Hm, da...pa najveće nade su mi slijedeći igrači:
Ove bi mogli gledati u repci već iduće sezone ukoliko sve pođe po planu...
Eusebio Deblasio, play, obrana i dodavanja su mu na reprezentativnom nivou, fale mu šutevi, radi se na tome.
August Jugovac, koji bi morao biti neka kombinacija beka-šutera i niskog krila, mora ojačati u vanjskoj obrani.
Stjepan Šušteršić, KC s istim zbrojem vanjskih skilova kao i Rosanda, blizu reprezentacije, malo još mora ojačati u unutarnjim skilovima.
A ima još par mladih nada koje ćemo kad-tad vidjeti u repci...
Antek Paleka, bek-šuter s jakim IS, treba mu još bar sezona treninga da se počne razmišljati o reprezentaciji, ali na dobrom je putu i jako brzo napreduje.
Lav Sitar i Vladislav Zekanović, playevi koji bi za sezonu-dvije mogli kucati na vrata repke ako se nastave razvijati tim tempom, vlasnici surađuju, trenira se punom parom.
Par igrača koji su u igri na duge ili kratke staze...
Davor Karavida, Milivoj Paštar i Martin Komarić, 3 MVP beka šutera 2-3 koraka do reprezentativnog nivoa, već lagano ulaze u godine gdje trening usporava. Svi imaju IS 8-9 pa su stoga interesantni. Komariću i Karavidi fali obrana za repku, a Paštaru domet, i još tu i tamo koji skil za šminku, uglavnom vlasnici znaju što im treba, pa se nadam najboljem.
Ian Pancirov, čudan svat, ali diže skilove ko lud, smjestio bi ga u krila, ali je definitivno najnedefiraniji igrač s zbrojem skilova preko 115 od svih što sam ih dosad vidio, mislim da bi još mogli čuti za njega ako vlasnik ustraje u svojoj zamisli.
Joso Mustak, KC, 22g. a zbroj skilova oko 100. Treba još dosta treninga, ali na dobrom putu.
Romeo Melvan, čim je u Treantovim rukama ne sumnjam da će u jednom trenutku iskočiti kao kandidat za repku.
Izidor Vučić, Gojko Matun, Jadranko Stanojčić, Vuk Ljubičić, Enrico Bosisio...centri koji se baš i ne mogu pohvaliti nekim posebnim sekundarcima, ali su dovoljno mladi i dovoljno dobro napreduju da bi jednog dana mogli konkurirati za reprezentaciju.
Stao bih ovdje, da ne odem previše u širinu...a sigurno sam nekog i zaboravio...
Budućnost imamo...bez daljnjega, ali zabrinjava me kronični nedostatak igrača visokog potencijala u najmlađim kategorijama...ili se možda varam?
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...