Neked nem esne jól egy kis törődés, odafigyelés, mert itt vagy már x ideje?
Szerintem igen, csak még magadnak se mered bevallani! Talán sajnálod magadtól a pénzt arra hivatkozva, hogy ez milyen károkat okoz azoknak, akik még itt sincsenek?
Mivel nem lenne fair a később kezdő feltörekvő csapatokkal szemben, így nem esne jól. Ígyis úgy érzem, hogy nem tudom utolérni a nálam korábban kezdő, 10 szezon óta első osztályban lévő csapatokat. Ha már ők is kaptak volna ilyen jutalamkat, kb már fel is adtam volna a harcot, hogy valaha a bajnok leszek...Engem nagyon frusztrálna, ha tudom, hogy az amúgy is nagyobb csapatokat akár egy plusz dollárral is megdobják....
Úgy a legjobbnak lenni, hogy téged jobban tolnak, nem akkora élmény.
"Az meg egyszerűen nevetséges, hogy 4 de módosíthatom minden 5. szezon utánra ez az aprópénz inflációt okozzon.
4 szezonra leosztva ez a pénz csak annyi lenne, mintha évente +1 kört mennél a kupában. Az meg semmi.. kupa díjazás is vicckategória. Szerinted az inflációt gerjeszt, ha valaki túl sokáig kupázik és kasszíroz +150-200k-t emiatt?"
Nem csak erre az esetre gondoltam. Eddig majdnem minden ötleted, olyan volt, amitől felmennének az árak. Akkor meg aztán jönne a nagy sírás, hogy egy átlagos centerért milliókat kéne fizetni.
A kupáról meg annyit, hogy a jó kupaszereplés nem kevés áldozattal jár. A feladott meccsek meg legalább annyi veszteséget okoznak a stadionbevételben, mint amit nyer az ember a kupán (legalább is első osztályban).
"Ami meg az előrejutásom, nem jutásom illeti, arra mozgok amerre pü-i szempontból a legjobb.
Ha most az 5. hely a legjobb ezen a téren, akkor ideadhatnák előre 20 évre az 5. helyet és csont nélkül elfogadom."
Az első hely a legjobb bárhogy is számolom...
De abból is izgi kis meccsek tudnak lenni, ha mindenki az ötödik helyért kűzd:D