Bir süre ara vermiş olsam da yıllardır bu oyunu oynarım, kendi lig forumum hariç pek katılımcı olmasam da forumları takip etmeye çalışırım. Türkiye BB topluluğundaki insanların birbirine yaklaşımını, tavırlarını da diğer oyunlara kıyasla hep beğenmişimdir. Sen kimsin diyecekler olabilir ki haklarıdır fakat tahminen hepinizden yaşça küçük bir kardeşiniz olarak, bazı insanların bu seviyesizlikle U-21 koçu olduğu, onu da geçtim pişkinlikte çığır açtığı bu forumda bir mesaj da ben yazayım istedim.
U-21 Milli takımının gidişatını bir kenara bırakıyorum, ki zaten bu mentalite ile orada başarılı olmanız da pek mümkün değildi, fakat size sürekli etrafa saldırmadan, insanlara bu mesajları yazmadan önce kendinizi bir gözden geçirmeniz gerektiği tavsiyesini vermek istiyorum. Tekrar söylüyorum, sen kimsin de bunları yazıyorsun minvalinde bir cevapla geleceğinizden şüphem yok, fakat ülkenin güncel olarak yozlaşmışlığının bu oyundaki bir tezahürü gibisiniz. Bu konuda artık yazmama kararı almışsınız, ne kadar arkasında durmayacağınızı bilsem de çoğu arkadaşımız gibi bu kararı sonuna kadar desteklediğimi bilmenizi isterim.
Last edited by Honnete at 12/14/2021 4:32:02 AM