BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
47074.679 in reply to 47074.677
Date: 6/7/2010 11:02:55 AM
Overall Posts Rated:
1818
.. mislim da nitko nije ni osporio njihovo znanje, jer pogled na njihove trofeje i niz drugih stvari dovoljno govori samo za sebe .... naglasak je bio na manjku komunikacije sa ostalima, manjku prezentacije ... pa cak u jednu ruku bi reka i predrasude o kvaliteti menagera iz nizih liga, uvazavanju njihovih stvaova, kao kompetentnih i slicno ... da se razumimo, nikoga ja sad ne prozivam, vec san osobno steka takav dojam, a ocito nisam sam ... međutim, izgleda da ce se neke stvari prominit i to je pozitivna strana cile price ... iako san i sam mislio pricekat jednu sezonu, pa kupit nekog domaceg trenirca, ponukan pisanju oba izbornika, te drugih mennagera, i sam cu se zrtvovat i stvorit jednog respektabilnog KC-a ... jer meni ce ta pozicija bit deficitarna u sljedecoj sezoni i savrseno ce se uklopit u moju mladu momcad ...

This Post:
00
47074.680 in reply to 47074.675
Date: 6/7/2010 11:13:38 AM
Overall Posts Rated:
1818
Uglavnom, da pojasnim... radi se o nasem mladom reprezentativcu, Da Silvi, koji je najbolji plej od 21 godine sto smo imali od Topica. I ako ode kod ovog Pakistanca, koji je trenutno na njega bidao, propast ce. Ovaj ga nema namjeru trenirati...

... i sad ce neko pricat o cijenama ... zakon trzista ... nema tu puno pametovanja ... recimo u drugom dijelu ove sezone se moglo nabavit centra, za jako male novce ... isto tako beka sutera bas i ne .... o play i krilu da ne govorim, jer oni su prica za sebe uvik bili .... trazena roba i mos se slikat ... iluzorno je ocekivat da ce mo pohvatat vecinu hrvata na TL, jer jednostavno premalo je hrvata koji imaju neke novce za takve kupovine ... jedini ispravan put je stvaranje ... ovaj sta se prodaje za 5 mil ... on je vec prilicno definiran igrac, za nas mozda i previse ... jer uvik ima neki stranac koji ceka kao zapeta puska ... mislim da bi ta razmjena hrvata trebala ic u ranijoj fazi, ako mislimo nesto postic ... naravno sad povlacimo i temu oko profita onoga koji prodaje, njemu je ovaj rasplet puno ugodniji ... ono sta ocu rec jest da je puno remetecih faktora u igri ... mala smo mi zajednica, pa zato moramo biti mudriji od ostatka , a to mozemo postic samo konstantnim raspravama, svjezim idejama ...

... malo nas je al smo .... hm ....

From: choda

This Post:
00
47074.681 in reply to 47074.674
Date: 6/7/2010 11:57:32 AM
Overall Posts Rated:
155155
citao sam Rikovo obracanje nakon ove situacije, i pohvalno cu se izraziti o njegovoj komunikaciji i reakciji na temu, pametan i ponosan covjek ne bjezi od odgovornosti nego se pospe pepelom i prizna svoje greske kao sto je to ucinio i on...sve pohvale

slozija bi se... Riko je bas lik na mjestu.
i sad pazite kad ste stvorili takav krug ljudi koji su ti super, krug ljudi zbog kojih uopce i igras ovu igru, krug ljudi s kojima si se vec par puta i nasao i zapija zajedno... morate priznati da nije tu onda cudno sta smo se mi malo izolirali.
ali i oprostiti cete mi... to je prije svega zato jer vi se niste dovoljno aktivirali... da ste vi ovu temu ranije otvorili, da ste nam prije pokazali taj svoj silni entuzijazam i mi bi se puno vise otvorili prema vama.

