BuzzerBeater Forums

BB Crna Gora > Reprezentacija

Reprezentacija

Set priority
Show messages by
This Post:
00
60774.676 in reply to 60774.9
Date: 8/17/2018 7:08:33 AM
Overall Posts Rated:
876876
Koliko pobjeda prognozirate do kraja kvalifikacija?

Jedna je sigurna...

This Post:
11
60774.677 in reply to 60774.676
Date: 8/17/2018 7:46:13 AM
Overall Posts Rated:
2020
Dve, ali nije nemoguće i sve tri posle Litvanije. To bi baš bio uspeh, s obzirom da od sezone 25 nismo imali 4 pobede u grupnoj fazi EP. :)

This Post:
11
60774.678 in reply to 60774.677
Date: 8/18/2018 6:31:20 AM
Overall Posts Rated:
876876
I ja mislim da možemo dobiti Dance. Uz dobru postavku taktike mozemo ih dobiti. U prve 3 utakmice igraju identičnu taktiku. Možda imaju malo bolji roster, ali već smo ih dobijali. Vidjećemo, biće zanimljivo.

Sa Finskom ce biti na nož.

Ma bitno je da u narednih 5-6 sezona napravimo isto toliko kvalitetnih reprezentativaca. Pored mog tima, našao sam jos 2 tima koja će trenirati mlade CG igrace sa trenerima IV6. Nije loše za početak. Napravićemo mi dobru rerezentaciju. Zasto da ne budemo u društvu Belgije, Holandije, Engleske itd. a ne Malte, Kipra... pokazuje to CG i u RL. Bio selektor ja ili ne u narednom periodu, ja cu uvijek trenirati bar 2 mlada CG igrača i tražiti jos menadzera koji su spremni to isto raditi.

Volim ovu igru, volim CG, pa zašto da je ne učinimo zanimljivijom.

This Post:
22
60774.679 in reply to 60774.678
Date: 8/27/2018 4:22:24 PM
Overall Posts Rated:
876876
Druga pobjeda Crne Gore u kvalifikacijama.

Crna Gora vs Danska 91-76.

Pobjeda na krilima Mićunovića i Bigovića. Ostatak tima je takođe dobro igrao, pogotovo defanzivno gdje se istakao Milikić koji je zaustavio njihovog beka.
Pribojavao sam se ovog meča iako Danci su lošije rangirani, jer imaju solidan roster, a forma naših igrača nije bila idealna. Oni su i ovaj put igrali istu taktiku kao i u prva četiri kola, te sam pogađao samo njihovu brzinu. Plašio sam se da taktika u prva četiri kola nije "navlakuša", pa rekoh ako odigraju LI bar brzinu pogađamo.
Takodje, vise smo se trudili jer imamo zakucan entuzijazam, a sledeća utakmica je protiv Jermenije, koju dobijamo sigurno. Pitanje je samo s koliko razlike.

Nije mi drago što Englezi dobise Litvance, jer smo imali šansu da budemo bolje rangirani od njih, ali i ovako već sad imamo solidno odrađene kvalifikacije. Cilj je da ne gubimo ranking dok ne napravimo respektabilnu reprezentaciju.

Zadnja utakmica protiv Finaca je odlučujuća i od tog ishoda mnogo ce zavisiti konačan poredak. Kako god bilo ovo su po meni dobro odradjene kvalifikacije i za sada sa puno uzivanja i entuzijazma gledam prema iducim sezonama i treningu mladih Crnogorskih igrača, pa ako Bog da da i mi budemo u prva 3 šešira...

This Post:
00
60774.680 in reply to 60774.9
Date: 8/28/2018 11:56:13 AM
Overall Posts Rated:
876876
Popravlja nam se NT ranking.

Najbolje od svega je što preskačemo evropske reprezentacije.

This Post:
00
60774.682 in reply to 60774.680
Date: 9/8/2018 2:26:33 PM
Overall Posts Rated:
876876
Pozdrav ekipa.

Sutra protiv Finaca igramo utakmicu za prestiž. Što se tiče nas ne možemo popraviti poziciju u grupi, osim ako Englezi nepobjede Hrvate.

Mi idemo na pobjedu, iako je kvota na nas ogromna. Našom dobrom partijom i uz minimalan poraz pomažemo komšijama da ostanu na poziciji koja vodi na EP. Igraćemo pošteno do kraja!

