Amare dnes nemá čas, je někde na akci, a tak mě požádal, abych sem přeposlal jeho zprávu z federace, kde informuje o zápase s Bosnou:
Playoff Turnaje útěchy pro nás dnes začne zápasem s Bosnou a Hercegovinou. BiH má tým, složený čistě z 20-letých hráčů, budovaný pravděpodobně za účelem úspěchu v kvalifikaci ME v příští sezoně. Skillově jsou tedy jejich hráči za našimi trochu pozadu, ale je to soupeř, který se nedá podcenit. Navíc má v průměru o něco lepší formu než my, protože bohužel hodně našich hráčů sklouzlo na 7. V předposledním zápase ale BiH hrála CT, takže jistě máme lepší náladu, a hovoří pro nás i domácí prostředí.
Přehled taktických variant, používaných soupeřem, je celkem pestrý v útoku i obraně. V útoku je nejčastější "střelba z výskoku" (Motion), dále "rychlá střelba" (R+G), ale i "přes pivoty" (Low Post). V obraně hrají Bosňáci nejčastěji osobku, ale v několika zápasech hráli i zónu 2-3 (!), jednou i 1-3-1 (!!). Zajímavé.
Jak již jsem výše naznačil, měl jsem trochu problémy se sestavou kvůli formě našich hráčů, a to zejména na pozici SF. Příznivá zpráva je ta, že už je uzdravený PF/C Malár, tak doufejme, že rychle formu nabere zpět.
Předpokládaná sestava:
PG - Lípa, Vokoun, Dokoupil
SG - Prášil, Chadraba, Dokoupil
SF - Ulč, Jeníček, Chadraba
PF - Urbánek, Czudek, Vejvara
C - Dzurko, Liska, Vejvara
Vzhledem k pestrosti taktik u soupeře nebudu nic vymýšlet, budeme hrát klasiku - "rychlá hra" (Push the Ball) + osobka.
Last edited by Ludánek at 9/6/2010 12:45:23 PM