUDDI -tim koji je u zadnji cas upao u plejof. Dosta solidan u oba segmenta igre-ipak sanse za nesto vise zaista minimalne - 4 %

8. EX TEMPORE - rasprodajom igraca i definitivno bez ikakve sanse i ambicija u plejofu-sanse 0%

Sto se tice plejauta ocekivao sam neka znacajnija pojacanja kod Koste-ipak do toga nije doslo. To i prednost domaceg terena bi trebala da bude ogromna prednost za Viktora- dakle odnos u procentima u toj utakmici - 60-40 % u korist KK Miner
U drugoj utakmici po meni je dosta neizvesnije. Iako znacajno pojacana ekipa black arrows ima problem losije forme, a prednost domaceg terena ekipi Blue Angels BC daje pravo da se nada opstanku -po meni u tom duelu imaju oba tima podjednake sanse - 50-50 %

From: Ninorota

This Post:
00
263234.679 in reply to 263234.675
Date: 1/4/2015 10:45:03 AM
Kompozitori
II.3
Overall Posts Rated:
8888
Ја сам вам припремао велико изненађење!
Капарисао сам сјајног играча за лепе паре, а он се јуче повредио, и то против мог старог ривала Крсмановића :-( Једва да је један минут провео на терену.
Док сам се трудио да нешто направим, екипа ми је била у опасној зони. Кад сам дигао руке од сезоне, они се разиграли. По свој прилици, тим боље функционише кад мене нема. Јуче нису били у стању да изгубе, и тако обезбеде лакшег противника у четвртфиналу, а губили су 15 разлике. Ја и мој фер-плеј... Сад ће повређени играч три недеље да ми једе буџет. Оваквог какав је, не могу га продати ни за трећину плаћене цене :-(
Али, бар сам се решио тренера :-) Деда-легенду ми је убацивао у игру на пријатељским утакмицама уместо тренираца, па сам га најурио. Сад бар петком ујутро мирно спавам.

Узгред, вама свима желим здраве играче у разигравању, а себи желим победе ;-)

This Post:
00
263234.680 in reply to 263234.679
Date: 1/4/2015 5:16:12 PM
Overall Posts Rated:
590590
Evo i mene, red je da se oglasim pred najzanimljiviji deo sezone. Deluje da ce ovo biti najinteresantnija borba za titulu u poslednjih nekoliko sezona. Duda, Ogi i Nemac imaju odlicne ekipe, kod nas su Dax i Ninorota kandidati za prolaz u visi rang. Meni se cini da ce do titule ipak neko od plavih, najvece sanse dajem Dudi. Sto se Dorcola tice, kako ste lepo primetili, uvek igram sa kombinovanom ekipom, pa se cesto i prekombinujem, a mogu svakog da pobedim i od svakoga da izgubim. Nemam neku ambiciju za titulu, ali svakako se necu predati bez borbe. Rival je nezgodan, ali nije nepobediv. Zadovoljan sam formom, jako mi je vazno sto je Andjelinovic u sjajnoj formi i sto je poslednji trening doneo cak tri up-a nista, boricemo se, pa neka (naj)bolji pobedi!

Last edited by Zvone Kralj at 1/4/2015 5:18:05 PM

From: Nemac
This Post:
11
263234.681 in reply to 263234.680
Date: 1/4/2015 9:46:12 PM
Overall Posts Rated:
110110
Sa ovog cetvrtog mesta, tek sad ne znam sta da ocekujem... Ali dobro neka najbolji pobedi, svi mecevi ce biti zanimljivi na svoj nacin...

Ali hajde da se malo osvrnemo na brojke, koje uvek igraju veliku ulogu, bar po meni..