nisamo mi takvi kakve nas vi dozivljavate... sve su to ljudine, u toj maloj zajednici, cak bi rekao da smo full otvoreni ljudi, pa primili smo pobogu cak i marijoha u federaciju ;)
nikad mi nismo rekli da smo bolji od nekog od vas, dapace ja sam xy puta im reka kakva smo mi gamad naspram svima vama :) pogotovo onaj kuki, joj da mi se samo njega nekako rijesiti...

sve u svemu kuzite me sta ocu reci... to sta sam ja u sali se izdizao kao nekakvo bozanstvo je blesava sala... nije bitno jeli nekome bila smijesna ili ne, sve u svemu sam racunao da ce bar biti prihvacena kao sala.
ali opet i stoji cinjenica da sam dobar, jebeno dobar izbornik, sigurno i najbolji sta smo imali, imamo ili cemo ikad imati, ali ni sve to neznaci da sam ja zatvoren za pomoc... meni je svaka pomoc i vase misljenje bilo oduvik drago i biti ce ubuduce drago cuti... niti mi je icije misljenje manje vazno od onog drugog... jer na kraju krajeva opet ja znam najbolje ;)

From: Riko
This Post:
00
47074.682 in reply to 47074.681
Date: 6/7/2010 12:20:42 PM
Overall Posts Rated:
1414
Još jedan minus za mene. Zbog gore navedenih razloga tek sam od petka pokušao organizirati prijateljsku za danas ali nisam uspio. Pokušao sam kontaktirati neke repke direktno i na NT forumu postavio zahtjev ali ništa. Prekasno sam reagirao.

This Post:
00
47074.683 in reply to 47074.682
Date: 6/8/2010 10:29:22 AM
Overall Posts Rated:
1818
muci brate, ne spominji ono sta ne vidimo .. he he

This Post:
00
47074.684 in reply to 47074.683
Date: 6/9/2010 10:33:43 AM
Overall Posts Rated:
1414
:)) e hebi ga sad.

This Post:
00
47074.685 in reply to 47074.681
Date: 6/9/2010 11:47:47 AM
Overall Posts Rated:
22452245
nisamo mi takvi kakve nas vi dozivljavate... sve su to ljudine, u toj maloj zajednici, cak bi rekao da smo full otvoreni ljudi, pa primili smo pobogu cak i marijoha u federaciju ;)

kaj sad to znači
primili smo pobogu cak i marijoha u federaciju
valjda sam i zaslužio da uđem u taj mali krug svojim entuzijazmom i dizanjem ove zajednice na veči nivo i pokušajima da se što više igrača javi na forume i da što više bude postova i mislim da je i to razlog kaj je došlo do svega ovoga ,da ste konačno se svi otvorili i na drugim forumima a ne samo na svojim ligaškim .................

pa čak sam i tebi kad si mi rekao pomogao oko repke kad niko nije, da si još koji puta rekao ja bi ti isto pomogao, zato ne spominjite marijoh-a u krivim kontekstima............::)))

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
47074.686 in reply to 47074.685
Date: 6/9/2010 12:05:13 PM
Overall Posts Rated:
1818
... zato nan repka nije nista ni napravila ove sezone ... he he

This Post:
00
47074.687 in reply to 47074.686
Date: 6/9/2010 12:13:19 PM
Overall Posts Rated:
22452245
... zato nan repka nije nista ni napravila ove sezone ... he he

tako sad i ti nož u leđa , najmanje sam ga od tebe očekivao, srami se ...............

ne samo kaj me niste pozvali kad ste se našli u zagrebu nego sad još i nož u leđa..............ah ranjen sam i povlačim se u potpunu izolaciju svi su mi okrenuli leđa .............jadan ja, šmrc,šmrc.......................plačem a suza nema.................

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
47074.688 in reply to 47074.687
Date: 6/9/2010 12:14:10 PM
Overall Posts Rated:
1818
.... zavadi, pa vladaj ... :-)

This Post:
00
47074.689 in reply to 47074.688
Date: 6/9/2010 12:29:42 PM
Overall Posts Rated:
1010
...nismo te zvali,jer mi stvaramo svoju federaciju a ti si vec clan druge...

Advertisement