Sveiki. Ir vėl toliau kalbinu lygos naujokus. Tačiau šis naujokas, skirtingai nei kiti kalbintieji į šią lygą nepakilo iš penktosios, o nukrito iš trečiosios. Tai BC Fantazija komandos vadovas Martynas.
Sveikas. Na tai papasakok trumpai apie save.
Mano vardas Martynas, man 14 metų, gyvenu Vilniuje.
Šiaip gyvenime mėgsti žaisti krepšinį?
Taip mėgstu, neretai išeinu su draugais pažaisti šio manyčiau labai puikaus žaidimo.
Gal esi žaidęs už kokią nors komandą?
Na nebent už klasės.
O kaip sugalvojai žaisti šį žaidimą?
Pamačiau kaip žaidžia klasiokai, užsimaniau ir aš.
Esi turbūt vienintelis iš šios lygos pabuvojęs trečioje lygoje. Kiek sezonų stengeisi pakilti į ją ir dėl ko iš jos iškritai?
Pakilau į ją labai greitai, per 2 sezonus įveikdamas 5 ir 4 lygas, o iškritau tikriausiai nes nebuvau tam pasirengęs.
O ši komanda tau yra pirmoji ar esi turėjęs ir daugiau?
Pirmoji ir labai pasisekusi.
Kodėl sezono pradžioje tau kilo mintis parduoti visą komandą?
Na pamačiau kaip kiti parsidavinėja žaidėjus iškritę iš 3 lygos, sumaniau ir aš, nes pagal stebėtas parsidavusias komandas, pardavus visą komandą ir nusipirkus naują rezultatai pagerėja dvigubai.
Pastebėjome, jog jau pradedi pirkti žaidėjus iš naujo. Ar dar daug pirkinių bus tavo komandoje?
Dar turėčiau nusipirkti gerą gynėją ir gerą sunkųjį kraštą, o poto visai komandai pakaitalus, kitaip sakant "antrą sudėtį".
Kaip manai, kas turėtų laimėtį šią lygą?
Pagal dabartinius rezultatus manau, kad laimės Matrica arba Molodiec Team.
O kokią vietą planuoja užimti tavo komanda sezono pabaigoje?
Jeigu pavyktų viską nusipirkti tada turėčiau būti septintoje vietoje ir stengtis neiškristi
Taigi ačiū už įdomius atsakymus. Linkiu kilti kuo aukščiau.
Ačiū jums.
Last edited by error at 4/24/2010 1:35:37 PM