Sto se tice ukupnih plata igraca ovako stoje stvari : http://www.dodaj.rs/f/2Y/V8/37iXqCWc/ligaske-plate.png

Sto se tice ukupne zarade u ovoj sezoni ovako stoje stvari : http://www.dodaj.rs/f/Q/gs/28QLrVAn/arena.png

Sto se tice ukupne ligaske tabele ovako stoje stvari : http://www.dodaj.rs/f/Y/V0/RYPMKxz/ligaska-tabela.png

Sto se tice KUPA ovako stoje stvari : http://www.dodaj.rs/f/2k/eC/2HmkF8AB/kup.png

To je za sada to mozda sam nesto zaboravio, ali mislim da nisam...

From: Zvone Kralj

This Post:
11
263234.682 in reply to 263234.678
Date: 1/5/2015 5:47:18 AM
Overall Posts Rated:
590590

6. Dorcol - dosta izmenjen tim sa uvek opasnim resenjima u napadu. Ipak nesto losija odbrana kao i izmene u igrackom sastavu su drasticno umanjile sanse ovog tima za neki bolji plasman - 5%

Nisam stigao ranije da ti odg na analizu, lepo si napisao skoro sve, ali na jednu stavku moram da repliciram

Mislim da je moj tim potcenjen odbrambeno, ali i precenjen napadački. Za napad se slažam šta si napisao. Mogu da igram raznovrsno, ali je činjenica da pojedinci nisu ispunili očekivanja, no dobiće priliku i u narednoj sezoni da opravdaju poverenje. Što se tiče odbrane, treba istaći da sam četvrti najbolji odbrambeni tim u ligi, da protivniku dozvoljavam uspešnost u šutu za tri poena od samo 23,6% (samo je Dinara ispred) i kao najvažnija stavka, Dorćol je vodeći po broju ukradenih lopti - 8,1 po meču Tako da ne mogu da se složim da imam nešto lošiju odbranu, što će, nadam se, biti prikazano i u plej ofu))

Last edited by Zvone Kralj at 1/5/2015 5:53:59 AM

This Post:
00
263234.683 in reply to 263234.682
Date: 1/5/2015 10:55:49 AM
Overall Posts Rated:
172172
to "nesto losija odbrana" se odnosi na ovaj tim sada pred plejof i to u odnosu na timove koji su u plejofu-ne na celu sezonu, isto kao i ovi procenti..to je ipak neko moje vidjenje samo-ne mora biti i sigurno nije sasvim tacno :-)

From: Zvone Kralj

This Post:
00
263234.684 in reply to 263234.683
Date: 1/5/2015 11:07:36 AM
Overall Posts Rated:
590590
Videces ti u finalu! :p

From: KostaSM
This Post:
00
263234.685 in reply to 263234.684
Date: 1/5/2015 8:03:09 PM
Overall Posts Rated:
173173
Ja cu se vec unapred oprostiti sa vama drustvo. :)

Mozda ste primetili da sam ove sezone jako malo vremena imao za BB, u principu udjem jednom u par dana, cesce nisam namestao postavu nego sto jesam. Sve je trpelo, i rezultati, i entuzijazam, i forma i trening. A evo sad i pojacanja koja nisam stigao da dovedem. :) Zelim vam svima srecu u predstojecim utakmicama, ne pratim ligu, pa ne znam ko su favoriti, ali sam siguran da ce biti neizvesno, kako za titulu, tako i za drugu utakmicu opstanka.

Sto se mene tice, ja bez entuzijazma i forme i igraca nemam sta da trazim, tako da ce tim malo statirati u III dok jednog dana ne nadjem ponovo vremena da se posvetim sa starim zarom. :)

This Post:
00
263234.686 in reply to 263234.685
Date: 1/6/2015 5:58:59 AM
Overall Posts Rated:
172172
Steta, dobar si menadzer-definitivno zasluzujes da igras u ovom rangu takmicenja. Doduse isto vazi i za tvog protivnika u plejautu-bilo bi mi zao i kada bi on ispao-obojica ste dobri igraci...siguran sam da ces brzo ti nazad-ta ne bi da treba neko vreme za ovu igru-sat vremena sedmicno i vise nego dovoljno...ajd za transfere malo vise da se prati trziste-to jedino oduzima vreme..

Advertisement