Pozdrav i čujemo se početkom iduće sezone kod izbora novih igrača za NT i kada budu izvučeni naši protivnici na Utjesnom Turniru.

This Post:
11
60774.683 in reply to 60774.682
Date: 11/5/2018 2:46:17 PM
Overall Posts Rated:
876876
Pozdrav Crnogorci.

Počeo je utješni turnir. Žreb za prva dva kola nije bio lagan, ali smo danas uspjeli dobiti Švajcarsku u gostima. Koliko je to iznenađenje, mozete vidjeti na njihovom forumu. Ja sam odmah znao da cemo ih dobiti, cim smo ih izvukli, pogotovo kad sam vidio kako nas doživljavaju.
Za slavlje nema vremena, iduca utakmica je još bitnija.

Igramo protiv Škotske. Domaćini smo i neću dozvoliti da potcjenimo protivnika. Idemo svim snagama na pobjedu. Ja se nadam da ce ostatak žreba biti lakši i da neće biti veliki uticaj to što ćemo imati manji entuzijazam. Škote smo dobili u prijateljskoj utakmici prije mjesec dana, ali neću olako shvatiti tu utakmicu, jer želim da uđemo u nastavak takmičenja sa omjerom 2-0.

Poenta je i dalje na stvaranju odličnih mladih igrača, a ima ih, i da napravimo super NT Crne Gore. Rezultat ove NT je bitan utoliko da održimo se izmedju 50-60 mjesta na NT ranking.

Hvala što ste glasali za Radexa, jer sa njim na čelu U21 ćemo lakše napraviti reprezentaciju za TOP 30..

This Post:
11
60774.684 in reply to 60774.683
Date: 11/5/2018 2:51:04 PM
Overall Posts Rated:
876876
Žao mi je sto forum nije živ kao kod drugih BB zajednica.

Samo da javim da je jedna super karijera na zalasku i da po prvi put u zadnjih 10ak sezona Bojan Mićunović nije prvi plej NT i da tu ulogu preuzima Dado Gardasevic.
Dobijamo i 2-3 za sada solidna mlada igraca na unutrasnjim pozicijama, ali vidjecemo kako ce se do kraja razviti.

Poslednji draft je bio najgori ikada mislim. Niti jedan igrac sa 18 godina sa potencijalom 8 i vise. Dno dna...

Bice bolje, samo da se uključite u trening.

Pozdrav.

This Post:
00
60774.685 in reply to 60774.684
Date: 11/6/2018 6:37:12 AM
Overall Posts Rated:
2020
Mićun je počeo da se raspada još za vreme mog mandata. Verujem da je sada još dosta lošiji. Bio je možda i najbolji plej svih vremena na BB-u. Velika karijera. Nosilac igre naše reprezentacije, vodeći igrač u svojim klubovima i glavni šraf Sahandove ekipe s kojom je harao BBB takmičenjem.

Što se tiče mlađih igrača, ja treniram neke od njih. Vasko Stojaković će gotovo sigurno za koju sezonu moći da pomogne A selekciji, a Srđa Mihailović ima dobar potencijal i izvući ću dosta od njega, pošto ću malo da zanemarim rezultate u narednim sezonama.

Još jednom pohvaljujem tvoj rad u repci i samo napred. :)

This Post:
00
60774.686 in reply to 60774.1
Date: 11/14/2018 1:15:59 PM
Overall Posts Rated:
876876
Pobjeđujemo. Nije loše za sada. 2-0 omjer

Dobili smo i raspored protivnika do kraja "utjesnog turnira".
Težak ponovo raspored. Koliko težak, pokazuje da svih 6 narednih protivnika ima u prva 2 kola bar jednu pobjedu. Od njih 6, četiri su bolje plasirani od nas. Najteže ce biti sa Turcima i Ukrajincima, a rezultati ostalih utakmica ce zavisiti od forme, entuzijazma i zalaganja. Ne treba nas iznenaditi niti eventualni poraz od UAE, ali niti pobjeda protiv Latvije. Sve je moguće, pa cak i naš plasman medju 32.

Uglavnom uživam u vođenju reprezentacije. Trenutno smo u Top 50, a to nismo bili odavno.

Napokon sam i sam kupio mladog U21 reprezentativca i lagano u trening Crnogorskih igrača.

Volio bih da forum zaživi, ali šta je tu je...

Pozdrav

Advertisement