I za kraj dva 20 godisnjaka zbog kojih pogled u buducnost nije tako crn
Ognjen Žužić
(42762803) uzet u repku da pokrije rupu koju je ozljeda sagaja i manjak skillupa na Janešu donio. Snicker je tu odradio ok posao te ima jos puno mjesta za napredak dogodine, definitivno jedan od igraca oko kojih ce biti gradjena momcad dogodine.
Berislav Cvrljak
(42763056) 20 godisnji HOF, imao je spor napredak uvodnih tjedana sezone da bi explodirao na kraju, jos jedan od momaka koji je siguran u repci dogodine bio ja tu ili ne.
Sto se buducnosti tice imamo par zvjerki koje treniraju nasi manageri to sam vidio tjekom skautinga i na pocetku ove a i prosle sezone, rayev Robert Antolković
(42763283) bi uz jos malo dizanej obrane mogao biti upravo ono sto je falilo svih ovih godina repci, jedan polivalentan igrac koji ce spojiti i vanjsku i unutarnju poziciju u jednom igracu, pravi pravcati SF.
Darko Terzić
(42763697) Pg sa zvjerskom obranom upravo ono cega je manjkalo ove sezone. Uz par skillupa dogodine zajamceni starter.
Losa forma dosta, slabije centarske pozicije od generacija prije, 6 ozljeda i losa forma nazalost su rezultirale jednim od najgorih rezultata u povjesti hrvatske u21 repke nadam se da ce nas fortuna barem malo pomaziti a da ce manageri dati onaj ostatak koji je potreban za vrhunski rezultat u21 tima.
Toliko od mene za ovu sezonu, pokusat cu ugovoriti jos koju prijateljsku utakmicu i popit koju uvredu od bjesnih vlasnika a ostalima koji su trenirali, kontaktirali te nadasve pripomogli hrvatskoj zelio bi se jos jednom zahvaliti.
LP JUKIC
Last edited by Jukic at 3/21/2018 4:22:27 PM